Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעבר עשיתי פוליש לפנסים (עם מכונת פוליש) לאחר מכן גיליתי שהפוליש יצר שריטות לפנסים, לא הצלחתי להסיר את השריטות מאז, גם בנסיון פוליש חוזר.

הפעם קניתי פד לישום פוליש ידני, פד כתום שמתאים לחיתוך בינוני, ופד לבן לפוליש פיניש, עם זאת קניתי פוליש נוזלי לפלסטיק

אני מתכוון לעשות פוליש ידני לרכב, אבל על הדרך לסדר את עניין השריטות שנוצרו על הפנסים, האם הפד הכתום מתאים לביצוע הורדת השריטות מהפנסים?

יחד עם הפוליש לפלסטיק?

עריכה: יש לציין שהשריטות נגרמו מפד כתום, סיני, אך הוא היה חדש חדש הוצאתי אותו סגור הרמטית מהניילון והשתמשתי בו לאחר שהפנס היה נקי לחלוטין

3m0i.jpg

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

זה נראה כאילו זה בפנים ולא בחוץ ואני רואה שזה קרה רק למטה במידה וזה היה הפד הוא היה צריך לשרוט את כל הפנס לא?!

אבל אין כמו לראות בעיניים אולי אני טועה

פורסם

לא זה בדוק מהחוץ של הפנס, ליפני זה לא היה שריטות היה רק דהוי קצת לכן עשיתי את הפוליש, וכניראה בתמונה השריטות ניראות רק למטה כי זה יותר בזוית של האור.

בכל מקרה קיבלתי עכשיו את החבילה מאוטו סטור ואני קצת עצבני!

הביאו לי את הפד הלבן סגור הרמטית בניילון כמו שצריך, אבל את הפד הכתום פתוח בלי שום ניילון, ואפילו נמצאו עליו כמה לכלוכים וגרגירי אבק!

אומנם ניקיתי אותו, אבל אני גם לא יודע אם יש עוד לכלוכים שאני לא רואה, או שעכשיו שהוא בלי כיסוי יכול להווצר עליו גרגרי אבק או מזוהמים אחרים!

אני התקשר להתלונן על זה, לא יכול להיות שפד אחד מגיע סגור בניילון הרמטי, ופד אחר מגיע משוחרר חופשי בתוך כל החבילה שהזמנתי!

פורסם (נערך)

תודה, אך אני קצת חושש מליטוש הפנסים, והייתי מעדיף לעשות זאת בדרך אחרת, השריטות הם לא עמוקות, אני אפילו לא מרגיש בהם מתי שאני מעביר את הציפורן על הפנס.

ככה שאני מאמין שאין צורך בליטוש הפנסים עם נירות ליטוש, שאני דיי חושש מהם כי במקרה שאני לא יצליח בביצוע המדריך המצב יהיה הרבה יותר גרוע לכן לא רוצה לקחת סיכון.

התקשרתי ל אוטו סטור, ונאמר לי שכל הפדים של חברת Chemical Guys מגיעים פתוחים, ופזורים אחד על השני, ומעלים אבק אחד על השני.

אחלה חברה, גם שילמתי יקר יותר בגלל השם של Chemical Guys והפד שלהם, שיכולתי לקחת את אותו הפד רק של חברת Lake Country

שגם זול יותר וגם מגיע סגור הרמטי ולא פתוח ומתמלא באבק!

ששאלתי את המוכר מדוע זה לא צויין בפני שהפד מגיע פתוח ולא סגור הרמטי, נאמר לי שאין צורך לציין זאת..

נאמר לי ''הרי שאתה עושה פוליש ומחליט לנוח אז אתה מניח את המכונה על גג הרכב למשל אז גם אז הפד שלך יכול להתמלא באבק''.

אחלה תשובה באמת, לפחות היה מידע אותי ליפני, אולי זה כן חשוב לי שהפד יגיע סגור בניילון? אז הייתי בוחר בפד הזול יותר שמגיע סגור הרמטי.

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם
אתה לא צריך ללטש באופן אגרסיבי אלא להפעיל לחץ חלש כך שתגיע לפלסטיק שבו השריטה לא הגיעה.

עדיין חושש קצת מללטש את הפנס אפילו בעדינות, אני חושב אולי בגלל שהשריטות עדינות, יהיה ניתן להעלים אותם בפוליש ידני, אך עם איזה פד אני עושה את זה? עם הכתום או הלבן?

פורסם

מניסיון שלי קשה לי להאמין שתצליח עם הפדים להעלים לגמרי את השריטות האלה בלי ליצור חדשות. יש צורך בנייר מים לדעתי.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
מניסיון שלי קשה לי להאמין שתצליח עם הפדים להעלים לגמרי את השריטות האלה בלי ליצור חדשות. יש צורך בנייר מים לדעתי.

תודה, אני אנסה בכל זאת, אך אם זה לא יצליח, אני ילך בדרך עם הניירות מים האלה..

פורסם

כול העבודה עושה הליטוש, והפוליש בסופו של דבר נועד להסיר את סימני החימצון ולהחזיר את הבהירות לפנס .

קשה להאמין שהפוליש יזיז לשריטות בפלסטיק .

עדיף לך ללטש בעדינות עד שתראה שהפנס נקי משריטות .

פורסם
כול העבודה עושה הליטוש, והפוליש בסופו של דבר נועד להסיר את סימני החימצון ולהחזיר את הבהירות לפנס .

קשה להאמין שהפוליש יזיז לשריטות בפלסטיק .

עדיף לך ללטש בעדינות עד שתראה שהפנס נקי משריטות .

כן, אבל בכל זאת אני רוצה לנסות ליפני, אם לא אני יחפש מדריך קצר בעברית לביצוע העבודה.

לא מסתדר עם אנגלית למרות שתרגמתי את המדריך שהבאתה, אני רוצה להבין בידיוק את התהליך כמו שצריך כדי לא לעשות טעויות.

• תוכן חדש...