Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני או סופר מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני רוצה לרכוש רכב והייתי די סגור על הi 10 החדשה, העניין הוא שהרכב צריך לסוע 3 פעמים בשבוע מפתח תקווה לאריאל

האם המנוע הזה מספיק?

האם אני לא אקרע את הרכב ככה?

בקיצור כדאי לקנות סופר מיני כמו פיאסטה סוויפט וכול' ? או שאני יכול להסתפק במיני?

התקציב הוא 55-60

תודה יקינגים

פורסם

עם כזה ק"מ אתה ממש לא תקרע את הרכב,ולא תהיה לו שום בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תגדיר בבקשה "מספיק".

להגיע לאריאל אתה תגיע. זה לא יקרע את הרכב וסביר להניח שבמהלך השלוש שנים הקרובות לא תראה ממנו בלאי חריג. וגם אם כן, מה אכפת לך? יש אחריות, בעיה של כלמוביל, לא שלך.

מצד שני, הנסיעות האלו הן לא כוס התה של מכוניות כמו יונדאי i10 עם מנוע 1,000 סמ"ק. הן עושות את זה, אבל לא נועדו לזה. זה כמו שתיתן כדור כדורגל ליוגב אוחיון. מה, הוא לא יוכל לבעוט אותו? יוכל... אבל מה לעשות שהוא לא יבעט לשער טוב כמו ברק יצחקי.

בקיצור, חפש לך סופר מיני ידנית. לא בגלל שאתה לא יכול להסתדר עם ה-i10 (ביננו אתה יכול הרי להסתדר גם עם אוטובוסים), אלא בגלל שאלו מכוניות שלרוב נותנות תמורה טובה יותר לכסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה שצביקה כתב נכון אבל במידה שונה לכל נהג.

מי שהמחיר וקניית רכב חדש חשוב לו יסתדר יותר טוב עם מיני בהשוואה למי שהתקציב שלו קצת נדיב יותר או שמוכן לקנות משומש (כי בתקציב שלך לא תמצא סופר מיני חדשה. בטח לא אוטומטית).

לדעתי ידני או אוטומטי זה שיקול די משמעותי כי ברכבי המיני תיבות ההילוכים האוטומטיות לרוב די מסרסות את המנוע שגם כך אינו משופע בעצמה.

לדעתי את צריך להתנסות בשביל להחליט.

יש אנשים שנסיעה במיני פשוט לא בשבילם, בטח לא בבינעירוני. ויש הרבה שמופתעים לטובה וממש לא רואים יתרון משמעותי בסופר מיני לנסיעות כמו שלך.

מבחינת עמידות של הרכב אל דאגה. רכבי המיני פחות נוחים ומתאימים לנסיעה בינעירונית אבל זה יותר בהקשר של נוחות וביצועים. פחות בעמידות.

תבדוק ותדע.

פורסם

תודה רבה לעונים...

שכחתי לציין שרק ידני, אני יעשה נסיעת מבחן ונראה.

הגיוני לבקש לנסוע בנסיעת מבחן לאריאל וחזור או אפילו חצי דרך?

ואם לא יתאים תרביץ עבודה ונגדיל קצת את התקציב.

פורסם

אפשרי בהחלט מיני אבל כמו שכבר אמרו עדיף משהו קצת יותר לכיוון הסופר מיני. הקיה ריו מצוינת בקטגוריה הזו ויש אותה לאחותי שנת 2008 אם אני לא טועה.. אני לא סגור על כמה עולה חדשה כזו אבל גם משומשת יכולה לעבוד לך אחלה. יש עליה גם אחריות של 7 שנים מקיה שזה יכול לחסוך לא מעט כסף ולהתקזז עם ההוצאה ההתחלתית..

פורסם
אפשרי בהחלט מיני אבל כמו שכבר אמרו עדיף משהו קצת יותר לכיוון הסופר מיני. הקיה ריו מצוינת בקטגוריה הזו ויש אותה לאחותי שנת 2008 אם אני לא טועה.. אני לא סגור על כמה עולה חדשה כזו אבל גם משומשת יכולה לעבוד לך אחלה. יש עליה גם אחריות של 7 שנים מקיה שזה יכול לחסוך לא מעט כסף ולהתקזז עם ההוצאה ההתחלתית..

לפי מה שאני מכיר, ה7 שנים אחריות תופס גם לרכבי מיני של קיה.. ככה שאם זה באמת התקציב שלו אז זה לא השיקול

• תוכן חדש...