Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סמית' מושבת. אני חושב שאם טיוס גם לא משחק, אז ירושלים יכולה בהחלט מאוד לנצח. עם טיוס הסיכויים של ירושלים קטנים משמעותית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
סמית' מושבת. אני חושב שאם טיוס גם לא משחק, אז ירושלים יכולה בהחלט מאוד לנצח. עם טיוס הסיכויים של ירושלים קטנים משמעותית.

זה היה שקוף שטיוס וסמית נחו לקראת י-ם ,שנייהם ישחקו כמו גדולים .

פורסם

זה ודאי?

כי קראתי שסמית' יושבת לצסק"א ולירושלים. אם סמית' וטיוס משחקים אני לא רואה את ירושלים מנצחים. זאת אומרת שזה יכול לקרות, כי עדיין מדובר במשחק נתון, אבל לא נראה לי שזה יקרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

מכבי בנוקיה עדיפה כמעט על כל קבוצה באירופה , מנגד מאז המפגש הישיר בין שתי הקבוצות י-ם התחזקה משמעותית ,אליהו במקום כדיר (נכון שאליהו שיחק גם אז ,אבל זה היה כשהוא חזר מחופשה ארוכה ובקושי התאמן ושיחק עם הקבוצה ) וברייסי רייט (שחקן שחקן) במקום קולמן ורוזן , השאלה הגדולה היא אם קיצן ישחק עם הוא משחק זה 60 אחוז למכבי 40 לי-ם אם הוא לא משחק אז מכבי נותנת בראש לי-ם ובקלות !

ובלי קשר יש ליגה מדהימה השנה ,פשוט כיף אחד גדול .

:fadein:
פורסם

אכן כיף שיש ליגה.

אחרי שמרגרט תאצ'ר נפטרה, חשבתי אולי מצאו זוג ביצים מתאימות להשתלה להלפרין.

בסוף העונה נדע אם כן...

מכבי השנה זו קבוצה שאני לא מצליח להבין אותה. בכלל.

אם האשימו את בלאט במקובעות, השנה הוא, כמו שאמרו חז"ל, all over the place. זה מוביל למקומות מאוד קיצוניים, בנצחונות והפסדים. הכדורסל לעיתים קשה לצפייה, אבל אין רגע דל...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אחרי ההשפלה בשישי, נראה לי שמכבי הולכים להתפוצץ על י-ם.

אם הייתי מהמר, הייתי שם את כספי על הפרש דו-ספרתי למכבי.

בתור אוהד מכבי ת"א בכדורסל אני שמח שי-ם, הפועל ת"א וגם מכבי חיפה נותנות פייט ראוי למכבי.. קצת אקשן.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מתוך הפייסבוק של מנהלת הליגה:

מכבי אלקטרה תל-אביב רשמה למשחק מחר מול הפועל מגדל ירושלים את ריקי היקמן, טייריס רייס, דווין סמית', סופוקליס שחורצאניטיס ואנדריאה זיז'יץ' (אינג'לס לא נרשם)

הפועל מגדל ירושלים רשמה למשחק את דרווין קיצ'ן, ברייסי רייט, רונלד דופרי, ג'וש דאנקן וארטיום פראחוסקי (ברוסוויץ' לא נרשם)

אז במכבי יחזרו טיוס סמית ויתרו על אינגלס ובצדק (הוא בכושר ירוד) בי-ם יחזור קיצן שזה תוספת מאוד חשובה לי-ם בקיצור אני צופה משחק איכותי ו- 10+ למכבי .

פורסם

זה היה ברור ושקוף שטיוס וסמית בצד אחד וקיצן בצד השני וגם ברור שאינגלס בכושר ירוד יהיה הזר שלא ישחק ,אני חושב שיהיה משחק צמוד ומכבי לוקחת בחד סיפרתי .

:fadein:
פורסם (נערך)

לדעתי - העונה הזו היא העונה של הפועל י'ם (לפחות בליגה).

מכבי אינה משחקת טוב בליגה (מהרבה סיבות). הרבה משחקים עם יריבות שעל הנייר קלות - הסתיימו בהפרשים דחוקים (גם ברצף הנצחונות האחרון של מכבי בליגה).

לעומת זאת - י'ם מגלה (לפחות בליגה) עקביות וגם יכולת טובה (גם של הישראלים).

ניחוש שלי: 88-82 לי'ם. אשמח אם אתבדה (ואני אוהד מכבי).

עריכה אחרונה על ידי חולגי
כתיב

alfa 156 2.5.

פורסם

קיצ'ן ערך היום אימון חלקי ונרשם למשחק מחר.

בטוח שהוא לא יוכל לתת 100% מעצמו כמו בכל משחק, ולצערי זה נתון מאוד קריטי.

אני אשמח מאוד אם הפועל תנצח (אין מה לעשות, אוהד הפועל מגיל -9 חודשים), אבל לא אקח ללב אם לא. אחרי הכל - מדובר במשחק ליגה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
אכן כיף שיש ליגה.

אחרי שמרגרט תאצ'ר נפטרה, חשבתי אולי מצאו זוג ביצים מתאימות להשתלה להלפרין.

בסוף העונה נדע אם כן...

מכבי השנה זו קבוצה שאני לא מצליח להבין אותה. בכלל.

אם האשימו את בלאט במקובעות, השנה הוא, כמו שאמרו חז"ל, all over the place. זה מוביל למקומות מאוד קיצוניים, בנצחונות והפסדים. הכדורסל לעיתים קשה לצפייה, אבל אין רגע דל...

העונה של הפועל ירושלים תקום או תיפול על יותם הלפרין. כאשר צופים במשחקים שלהם ניתן לראות כיצד יש לו השפעה תהומית על יכולת הקבוצה. תמיד מדברים על זה שיראלים לא מקבלים במה, אז הנה, הלפרין קיבל להוביל קבוצה גדולה בליגת העל וביורוקאפ. נראה איך הוא יתמודד.

פורסם

האמת זה בהחלט מבחן ללוזריות של י-ם ,לי-ם יש השנה באמת קבוצה חזקה ומאוזנת ,מזכירים את האליפות של חולון (גם להם היתה קבוצה חזקה ומאוזנת) , הפעם אין תרוצים מכבי קבוצה פגיעה ופצועה ,בנוקיה מכבי פייבוריטית אבל אם לי-ם יש את זה השנה אז שיוכיחו .

פורסם
העונה של הפועל ירושלים תקום או תיפול על יותם הלפרין. כאשר צופים במשחקים שלהם ניתן לראות כיצד יש לו השפעה תהומית על יכולת הקבוצה. תמיד מדברים על זה שיראלים לא מקבלים במה, אז הנה, הלפרין קיבל להוביל קבוצה גדולה בליגת העל וביורוקאפ. נראה איך הוא יתמודד.

כמו שזוגתי מזכירה לי תדירות, לא גדולה. מקסימום בינונית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...