Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקבע את השטחים מקדימה של המאזדה כיוון שהם עולים עד למעלה מפריעים לגז/ברקס וגם רצפת הרכב תמיד מתלכלכת.

ניסיתי לחפש משהו באיביי מה שמצאתי זה רק משטחים נגד החלקה על הדאשבורד אשמח לפתרון יעיל תודה

פורסם

קנו סקוץ שמיצדו השני דבק (סגנון דבק דו צדדי רק שמצד אחד יש סקוץ)

והדביקו בגב השטיח השטיח ישאר מקובע וכאשר תרצו לנקות במשיכה קלה הוא יוצא

פורסם
קנו סקוץ שמיצדו השני דבק (סגנון דבק דו צדדי רק שמצד אחד יש סקוץ)

והדביקו בגב השטיח השטיח ישאר מקובע וכאשר תרצו לנקות במשיכה קלה הוא יוצא

ניסיתי לחפש מה שמצאתי זה רק סקוצים קטנים עגולים כאלו זה נראה לך יחזיק טוב?

פורסם

מחזיק מצויין .

אם אתה רוצה אח"כ להוציא את השטיח מסיבה כלשהי קח בחשבון שגם החלק השני של הסקוצ' אותו תדביק לרצפת הרכב ( זכר או נקבה ) יצא ביחד עם השטיח כי הדבק שלו לא יתפס טוב ברצפה .

ניסיתי אצלי ברכב , השטיחים מקובעים לרצפה מצויין אבל אחרי פעם אחת שרציתי לשאוב את הרצפה הלך הדבק ומאז זה סתם מודבק בתחתית השטיח בלי להצמיד אותו לרצפה .

פורסם
מחזיק מצויין .

אם אתה רוצה אח"כ להוציא את השטיח מסיבה כלשהי קח בחשבון שגם החלק השני של הסקוצ' אותו תדביק לרצפת הרכב ( זכר או נקבה ) יצא ביחד עם השטיח כי הדבק שלו לא יתפס טוב ברצפה .

ניסיתי אצלי ברכב , השטיחים מקובעים לרצפה מצויין אבל אחרי פעם אחת שרציתי לשאוב את הרצפה הלך הדבק ומאז זה סתם מודבק בתחתית השטיח בלי להצמיד אותו לרצפה .

מסכים. חבל לנסות להדביק צד אחד של הסקוץ' לשטיח הרכב כי זה באמת לא יתפוס לעולם ובהוצאה של השטיחון זה יתלש.

המלצה שלי זה להצמיד את ה"זכר"( החלק הקוצני) לחלקו התחתון של השטיחון בארבע פינות, ככה שהקוצים יפנו כלפי הרצפה.

אני ממליץ בחום לעבור עליו עם חוט חזק ומחט כמה פעמים כדי לקבע אותו- לא צריך להיות יפה או ישר מכיוון שבמילא החוטים נבלעים בשטיחון. לאחר מכן רק להצמיד את השטיחון לרצפת הרכב ככה שהשטיח המקובע של הרכב משמש כ"נקבה".

עשיתי זאת וזה תופס מעולה.

פורסם
אפשר לשאול איפה מצאת?

חנות לכלי כתיבה ושטיות כאלו בשקל ליד הבית

מסכים. חבל לנסות להדביק צד אחד של הסקוץ' לשטיח הרכב כי זה באמת לא יתפוס לעולם ובהוצאה של השטיחון זה יתלש.

המלצה שלי זה להצמיד את ה"זכר"( החלק הקוצני) לחלקו התחתון של השטיחון בארבע פינות, ככה שהקוצים יפנו כלפי הרצפה.

אני ממליץ בחום לעבור עליו עם חוט חזק ומחט כמה פעמים כדי לקבע אותו- לא צריך להיות יפה או ישר מכיוון שבמילא החוטים נבלעים בשטיחון. לאחר מכן רק להצמיד את השטיחון לרצפת הרכב ככה שהשטיח המקובע של הרכב משמש כ"נקבה".

גם אני חשבתי להשתמש בשטיח כ "נקבה"

לא קצת קשה לתפור את זה על השטיח?

פורסם

רעיון טוב .. אבל !

יתאים רק לרכבים בהם יש שטיחי בד .. אצלי השטיחים הם מגומי ולתפור עליהם יהיה קשה עד בלתי אפשרי .. בנתיים אני מסתדר עם מה שיש

פורסם

אם השטיח מגומי זה הרבה יותר פשוט, תדביק אליו את הסקוץ מלמטה עם דבק מגע. (למרוח 2 צדדים, לחכות 15 דק, להצמיד תוך הפעלת לחץ) זה יחזיק שנים.

לגבי התפירה עם החוט ומחט, כדאי לעבוד עם אצבעון מתכת ואפילו לעבוד עם שפיץ פלאייר בשביל המשיכה.

אני אישית קונה מחטים יעודיות לעור שהן חזקות, ארוכות ומעוקלות ומאוד נוחות לעבודה.

נתפר לא צריך להיות יותר מארבע חמש כניסות, למרות שכמה שיותר זה יותר טוב.

מומלץ לעבוד עם חוט תפירה מקצועי ולא מהפשוטים שבאים בקיטים מסין.

בהצלחה

• תוכן חדש...