Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלת גיר - רנו מגאן אוט' 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מגאן 2 - 2008 125K ק"מ

בקרתי במוסך מורשה יבואן של רנו לאחר קפיצת התראה במחשב Check Gearbox

סריקת המחשב העלת קוד תקלה - DF226 - AUTO GEARBOX INTERNAL .PRESSURE

כמובן המוסכניק חייך ונפנף לי כמה מילים על החלפת שסתום לחץ בגיר וזרק לי מחיר של 2500-3000 ש"ח.

למישהו מושג מה עושים? מהו התהליך של הבדיקה? האם זה מצריך החלפה כל כך מסובכת או שיש טיפול אחר?

ולמה כל כך יקר?

אודה על עזרה בנושא

פורסם

ככל הידוע לי תקלת שסתום לא היתה נפוצה מתאריך ייצור של מאי 2005 ומעלה מכיוון שבאותה התקופה החליפו את השסתומים בגיר לסדרה משופרת.

מה גם שתקלת שסתום הייתה מאובחנת כ- pressure regulating valve DF049

תופעה זהה שבוצע נסיון החלפת שסתום ולא נפתרה הבעיה.

ציטוט מפורום רנו אנגלה.JPG

מקור:

http://www.renaultforums.co.uk/showthread.php?t=179978

מקווה שעזרתי.

פורסם
:cry: זאת אומרת שקוד התקלה מורה רק על ירידה בלחץ באופן כללי אבל לא מצביעה על התקלה הגורמת לכך??
פורסם

היו תקלות דומות גם ב2008-9.

נפתח שרשור תלונה זהה על מגאן,שנקנתה מאלדן עם תקלה זהה בגיר.

לגבי מחיר- במכון גירים אוטומטיים מקצועי תצא בנזק מופחת יותר ממוסך מורשה -1500-2000 ש"ח מקסימום.

כתוב מהיכן אתה בארץ כדי לקבל המלצה על מכון גירים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מאזור קרית אונו...

ומה שמדהים אותי זה שהמוסך לדעתי לא מבין כלום מהתקלה וגורמיה חוץ מלזרוק מחיר בשמיים

גם כשהתקשרתי לכמה מכונים גירים "מומחים" קשה להם לדעת מהו הגורם המדויק אף על פי שנתתי את הקוד הספציפי שכנראה אינו מורה באופן ישיר על בעיה בשסתום....

למה התחושה שלי כשזה נוגע במקצועיות ואבחנה מדויקת פה הישראלים נופלים ובסוף גורמים לך להחליף חלקים מיותרים ויקרים בטירוף ועבודה מיותרת

פורסם

גש לחבר הפורום ספי,בעל מכון "גירים אוטומטיים צומת סגולה" בפ"ת.

הוא ושותפו יניב,מקצוענים,מומלצים כאן בפורום ומכאן שיאבחנו ויתקנו את התקלה כראוי.

המחיר +- כפי שכתבתי קודם לכן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...