Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים WRX\STI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי היום צמיגים של דנלופ עברו כבר שנתיים מאז שהחלפתי את הצמיגים והיום לאחד הצמיגים הקדימי ירד האוויר ולאחר בדיקה הבנתי שהוא כבר גמור

קודם כל מה מומלץ להחליף 2 צמיגים מקדימה או שאולי כבר להחליף הכל ?

אשמח גם לקבל המלצה לצמיגים ברמה גבוהה יותר

הרכב subaru wrx\sti 2004

פורסם

למה לדבר שטויות???

למה שהדיפרנציאלים ידפקו אם יש 2 צמיגים זהים על כל סרן..?

אפשר לנסוע עם 2 סטים של צמיגים שונים, אחד לקדימה ואחד לאחורה.. אין עם זה שום בעייה..

הבעייה מתחילה כשהצמיגים על אותו סרן אינם במצב אחיד, אז הדיפרנציאל מתחיל לעבוד קשה ומתחמם.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נתנאל מה שאתה אומר נכון לגבי רכב עם הנעה קדמית\אחורית.

כאשר כל ארבעת הגלגלים מונעים יחדיו, חשוב שהצמיגים יהיו מאותו סוג, גם כדי שהם יהיו זהים באופן מושלם כשהם חדשים וגם כדי שהשחיקה תיהיה זהה כמה שיותר עם הזמן.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אתה טועה ומטעה..

אני הגבתי על הטענה של קרלוס שאמר שהדיפרנציאלים ידפקו במידה ולא כל ה4 זהים, הדיפרנציאלים לא ידפקו במידה ועל כל ציר יהיו צמיגים זהים, כלומר 2 סטים שונים קדימה, אחורה.

השחיקה לא תהיה זהה אף פעם (בין הקדמיים לאחוריים) במיוחד בגלל שהאוטו נוטה לתת היגוי דבר השוחק את הקדמיים בצורה מואצת מהאחוריים.

פורסם

במידה ועדיין רלוונטי, אתה מוזמן להיכנס לאתר טייר קלאב. המידה שלך היא 225/45R17? יש לנו מגוון צמיגים במידה הזו, כולל דגמים ספורטיביים של Toyo ושל Hankook, כולם במחירים משתלמים שכוללים הכל (פירוק, איזון, הרכבה ומע"מ). ניתן להשוות בין הצמיגים עפ"י פרמטרים שונים ולבחור את הצמיג המתאים ביותר לדפוסי הנהיגה שלך.

פורסם

במידה ויש 2 זוגות שונים הבלאי המואץ יחול על הדיפרנציאל המרכזי ולא על הדיפרנציאלים בסרנים.

פורסם

זה בדיוק העניין- צמיגים מחברות שונות או בשלבי שחיקה שונים, קוטרם שונה מעט למרות שמדובר באותה מידה.

פורסם

אני מדבר על אותו עניין- לצורך העניין 17" של חברה מסויימת יהיה שונה מעט מ-17" של חברה אחרת, גם כשהצמיגים חדשים.

פורסם

בכדי לעשות סדר, ולמנוע מהבלבול והתגובות להימשך:

האוטו מחולק ל3 דיפרנציאלים, קידמי (בתוך הגיר), אמצעי ואחורי.

חייבים לשים לב לצמיגים הנמצאים על אותו הסרן (יש 2, קידמי ואחורי).

חשוב שהצמיגים יהיו באותה המידה מצד שמאל ומצד ימין של הסרן הקידמי ובסרן האחורי שיהיו זהים בצד ימין ובצד שמאל, לא חייבים להיות זהים בין הקדימה לאחורה.

כשאני מתכוון לזהים, אני מתכוון לסוג הצמיג (סליק, סמי סליק ורגיל) מידת הצמיג (225.35.17) ומודל הצמיג (RE070) (לדוגמא בלבד..)

כמובן שצמיג שחוק לגמרי יגרום להחלקה קבועה בצד שבו הוא יושב, דבר שיגרום לדיפרנציאל שעל אותו סרן לעבוד שעות נוספות וכתוצאה מכך להתחמם ולהישחק..

פורסם

אין שום בלבול אתה ממשיך להתעלם אבל בסופו של דבר הרכב שלך=בעיה שלך.

• תוכן חדש...