Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני מעוניין לעשות נסיעת מבחן בכמה רכבים כמו מיטו, אברט' 500, קליאו וסיאט FR

כדי לקבל תחושה איזו מהם מתאימה לי ביותר.

עשיתי נסיון והשארתי פרטים בסוכנות אלפא בת"א, חזר אלי נציג וכששאלתי אותו אם אפשר לקבל את הרכב ל-24 שעות ל"בדיקה" הוא אמר שהם לא נותנים רכב לטווחי זמן כאלה היות והרכב משמש אותם כ"רכב עבודה"...

ברור לי שנסיעה קצרה עם הרכב לא תתן לי תחושה מספקת אם הוא מתאים לכל הצרכים שלי או לא..

עוד אני יודע שאחי קיבל מ BMW את גרסאת ה 180 לסופ"ש כדי באמת לבחון אותה.

מה הזמן הסביר לקבל רכב לנסיעת מבחן אמיתית? האם אני אוכל לקבל מענה לצרכים שלי בכמה שעות?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
האם אני אוכל לקבל מענה לצרכים שלי בכמה שעות?

אתה אופטימי, רוב נסיעות המבחן הן 30 דקות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני בדעה שלך שצריך לעשות נסיעה כמו שצריך כדי לרכוש רכב חדש במיטב כספך.

לפני כמה שנים אלפא נתנו לי ג'ולייטה QV ל-24 שעות אבל החזרתי אותה אחרי כמה שעות וכמה

סיבובים בסופרלנד כי הבנתי שהרכב הזה לא בשבילי.

הייתה גם סופרב 2.0T שתיאמו לי במיוחד וביקשתי לפחות 4 שעות (האוטו של ג'קי המנהל מותג), אחרי שתי פניות

בנס הרים (קיוויתי לטיפונת התנהגות..), חצי שעה +- הבנתי שהאוטו לא ממש בשבילי.

מצד שני, דוד שלי חיפש רכב שאני גם אנהג עליו די הרבה ואמר לי שמה שאני אבחר הוא יקנה, נהגתי על רנג'-רובר איווק,

נתנו לי רק שעתיים (בלי נציג) ואמרו שזה מספיק להבין אם האוטו מתאים או לא, אז זהו שזה לא הספיק,

לא הייתי סגור וביקשתי את האוטו ליומיים וקצת, נתנו לי, הבנתי שהאוטו פיקס בשבילנו, בלי לחץ ובלאגן קנינו. כולם מרוצים.

יש אנשים שקונים בלי לראות את הרכב במציאות וזה בסדר, אצלינו זה תחביב אז משקיעים יותר זמן ומחשבה בבחירה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ברכבי יוקרה הנמכרים ב-200 יחידות לדגם בשנה במקרה הטוב ולרוב אף פחות מזה, נהוג לא פעם לתת נסיעת מבחן של 24 שעות ואף יותר. ברכבים עממיים, זה פשוט לא ראלי שכן אז היבואן צריך להחזיק צי רכבים של עשרות אם לא מאות רכבים לשם כך. ברוב הרכבים העממיים, חצי שעה עד שעה זה מספיק בכדי לקבל את התחושה של מתאים לי או לא, כמובן שזה לא מספק אך מספיק. את ההשלמה עושים באמצעות קריאה של מבחנים ובמיוחד אלו הנותנים דגשים למה שמפריע ברכב יותר או פחות.

פורסם

זמן סביר הוא חצי שעה. בדרך כלל נותנים כ-20 דקות ונסיעה יחד עם נציג...

כשמודבר ברכבים קצת יותר יקרים הזמן עולה, כנראה מאחר והביקוש לרכבים הללו נמוך יותר והם יכולים "להרשות לעצמם" לתת את הרכב לזמן ארוך יותר.

למשל כשאבי בחן לפני כשנתיים אפשרות לרכוש את ה-159 3.2 הציעו אותה מייד לסופ"ש בלי שהיינו צריכים לבקש...

אגב,

כשנכנסתי אנוכי לסוכנות BMW בת"א (עוד בימי קמור) וביקש נסיעת מבחן על ה-X5 4.4 בקושי חצי שעה נתנו לי וגם זה עם הרבה פרצופים של חוסר אמונה.

כשננתי את פרטי הככב שעליו עושים טרייד אין (עבור אבי, מדובר היה ב-330 דור קודם) אז היו כבר יותר נחמדים אבל עדיין קבעו למספר ימים מאוחר יותר

לשעה.

בקיצור,

זה מה יש.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

כאחד שעבד בתחום, יש הרבה אנשים שאוהבים לבלבל את המוח וסתם לצאת לנסיעות. אני מאמין שאם תראה רצינות ותפתח הזמנה על רכב ותיתן התניה שתשלם הכל רק אחרי שיתנו לך רכב ל 24 שעות, יתייחסו אליך ברצינות...

בהצלחה

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

עכשיו אני נכנס לסוכנות bmw ומבקש את הרכב לסופש בכדי ״לבחון אותו״,

הדבר כרוך בתשלום? מחויבות מסויימת?

פורסם

תלוי מה מדד ה״בא בטוב בעין״ שלך מול הסוכנות. יכולים לאשר לאדם אחד ולסרב לאחר (גם אם יש לו את הכסף). ללקוחות חוזרים בד״כ אין את הבעיה הזו והם יכולים לקבל את הרכב לסופ״ש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לפני שנתיים וחצי בזמן חיפוש הרכב,עשיתי נסיעת מבחן של חצי שעה על המיטו,לאחר שפתחתי הזמנה קיבלתי אותה לסופ"ש

ולמזלי שמתי לב שהרכב אינו עונה על צרכי ואז נתנו לי לסופ"ש את הג'ולייטה והוחלפה ההזמנה לג'ולייטה.

Vw Polo GTI

פורסם

במרצדס נתנו לי רכב לסופ"ש עם מיכל מלא, אמרו לי תסע לאן שבא לך, ככה צריך להראות שירות והלוואי שכל מותגי היוקרה היו נוהגים כך, בסוף הזמנתי את הרכב והרבה משיקול הדעת לרכישה היה בזכות השירות שקיבלתי.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אם ככה למה שאני לא יתפנק לי כל סופש עם רכב יוקרה ממותג אחר?

איפה פה ההגנה על המוכר (תאגיד) שברגע שאני מגיע בקוד לבוש מתאים ומבקש את הרכב אני יקבל אותו ללא תשלום מסוים.

פורסם

Gotya,

אדון x לא באמת חושב על רכישת רכב אבל אוהב להתנסות ברכבים חדשים.

נכנס לסוכנות מאזדה ולוקח 6 לסיבוב.

נכנס לב.מ.וו ולוקח 335 לסיבוב.

קפיצה למרצדס והופ סיבוב ב-C החדשה.

נכנס לשברולט ולוקח סיבוב על המאליבו החדשה.

הוא אמנם לא התכוון לרכוש רכב אלא רק ״לרעות בשדות זרים״ אך עדיין קרה משהו:

התקבע לו בתודעה באיזו סוכנות קיבלו אותו בצורה יפה ומזמינה, באיזו סוכנות התייחסו אליו בזלזול, באיזו סוכנות קיבל הסברים שגרמו לו להבין שהאנשים שם מקצועיים ומביני עניין ובאיזו סוכנות הרגיש שהוא יכול ״למכור״ את הרכב טוב יותר מהסוכן עצמו שאינו בקיא ביתרונות הרכב, באיזו סוכנות נענו לבקשתו לנסיעת מבחן ובאיזו הסתכלו עליו בהתנשאות במבט של ״אתה גם ככה לא יכול באמת לקנות את הרכב״.

לבסוף כמובן הוא יזכור איזה רכב הרגיש לו הכי טוב בנסיעת המבחן.

זה נקרא שירות ללקוחות פוטנציאלים.

למה פוטנציאלים?

כי אולי נכנסתי לסוכנות אינפיניטי עם שורט וכפכפים אבל זה לא סותר את האפשרות שאכן יש לי מספיק כסף לרכוש מהם רכב.

כי אולי באמת לא התכוונתי כרגע לרכוש רכב אבל קיבלתי חוויה מצויינת בסוכנות מסויימת שיש לה ״מוצר״ טוב ואני בהחלט אקח אותם בחשבון כשכן ארצה לרכוש רכב.

כי אולי אין לי אפשרות להפוך ללקוח רכב חדש שלהם אבל כן יכול לאפשר יד שניה שעדיין תהפוך אותי ללקוח שלהם (שירות במוסכים מורשים, למשל).

ולבסוף, הכל עניין של גישה בחיים, אתה מציג את גישת חצי הכוס הריקה, אני מעדיף להגיע מגישת חצי הכוס המלאה, לך תדע, אולי הקנקן בדרך למלא את הכוס לגמרי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
Gotya,

אדון x לא באמת חושב על רכישת רכב אבל אוהב להתנסות ברכבים חדשים.

נכנס לסוכנות מאזדה ולוקח 6 לסיבוב.

נכנס לב.מ.וו ולוקח 335 לסיבוב.

קפיצה למרצדס והופ סיבוב ב-C החדשה.

נכנס לשברולט ולוקח סיבוב על המאליבו החדשה.

הוא אמנם לא התכוון לרכוש רכב אלא רק ״לרעות בשדות זרים״ אך עדיין קרה משהו:

התקבע לו בתודעה באיזו סוכנות קיבלו אותו בצורה יפה ומזמינה, באיזו סוכנות התייחסו אליו בזלזול, באיזו סוכנות קיבל הסברים שגרמו לו להבין שהאנשים שם מקצועיים ומביני עניין ובאיזו סוכנות הרגיש שהוא יכול ״למכור״ את הרכב טוב יותר מהסוכן עצמו שאינו בקיא ביתרונות הרכב, באיזו סוכנות נענו לבקשתו לנסיעת מבחן ובאיזו הסתכלו עליו בהתנשאות במבט של ״אתה גם ככה לא יכול באמת לקנות את הרכב״.

לבסוף כמובן הוא יזכור איזה רכב הרגיש לו הכי טוב בנסיעת המבחן.

זה נקרא שירות ללקוחות פוטנציאלים.

למה פוטנציאלים?

כי אולי נכנסתי לסוכנות אינפיניטי עם שורט וכפכפים אבל זה לא סותר את האפשרות שאכן יש לי מספיק כסף לרכוש מהם רכב.

כי אולי באמת לא התכוונתי כרגע לרכוש רכב אבל קיבלתי חוויה מצויינת בסוכנות מסויימת שיש לה ״מוצר״ טוב ואני בהחלט אקח אותם בחשבון כשכן ארצה לרכוש רכב.

כי אולי אין לי אפשרות להפוך ללקוח רכב חדש שלהם אבל כן יכול לאפשר יד שניה שעדיין תהפוך אותי ללקוח שלהם (שירות במוסכים מורשים, למשל).

ולבסוף, הכל עניין של גישה בחיים, אתה מציג את גישת חצי הכוס הריקה, אני מעדיף להגיע מגישת חצי הכוס המלאה, לך תדע, אולי הקנקן בדרך למלא את הכוס לגמרי.

זה עובד ככה בארצות אחרות, לא בישראל. עוד יש פה את מנטליות "אנחנו עושים לך טובה שאנחנו מוכרים לך", למעט מותגים נואשים כמו אלפא.

עם זאת, באודי פעם נתנו לי A4 3.2 ל24 שעות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אתה צודק,

יש בעיה גדולה מבחינת היבואנים שאכן מרגישים שעושים לנו טובה אבל יש גם בעיה מסויימת אצל הצרכנים שלעיתים נעולים על מותגים מסויימים ומוכנים לסבול חרא שירות תמורת נהיגה ברכב מסויים.

הגישה שלי שונה, לכל רכב יש יתרונות וחסרונות ביחס למתחרים באותו סגמנט.

כשאני בא לרכוש רכב אני עם ראש פתוח, יכול להיות שלמאזדה 3 יש הגה סופר מתקשר אבל בשורה התחתונה גם המתחרה שלה לבית פורד מציעה מכונית ראוייה בהחלט, כנ"ל המתחרה לבית הונדה והמתחרה לבית טויוטה (סתם לדוגמא).

אני כצרכן מוכן להתפשר מעט על רכישת רכב X גם אם אני חושב שרכב Y יפה יותר או מתנהג יותר, הרי גם לרכב X יהיו יתרונות כאלה ואחרים על רכב Y.

אני ארכוש רכב שכחבילה מרגיש שהוא מתאים לי ושקיבלתי שירות נעים שגרם לי הרגשה טובה במהלך הרכישה, לא התחתנתי עם אף מותג רכב, אני לא מקבל מהם דיבידנדים ואין סיבה שאהיה "כבול" למותג שאנשי השירות שלו לא נותנים הרגשה טובה.

לפני שרכשתי את הרכב שלי נתתי לאיזה סוכנות הצעה על M5 שהם הציעו למכירה.

פתאום התחיל להתנהל מולי איזה סוכן שהיה קצת חצוף וגישה מעפנה, ניסה לשחק איתי קצת משחקי מכירות שכבר הספקתי לשכוח ומהר מאוד אמרתי לו "תודה ושלום" ושאני מוכן להתנהל רק מול מנהל הסוכנות שבתורו אמר שהוא עסוק מדי.

כעבור יומיים התקשר אלי מנהל הסוכנות לומר לי שהם מקבלים את ההצעה שנתתי, אמרתי לו שההצעה שלי ירדה מהפרק לאור צורת ההתנהלות המזלזלת שלהם.

במשך יומיים נוספים הוא רדף אחרי והציע לי את הרכב במחיר נמוך יותר ממה שאני הצעתי, הסברתי לו שבגלל הגישה הלא נעימה שלהם גם בחצי מחיר אני לא אקח את הרכב כי זה לא הרכב היחיד למכירה וגם ככה יש מספיק מתחרות ראויות לרכב הזה.

אז M5 לא קניתי אבל כמה מתוק היה כשלא הרבה זמן אחרי אותו מקרה הוא ראה אותי לוחץ יד וחותם על חוזה רכישת רכב מהסוכנות המקבילה לו תו"כ שאני מנופף לו לשלום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אשה יפה

big mistake , big big mistake

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...