Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סליל כרית אויר - מגאן 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נדפק לי הסליל כרית אויר במגאן II שלי (2004 , קופה) ...כרגיל בחברה הם דורשים מחיר לא הגינוי !

(הם רוצים 3000 ש"ח WTF ?)

בכל מקרה , אני לא מצליח למצוא בפירוקיות כזו יחידה ( כי במגאן II זה מגיע עם הידיות איתות והוישרים )

אבל, מצאתי בפירוקיה מגאן II שנפתחה לה הכרית אויר ,השאלה היא האם הסליל עדיין תקין אחרי פתיחת הכרית?

אם אני אקנה אותו האם הוא יתפקד כרגיל? ( כי לצערי גם הקרוז קונטרול לא עובד בגלל זה ?)

תודה מראש.

פורסם

הסליל של הרכב עם הכרית אוויר שנפתחו יעבוד אצלך ברכב, אך לא הייתי לוקח את ההימור שמשהו בזמן התאונה עשה לו נזק,

לא מומלץ!

לדעתי לא חיפשת מספיק טוב, יש המון רכבים מהסוג הזה גם על הכביש וגם בפירוקיות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

קשה מאוד למצוא חלק כזה מפרוק, כי מדובר בחלק נדיר שמתאים למכוניות עם אורות ערפל קדמיים ובקרת שיוט, שכמעט לא הגיעו לארץ.

החלק מגימור ליסינג-ביזנס שאותו אפשר איכשהו למצוא, לא מתאים!

וגם אם בטעות מצאת אחד הסיכוי שהוא תקין אחרי הטראומה של הטוטל לוס לא משהו

אם אתה מוצא מישהו שמביא את החלק לארץ במחיר שפוי אשמח לשמוע (מחיר ללקוח בחול 900 שח, מחיר לחנות בחול 500 שח, מחיר קרסו 2115 שח! לפני דיאגנוזה ועבודה)

פורסם

900 ש"ח לכל החלק הזה כשהוא חדש זה מחיר טוב מאוד לדעתי, יש לך את היכולת של להכניס את החלק לארץ עם כל הפרוצדורה של יבוא אישי ואישורים לדעתי לך על זה.

אין מנוס מלהחליף אותו מדובר בבטיחות הנוסעים ברכב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
קשה מאוד למצוא חלק כזה מפרוק, כי מדובר בחלק נדיר שמתאים למכוניות עם אורות ערפל קדמיים ובקרת שיוט, שכמעט לא הגיעו לארץ.

החלק מגימור ליסינג-ביזנס שאותו אפשר איכשהו למצוא, לא מתאים!

וגם אם בטעות מצאת אחד הסיכוי שהוא תקין אחרי הטראומה של הטוטל לוס לא משהו

אם אתה מוצא מישהו שמביא את החלק לארץ במחיר שפוי אשמח לשמוע (מחיר ללקוח בחול 900 שח, מחיר לחנות בחול 500 שח, מחיר קרסו 2115 שח! לפני דיאגנוזה ועבודה)

איפה ראית את זה ? אפשר לינק ?

האמת שאני ראיתי שמוכרים כזה חלק באיביי (סביבות ה400 ש"ח) אבל זה נראה לי דיי לקנות "חתול בשק" ...

ד"א בפירוקיה הציעו לי 500 ש"ח משומש ללא אחריות !

פורסם

המקט עבור מגאן סדאן הוא 8200216465 והוא קיים בחיפושים ברשת בעיקר במדינות עולם שלישי (טורקיה ברזיל רוסיה).

יש למישהו ניסיון עם חנויות רכב טורקיות? המחירים אטרקטיבים מאוד! למשל

http://www.renaulttoptancisi.com/Far-Sinyal-Ikaz-Kolu-Komple-Megane-2-8200216465,PR-1295.html

• תוכן חדש...