Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 2009 מאלבר

מר נרקיס
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום רב לכולם,

אני מתלבט לקראת רכישת רכב ראשון (לזוג טרי), וכרגע עומדת על הפרק סיטרואן C4 שעלתה לכביש ביולי 2009, גמעה 105000 ק"מ.

הרכב יד ראשונה, היה בליסינג באלבר ואני ממתין שיוציאו לי היסטוריית טיפולים שלו.

מחירון לוי יצחק עומד על 54000 ש"ח לפרטי, ולאחר הפחתה של 14-20% מכיוון שזה רכב ליסינג (אני לא בטוח אם נהג יחיד או לא) אמור לעמוד איפשהו בין 43-47 אלף ש"ח. הציעו לי אותו ב40 אלף ש"ח.

אני מעתיק את תוכן טופס הבדיקה שמסרו לי:

מנוע - "מערכת תיזמון: החלף רצועות זימון לפי הוראות יצרן"

שלדת מרכב - "תקוני מרכב, משמעות נמוכה: סימני פגיעה דופן שמאל, תקוני מרכב וצבע, כנף קדמית שמאלית פגומה = תוקנה, מעיכות\מעוך\שריטות בצבע + פגמים, נזק בפנלים, נזק לפגושים"

העברת כח - "תיבת הילוכים אוטומטית: נקישות יתר = גל הנע\ציריות: מרווחי יתר"

מנהל הסניף הסביר לי שההערה על המנוע מופיעה מכיוון שהרכב לאחר 100 אלף ק"מ, שתמיד רושמים את זה, ושרצועת טיימינג הוחלפה. לגבי השלדה הוא אומר שלא מדובר בתאונה אלא שריטות ופגיעות פח בלבד שתוקנו (ראיתי את הרכב, שום דבר לא בולט לעין). לגבי הגיר הוא אמר שתמיד רושמים את זה.

טופס הבדיקה הוא מדצמבר 2012 ונאמר לי שזו הבדיקה האחרונה שבוצעה לרכב, האם אני יכול להסיק מכך שהרכב עומד שנה לפחות למכירה בחברה ושעליי לדרוש הנחה במחיר?

בנוסף ובלי קשר לאלבר, הרבה חברים וקרובי משפחה מזהירים אותי להתרחק מסיטרואן מכיוון שלא כל מוסך יודע לטפל כמו שצריך ומה שאני חוסך במחיר הרכב אני אשלם בטיפולים ובריצות חוזרות למוסך, לעומת זאת ראיתי לא מעט ממליצים בפורום על מוסך אם הדרך בת"א שטוענים שהשירות שם אמין, מקצועי, ובמחירים הוגנים גם לצרפתיות דוגמאת הC4. השאלה שלי היא - האם באופן כללי יש הבדל משמעותי בעלויות הטיפולים בין היפניות הפופולאריות לרכב הזה? והאם באמת עליי להקפיד לבצע כל טיפול תקופתי אך ורק במוסך שמתמחה ברכבי סיטרואן וכו'?

אשמח לתגובות, חוות דעת ועצות.

ותודה רבה לכל מי שטרח לקרוא...

פורסם

אני מזהיר אותך להתרחק מאלבר,מסיטרואן ובעיקר מהרכב הספציפי הזה שכבר עומד כנראה יותר משנה ונרקב במגרשי אלבר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא הייתי מסתמך על טופס בדיקה של המוכר עצמו...אלבר או כל מישהו אחר.

הייתי גם בודק/משווה ל- c4 מלובינסקי טרייד, מוצעים שם למכירה גם רכבים מידיים פרטיות, בנוסף להיותם היבואנים.

אלבר- גם אני לא שבעתי נחת מאלבר, והצטרכתי לקחתם לתביעות קטנות, אמנם לפני כעשור, אך מאז אני מדיר רגלי מהם.

פורסם

בס"ד

כמובן שאני מתכוון לקחת את הרכב לבדיקה משלי, אבל לפני שאני עושה את זה אני מעדיף לברר דברים אחרים (כמו ששאלתי)

תוצאות הבדיקה לא רלוונטיות מבחינתי אם למשל אני מחליט להתרחק מסיטרואן..

יש למישהו מה להגיד בנושא הטיפולים והתחזוקה של הC4..? אני אשמח לשמוע.

פורסם

הרכב לא מציאה בלשון המעטה - גם ק"מ גבוה וגם עבר תאונה.

כאן תמצא מבחר של סיטרואן C4 עם נסועה נמוכה יותר מהליסינג של לובינסקי, במחיר דומה.

בעקרון אחזקתה השוטפת של סיטרואן C4 נחשבת לזולה יחסית לקבוצה. הבעיה היא שהדגם לא סחיר ולכן מה שחסכת בשוטף תשלם במכירה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נתונים לא מזהירים....במחיר שמקובל בשוק כשניתן למצוא אותו סוג רכב עם נתונים טובים יותר .

לדוגמא

http://www.gcars.net/gr/sales2.asp

הרכבים אצלו הם ישירות מהיבואן עם שקיפות מלאה שווה לבדוק ולבצע השוואה

כנ"ל במגרשי לובינסקי טרייד אם אתם מחפשים סיטרואן שם גם תקבלו אחריות יבואן .

פורסם

אם האוטו באמת מדגדג לך , קח אותו לבדיקה (מוסך אם הדרך?). שאל אותם כמה יעלה לעשות לו יישור קו. כך תדע את מחירו ומצבו האמיתי.

כמו שכתבו , זה לא ה C4 היחידה בים. יש עוד כמה מאות כמוהה במגרשים.

פורסם
עדיף לך לירכוש C4 משומשת ישירות מהיבואן .תקבל גם אחריות וגם מחיר זול

אצל היבואן המחיר יקר יחסית (אבל כולל אחריות ארוכה) והמכונית מיושנת כדבעי (לפחות שנתיים התייבשה במגרש של היבואן :))

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

גם אצל הסוחר שהבאתי (אני ועוד מישהו) יש אחריות ומימון. ולא האחריות של לובינסקי לא שווה 10000 ש"ח נוספים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
גם אצל הסוחר שהבאתי (אני ועוד מישהו) יש אחריות ומימון. ולא האחריות של לובינסקי לא שווה 10000 ש"ח נוספים.

האחריות לא שווה הרבה. את המחירון אף אחד לא סופר, כי לובינסקי מציעים המון C4 שהם נאלצו לקלוט בחזרה בתום ליסינג. הם ממש הרגו את השוק של האוטו במו ידיהם. מי שדיבר איתך יודע שהוא שילם על הרכב מקסימום 30, אז פשוט כנס למגרש, תצביע על ה- C4 הכי שמורה שאתה מוצא, ותודיע שאתה מוכן לשלם 30. זהו. לא שקל יותר.

רק תבין שאני ניסיתי למכור לטרייד-אין של כמה יבואנים C4 פרטית שמורה מאד וקיבלתי הצעות באזור של 30-40% מתחת למחירון משוקלל. פה אתה מציג הצעה שבקושי יורדת מתחת לשקלול של הליסינג.

פורסם

מודל 2009 ב 30.000 ש"ח אני בא לקנות עכשיו.

אבל לא ימכרו במחיר הזה.

ב 30.000 כל המלאים שלהם היו נמכרים מהר מאוד והלקוחות הפרטיים היו נדפקים עוד יותר.

מכיוון שלא רוצים לעשות את זה, שומרים על רף מחירים גבוה יחסית ורכבים יושבים במגרשים שנים.

פורסם
קיבלתי הצעות באזור של 30-40% מתחת למחירון משוקלל. פה אתה מציג הצעה שבקושי יורדת מתחת לשקלול של הליסינג.

אם טרייד אין משלם לך 30% פחות מהמחירון הוא לא יכול למכור ללקוח הבא את הרכב שלך גם ב 30% פחות מהמחירון.

אלא אולי ב 10% פחות מקסימום.

טקייד אין נותן אחריות, מימון, לפעמים יישור קו ותיקון הילקויים שהתגלו בבדיקה + הרווח שלו.

כל זה בא לידי ביטי במחיר הנמוך שהציעו לך, בשילוב של רכב לא סחיר ועוד דגם נדיר שלא הרבה אנשים מעוניינים לקנות (בלי קשר לטיב הדגם, זאת עובדה).

אין פה מה לכעוס על טרייד אינים למינהם. זה מה שהרכב שווה עבורם, הם לא אירגון פילאנטרופי ולא יקנו ממך את הרכב במחיר שלא מאפשר להרוויח עליו משהו.

פורסם

בתור אחד שנסע על הרכב הזה מהעבודה אני יכול לומר לך שאני לא ממליץ עליו בחום בכלל.

הרכב כבד מאוד, מאיץ לאט מאוד, לא הכי נוח בעולם, גיר מזוויע כל החלפת הילוך מקבלים מכה והרכב שלי היה שמור מאוד! בקושי 40,000 ק"מ.

תקלות בחצי שנה שהיה אצלי - כמה פעמים במוסך על בולם שזה עסק של איזה 3500 שקל כי זה בולם מיוחד.

קיצור לדעתי רד מהצרפתיות או לחלופין תנסה את ה308 ששמעתי שהיא לא רעה וגם נאמר לי בלובינסקי טרייד שהוא יכול לתת לי אותה בפחות מ40 שנת 2010 ק"מ נמוך יחסית.

אבל שוב, לדעתי צרפתיות זה רק בליסינג מהעבודה אחרת לא לגעת.

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

• תוכן חדש...