Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית התנעה. מאזדה 323 2004 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. כבר זמן מה שקצת קשה להניע "צריף למשוך הרבה עם הסוויץ" לפני כמה ימים האוטו לא הצליח להניע. ועם הצליח, זה רק שנתתי גז. אבל ברגע שעזבתי את הגז והטורים הגיעו לסל"ד נמוך האוטו נכבה. לאחר יום שבאתי לקרוא לגרר. ניסיתי שוב להניע האוטו הניע כמו שעון שווצרי. העם זה קשור לסטרטר??

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם

הסטרטר מסתובב בסדר גמור. כאילו אין דלק

בזה בצידי הדרך

פורסם

אז לסטרטר אין שום קשר לתקרית. לפי מה שאני מבין בלחיצה על גז הרכב מניע בנגיעה ובעזיבת הגז הוא ניכבה? אם כך צריך לבדוק לחץ דלק אם תקין. ידוע לך מה מצב פילטר הדלק? האם הוחלף אי פעם?

פורסם

בדיוק בעזיבת הגז הוא נכבה ברגע שהוא מגיע לסל"ד נמוך. אני לא יודע מה מצבו של הפילטר דלק. קניתי את הרכב רק לפניי חודשיים, ואתמול זה קרה לי שוב רק אחרי הרבה נסיונות הצלחתי לנסוע.

בזה בצידי הדרך

פורסם

הייתי במוסך כמובן שם זה לא קרה (חוק מרפי) האוטו הניע. הוא לא הצליח לעלות על הבעיה, אבל הוא הראה לי שיטה כן להניע שזה קורה. לתת הרבה סוויצ"ים קצרים, וזה באמת עובד. או לנתק חוט הצתה אחד ולהחזיר, אחרי שהאוטו הניע. האמת שזה עובד אבל זה לא פתרון.!

בזה בצידי הדרך

פורסם

אוקיי.. תודה. כמה אמור לעלות בערך ניקוי בית מצערת?

בזה בצידי הדרך

• תוכן חדש...