Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לסקודה פאביה

david86
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היום התקשרי לחברות ביטוח בשביל לקבל הצעת מחיר לסקודה פאביה שנת 2012.גיל 28, 9 שנים רישיון

קיבלתי חובה 1690 ומקיף קיבלתי 2650.

מה אתם אומרים על מחיר.?אפשר לקבל פחות

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקשר לחובה אין לך כל כך מה לעשות כי זה די דומה אצל כולם (יורד משמעותית כשתשנה קידומת בגיל ;))

במקיף אפשר לרדת עוד (בהנחה שאין לך תביעות וכו')

כמובן שצריך שתוודא שתקבל הכל (כיסוי צד ג' גבוה,ביטוח שמשות,רכב חלופי חו"ח בעת תאונה,ושאר הדברים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חובה תבדוק באתר של משרד האוצר, מקיף קיבלתי 2300 ש"ח, גיל 27, 9 שנים רישיון בלי תביעות. הצלחתי להוציא גם עוד 100 ש"ח מתנה בכרטיס פזומט חד פעמי שנשלח אליי ושעד היום לא השתמשתי. כולל שמשות, גרירה וכל מה שצריך.

שים לב שאצלי מדובר על רמת אבזור ספורט, כשחברת הביטוח שמעה את המילה המפוצצת "ספורט" התחילו הויכוחים, שעה עד שהסברתי לה שזה לא רכב ספורט ושזה סתם שם דגם שנתנו לזה ספציפית.

עוד נקודה היא שחברות הביטוח טוענות שזה רכב גניב, לפי המצגות של אתג"ר הוא לא גניב. אותי אילצו להתקין כספת על המחשב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקשר לחובה אין לך כל כך מה לעשות כי זה די דומה אצל כולם (יורד משמעותית כשתשנה קידומת בגיל ;))

במקיף אפשר לרדת עוד (בהנחה שאין לך תביעות וכו')

כמובן שצריך שתוודא שתקבל הכל (כיסוי צד ג' גבוה,ביטוח שמשות,רכב חלופי חו"ח בעת תאונה,ושאר הדברים)

ללא תביעות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההצעה הכי זולה שקיבלתי על הפאביה שהייתה לי הייתה קרוב ל 4200 ש"ח מקיף וחובה.

עם נותנים קרובים מאד לשלך.

דרך אתר WOBI בפניקס.

עם אתה לא נוסע הרבה (עד 10K בשנה) יש את הביטוח של הראל שממנו קיבלתי הצעה של 3700 מקיף וחובה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כרגע קיבלתי הצעה יותר חדשה 2518 מקיף חובה 1675(רק'הסוכן לא אומר של איזה חברה)אומר רק שזה לא דרך כלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההצעה הכי זולה שקיבלתי על הפאביה שהייתה לי הייתה קרוב ל 4200 ש"ח מקיף וחובה.

עם נותנים קרובים מאד לשלך.

דרך אתר WOBI בפניקס.

עם אתה לא נוסע הרבה (עד 10K בשנה) יש את הביטוח של הראל שממנו קיבלתי הצעה של 3700 מקיף וחובה.

הראל נתנו לי יותר יקר 4400 עד 10K בשנה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...