Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם,לאחרונה רכבתי לי פונטו ספייס דינאמיק 16V ידנית,מ2005.

לאחר שכיסינו את הענין המכני,הגיע הזמן לדברים הקוסמטים.

1. אורות הדרך ממש,אבל ממש חלשים,בכבישים חשוכים שבשאר המכוניות אני בכיף נוסע עם אור רגיל ועם הרכב הזה יש לי צורך באור גבוהה (מכוון אותם כמה שיותר למטה ולפעמים מכבה כדי לא לסנוור) שלחתי תמונות שלהם,לא יודע אם ניתן לראות לפי התמונה אבל במציאות הם נראים שרוטים או מלוכלכים מבפנים,כיצד לטפל בהם?

2. סימני שמש בדיפונים ליד החלון,מעצבן מאוד בעין כי הריפוד חדש והדשבורד במצב תצוגה,חשבתי על הדבקת מדבקות קרבון בצבע בז' (כמו הדשבורד והדיפונים) דעתכם? ובלי קשר כיצד אני מחדש ומנקה פלסטיקה כזו? (צבע קרם)

3.ידית ההילוכים אינה מקורית,היא יפה ומאוד אהבתי אותה היא גם עבדה מעולה עד שאני כמתאים לי התעסקתי בה כמו דביל ברמזור והיא פשוט יצאה. זתומרת הראש שלה יצא ונשארתי עם הידית הקצרה הזאת ביד,אני יכול לשים את הידית אבל היא לא מחוזקת למוט זתומרת היא פשוט מונחת שמה ואני צריך איזה גומיה דבק הברגה משהו כדי שהיא תשאר במקום כמו שהיה לפני כיצד אני עושה את זה? נוסף לכך כשניסיתי להחזיר את המצב הרמתי את המוט עצמו והיא יצא ממקומה בתוך השק,החזרתי אותה.

משום שאני צריך להרים מין טבעת כזו כדי להכניס לרוורס כרגע המצב הוא קבוע כאילו היא מורמת וזה מציק בהכנסה להילוך חמישי משום שהוא נמצא פחות ימינה מהרוורס.

האמת היא שהקטע עם הטבעת פחות מעצבן אבל הייתי רוצה לדעת לתקן אותו מה שבעיקר חשוב לי זה למצוא דרך לקבעה את הראש של הידית לידית. מצורפות תמונות.

1658729_747089511970483_1635828809_o.jpg

1511882_747089538637147_643879289_o.jpg

1496025_747089575303810_2038711854_o.jpg

1495999_747089491970485_1302014500_o.jpg

1421113_747089621970472_2012037704_o.jpg

1008616_747089608637140_1217113030_o.jpg

966485_747089651970469_926384885_o.jpg

עריכה אחרונה על ידי shayasher
פורסם

1. לגבי הפנסים אתה יכול לעשות פוליש לפנס ולשחזר אותו.(אולי זה יעזור) אם זה לא יסתדר תלך לחשמלאי רכב שיבדוק את עוצמת ההארה.

2. הקרבון יראה צעצועי מידי לטעמי ולגבי הניקיון יש לך apc שפותר בעיות מהסוג הזה.

3. לגבי ידית ההילוכים לא יודע איך לעזור לך.

nissan almera 1998 gx 1.6

nissan maxima 2001 Qx 3.0

פורסם

לגבי הפלסטיקים. הייתי ממליצה קודם כל, לנסות את ספוגית הפלא\הקסם של סנו\ניקול. נמכרת בחבילות של 6 יחידות בכל סופר ב10-12 ש"ח.

אתה טובל אותה קצת במים ופשוט עובר על כל הפלסטיקים הבהירים באוטו.

ואם זה לא יפתור את הבעיה לגמרי, אז תעבור כבר לחומרים היותר יקרים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תודה לכם על התגובות.

יש הצעות לענין הדיפונים חוץ מהמדבקות? האם רפד או איש מקצוע זאת אפשרות טובה או יקרה מידי?

בקשר למוט הילוכים זה מעצבן כי המוט תקין ואני בטוח שכל אדם עם קצת רקע בתחום תוך שניה יסדר לי את זה :?

בעית הפנסים נפתרה לאחר שהבנתי כמה אני מטומטם.

פורסם (נערך)

איך נפתרה בעיית האורות?

לגביי הידית נסה להעלות תמונות ברורות של ההברגה או משו אוליי אז יהיה יותר ברור ואנשים יוכלו לעזור לך.

דיפונים כמו שהומלץ לך נסה עם apc , אם לא יוצא תמיד רפד יוכל לעשות מחדש את זה, או הבחירה המועדפת עליי אישית do it yourself.

דא התמונות ממש לא ברורות לי.

עריכה אחרונה על ידי tolik_tal_k
פורסם
איך נפתרה בעיית האורות?

לגביי הידית נסה להעלות תמונות ברורות של ההברגה או משו אוליי אז יהיה יותר ברור ואנשים יוכלו לעזור לך.

דיפונים כמו שהומלץ לך נסה עם apc , אם לא יוצא תמיד רפד יוכל לעשות מחדש את זה, או הבחירה המועדפת עליי אישית do it yourself.

דא התמונות ממש לא ברורות לי.

מבטיח לא לצחוק?

בקיצור,בשונה מאיך שאני רגיל האורות עובדים ככה שסיבוב אחד אורות חניה סיבוב שני אורות רגילים ודחיפה קדימה אור גבוהה.

ואני הייתי מסובב סיבוב אחד ולא מבין שאלה בעצם רק אורות החניה........

לא נורא העיקר שהכל בסדר:-P

בקשר לרפד מול לעשות את זה בעצמי,עד כמה יקרה עבודה של רפד?

מצד אחד יש בי את הדחף לעשות את זה בעצמי מצד שני מפחד לעשות עבודה לא טובה,עד כמה זה קשה?

אעלה תמונות ממצלמה טובה יותר ברגע שתיהיה לי אפשרות.

פורסם
מבטיח לא לצחוק?

בקיצור,בשונה מאיך שאני רגיל האורות עובדים ככה שסיבוב אחד אורות חניה סיבוב שני אורות רגילים ודחיפה קדימה אור גבוהה.

ואני הייתי מסובב סיבוב אחד ולא מבין שאלה בעצם רק אורות החניה........

לא נורא העיקר שהכל בסדר:-P

מצטער, אבל.. :splat::lol:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

חח הכי חשוב שהסתדרתה בסוף.

תראה אין לך מה להפסיד בעשיה לבד, יצא לא טוב אתה לא מבסוט, רוצה לתקן את זה ושיהיה מושלם, לך לרפד בסוף.

אבל לך תדע אוליי תוהאב את איך שיצא לבד.

פורסם

אם הידים לא מקורית בד"כ בידיות הזולות האלה יש מין גליל פלסטיק כזה שיושב על מוט, עליו מלבישים את הידים ואז מבריגים 3 ברגים קטנטנים שמפעילים לחץ על הפלסטיק ומחזיקים הכל זמנית.

מה שקרה, לדעתי, זה שהבחור שקנית ממנו את הרכב שם את הפלסטיק הזה, בגלל שהפלסטיק עבה יותר מהמוט המקורי, הקפיץ שאמור להחזיר את הטבעת למטה לא התאים אז הוא הוריד אותו.

אה ואני חייב להגיב ל''בעיית האורות'' שלך- :biglaugh::hihi::roflmao::roflmao:

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם
אם הידים לא מקורית בד"כ בידיות הזולות האלה יש מין גליל פלסטיק כזה שיושב על מוט, עליו מלבישים את הידים ואז מבריגים 3 ברגים קטנטנים שמפעילים לחץ על הפלסטיק ומחזיקים הכל זמנית.

מה שקרה, לדעתי, זה שהבחור שקנית ממנו את הרכב שם את הפלסטיק הזה, בגלל שהפלסטיק עבה יותר מהמוט המקורי, הקפיץ שאמור להחזיר את הטבעת למטה לא התאים אז הוא הוריד אותו.

אה ואני חייב להגיב ל''בעיית האורות'' שלך- :biglaugh::hihi::roflmao::roflmao:

כן כן אכן טעות של מתחילים-ואני אכן מתחיל.

מה שאתה אומר נשמע הגיוני,אך אני קבלתי את הראש של המוטה (הכדור או איך שלא קוראים לזה) מקובע ובמהלך התעסקות ברמזור הוא ניתק לי,ככה שיש דרך לקבע אותו כמו מקודם אני פשוט לא בטוח איזו.

פורסם

אחרי התיעצות עם רפד שבמקרה ישלו את הרכב יש בי דילמה.

יש לו רכב כמו שלי,והוא אומר שהוא לא מתעסק גם אצלו בדברים האלה,ושמדבקות זה מסוכן כי זה עלול להדלק כשהרכב בחוץ בשמש,ראיתי הרבה אנשים עם מדבקות קרבון על המכסה מנוע וכו' האם מה שהוא אומר הגיוני?

ובלי קשר לא מדובר בריפוד אלה פלסטיק,אני יכול להשיג רק את הפס ליד החלון או שאצטרך להחליף עוד חלקים בדלתות?

בקשר למוט הילוכים האמת שהתרגלתי ושכחתי בכלל שהוא יוצא מהמקום זה לא קורה אלה אם כן מנסים.

• תוכן חדש...