Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SMART TV של LG- האם צריך מתאם כלשהו להפעלת יישומי האינטרנט?

edan82
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הטלויזיה מדגם LG 47LV375, נאמר לאחי שכדי שיוכל להנות מפונקציות ה-SMART TV במכשיר עליו לרכוש מתאם כלשהו שרק באמצעותו הטלויזיה תוכל להתחבר לרשת ה-WIFI בבית והיישומים השונים יהפכו לשמישים.

האם כך הדבר?

לי אישית נשמע קצת תמוה שמשווקים טלויזיה כ"חכמה" כשבתכלס היא צריכה "השתלת מוח" כדי להפך לכזו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש טלויזיות ללא חיבור אלחוטי, אלא קוי בלבד. אותו מתאם הוא בעצם דונגל WIFI.

תבדוק במפרט של המכשיר אם יש לו חיבור אלחוטי מובנה, אני מניח שאין.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחבר כבל רשת ישירות לטלויזיה ותפעיל את הישומים או לחילופין קנה AccessPoint ותחבר ממנו כבל לטלויזיה.

לידיעתך, הישומים בטלויזיה הם לא משהו, המעבד חלש מידי, אני משתמש רק ביוטיוב (בטלויזיה מאותם שנה מדגם טיפה יותר מתקדם) וגם זה זוחל כמו צב עד שהוא עולה ומגיב.

מה שנחמד בטלויזיה של אח שלך שיש ממיר לוויני, בתאוריה אפשר לחבר לשקע של יס לנסות לקלוט לווינים.

--------------------------

Škoda Fabia mk2 TSI&DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב תודות לכולם וברשותכם עוד שאלה שאחי העלה-

הוא רוצה להקרין את האייפד שלו על גבי מסך הטלויזיה ונאמר לו שלשם כך עליו לרכוש כבל מסויים.

בהנחה והטלויזיה כאמור תיהיה מחוברת ל-WIFI, עדיין יש צורך בכבל או שמא ניתן לבצע זאת דרך ה-WIFI של האייפד?

תודה רבה.

אמרתי לו שלדעתי זה יותר מדי לוגיסטיקה כדי לראות קצת פורנו..... :wink:

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...