Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז יש לי סאב של 1000w ו- 200RMS ומשום שהוא ישן והשם שחוק אני לא יודע איזה חברה..

אחרי חיפושים רבים באינטרנט והסתבכויות, לא התברר לי איזה סוג מגבר אני צריך על מנת שהוא יעבוד בלי "רעשים למינהם".

לפי מה שהבנתי, חלק אומרים שצריך להתאים את המגבר לRMS ולא למקס וואטים, וחלק אומרים שצריך מגבר יותר חזק מהRMS, בכל אופן, פה הסתבכתי, ואני לא אלך לאיש מקצוע שירכיב לי כי העניין מסקרן אותי, ואני מתכוון להרכיב הכל לבד.

אז אשמח אם תסבירו לי את העניין בפירוט ובבירור, ואם אפשר לתת דוגמא למגבר שיתאים לסאב (רק הוואטים שלו\ ערוצים, לא משנה לי החברה).

תודה, אלכס.

פורסם

בלי לדעת דגם מדויק של הסאב, לא הייתי לוקח מגבר שמפיק יותר מ200RMS אמיתיים.

אל תתייחס לנתון ההספק המקסימאלי, הוא לא אינדיקציה לכלום.

לדעתי, לך על 2 ערוצים בגישור שיפיקו בין 150-250RMS, תעשה כיוונים נכונים מבלי לחפף וזהו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
בלי לדעת דגם מדויק של הסאב, לא הייתי לוקח מגבר שמפיק יותר מ200RMS אמיתיים.

אל תתייחס לנתון ההספק המקסימאלי, הוא לא אינדיקציה לכלום.

לדעתי, לך על 2 ערוצים בגישור שיפיקו בין 150-250RMS, תעשה כיוונים נכונים מבלי לחפף וזהו.

זו התשובה שרציתי לשמוע, המשכתי ד"א לחפש ולהבין, והגעתי לאותה מסקנה.

תודה רבה.

• תוכן חדש...