Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הכרתי אבל בעקבות הפוסט הסתכלתי סרטונים ואין שום דבר בנהיגה שלו פשוט רכב הנעה אחורית טוב והמון המון חוסר אחריות וערך חיי אדם!

כל ערס ממוצע יודע לנהוג כמוהו ועוד עם רכב כזה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בשבילי הוא אליל ! ובניגוד אליך אני מעריץ את סגנון הנהיגה שלו

תעשה הפרדה חבר בין יכולות הנהיגה של הבחור בסרטון לבין הטיימינג\מיקום בו הוא מפגין יכולות כאלה, זה ההבדל בין מישהו שראוי להערכה לבין מישהו שראוי לגינוי.

סתם סקרנות, מישהו יודע מה הנתונים של הרכב שלו? תאוצה הזויה. נראה רכב דיי ישן(אך מטורף), כמה זה עולה בארצנו?

ישן או לא, זו M5, מכונית שתמיד היתה חזקה מאוד בתקופתה.

אבל לא הוא נהג ברכב כשהוא נהרג...

הדבר הראשון שעלה לי בראש כשראיתי את הנזק זה שאו הבחור המדובר ישב ברכב כנוסע או שהוא נהג ברכב ללא חגורה כי על פניו הנהג של הרכב היה אמור לצאת ממנו בהליכה.

בכל אופן, יכולות נהיגה מרשימות ללא ספק אבל לנהוג ככה בתוך העיר- טמטום גמור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
את הכישורים שלו שום ערס לא יכול לקחת. הבנאדם היה מקצוען.

כל מדריך נהיגה פשוט שהכרתי יכול לעשות את מה שהוא עשה. הנהיגה שלו לא מדוייקת בשיט.

הוא היה חובבן, לא מקצוען, ובגלל זה הוא מת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כל מדריך נהיגה פשוט שהכרתי יכול לעשות את מה שהוא עשה. הנהיגה שלו לא מדוייקת בשיט.

וטוב שהוא מת, הבנאדם הזה חלאה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

נכון לגמרי.

פורסם

הבחור אולי יודע לנהוג אבל ההשתוללות שלו בכבישים ציבוריים (במציאות, בניגוד לסרטי מהיר ועצבני) היא דבר שלא יסולח. ראיתי הרבה סרטונים באינטרנט שכל מטרתם היא "תראו איך אני משתולל בכביש" אבל סגנון נהיגה כזה הוא פשוט זוועה. מפליא שלא שללו לו את רישיון הנהיגה. פורסם לא מזמן סרטון של אאודי נרדפת/ רודפת אחרי אופנוע ב-250 קמ"ש, הרבה פחות מסוכן מאיך שהבחור הזה נוהג בתוך העיר, על הצד.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא הכרתי את הסרטונים הללו ואת הבחור עצמו.

הוא נהג כמו אדיוט על כבישים ציבוריים וסיכן את כל מי שנמצא איתו על הכביש.

בסוף מת בתאונת דרכים.

במקרה הזה הקארמה עשתה חסד.

פורסם

נראה כאילו רק הרווחנו (כלומר האנשים בגרוזיה הרוויחו) מהמוות שלו :roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא מגיע לו ולא לאף אחד. אני האחרון שיצדיק התנהגות כזאת בכביש ציבורי.

אם יש נקודת אור אחת היא שהם לא לקחו איתם למעלה עוד אנשים שלא היו שותפים לשטויות שלהם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אמנם נהיגה רשלנית, מסוכנת ופשוט מטומטמת - אבל לבן אדם יש SKILLS. רמת שליטה ודיוק גבוהה מאוד, ריפלקסים שהם הרבה מעבר לאדם רגיל ומכיר את הרכב שלו ואת המגבלות שלו.

ממש לא כל מדריך נהיגה יכול לעשות את מה שהוא עשה ולא נדבר בכלל על ערס מצוי. כל ערס מצוי בתעלול הראשון כבר היה מוצא את עצמו בתוך רכב אחר/עמוד/קיר/מה שבא לכם.

בכל אופן, לא הכרתי את הסירטונים ונראה לי שעכשיו אני הולך לצפות בהם המון.

פורסם
אמנם נהיגה רשלנית, מסוכנת ופשוט מטומטמת - אבל לבן אדם יש SKILLS. רמת שליטה ודיוק גבוהה מאוד, ריפלקסים שהם הרבה מעבר לאדם רגיל ומכיר את הרכב שלו ואת המגבלות שלו.

אין לו שומדבר. לא meyumanot ובטח שלא "רפלקסים". בכלל, זה לא "רפלקסים" שעושים נהג מירוץ טוב (או טייס קרב טוב, לצורך העניין). לכולנו יש, פחות או יותר, את אותו זמן תגובה.

הנהיגה שלו מאוד מאוד לא נקייה. היית רואה פעם נהג שיודע לנהוג נוהג, היית מבין את ההבדל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...