Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיימינג למגאן 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ברשותי מגאן 2 , שנת 2004 , דגם מנוע K7M , קילומטראז- 120,000.

בגלל שאני לא יודע מתי החליף הבעלים הקודמים את הטיימינג ,אני רוצה להיכנס למוסך ולעשות זאת .

1.הבנתי שצריך לפרק חצי רכב בשביל להחליף את כול הטיימינג ובגלל זה אני צריך המלצה למוסך אמין שמבין ברנו באזור באר שבע (חוץ ממוסך עמית ) ?

2. איזה חלקים הם צריכים להחליף חוץ מרצועת תזמון ? ( אני רוצה לוודא שהם מחליפים את הכול )

תודה רבה

פורסם

צריך להחליף רצועה ומותחנים.

על הדרך רצוי גם להחליף גם את משאבת המים, ואם הדיפייזר עושה בעיות (רעש של טרקטור בהנעה) גם אותו.

• ספונסר פורום
פורסם
שלום ,

ברשותי מגאן 2 , שנת 2004 , דגם מנוע K7M , קילומטראז- 120,000.

בגלל שאני לא יודע מתי החליף הבעלים הקודמים את הטיימינג ,אני רוצה להיכנס למוסך ולעשות זאת .

1.הבנתי שצריך לפרק חצי רכב בשביל להחליף את כול הטיימינג ובגלל זה אני צריך המלצה למוסך אמין שמבין ברנו באזור באר שבע (חוץ ממוסך עמית ) ?

2. איזה חלקים הם צריכים להחליף חוץ מרצועת תזמון ? ( אני רוצה לוודא שהם מחליפים את הכול )

תודה רבה

1. העבודה אכן קצת מסובכת אבל לא מאוד נוראית. באופן כללי יש היום מחירים די טובים להחלפה הזאת בחלק מהמוסכים המורשים של רנו, אז כדאי לנסות גם שם.

מוסך כללי טוב בבאר-שבע שיוכל לעזור לרכב הוא מרכז רכב דרום בדרך חברון. המוסך המורשה של רנו הוא מוסך עמיגל בעמק שרה. בדוק את המחירים אצל שניהם ובהתאם להפרש תחליט היכן כדאי לבצע את העבודה.

2. ראה תשובתו של ארמגדון.

פורסם

תודה רבה !

שאלה , לפני חודשיים ניגשתי למוסך עמיגל בשביל להוציא היסטורית טיפולים .

הנציג שירות סרב להוציא בטענה שצריך ייפוי כוח של הבעלים הקודמים שמאשר לי עיין בהיסטוריה .

הצגתי בפני הנציג את הרישיון רכב שבו אני הבעלים של הרכב ועדיין הוא סירב.

הדף הזה היה יכול לחסוך לי כמה אלפי שקלים ועל הדרך להשקיע בתיקון דברים אחרים.

הסירוב לתת לי היסטוריה טיפולים של הבעלים הקודמים , תקין?

פורסם

התנהלות נציג השירות ביזיונית. אם אתה הבעלים הרשום של הרכב הוא צריך לתת לך היסטוריית טיפולים. היית צריך לבקש את שמו המלא ולבשר לו שאתה שולח תלונה ישירות למנכ"ל קראסו - תתפלא באיזו מהירות היתה המדפסת פולטת לך היסטוריית טיפולים מלאה.

עדיין לא מאוחר לעשות זאת . נסה גם כך :

http://www.renaultservice.co.il/contact

• ספונסר פורום
פורסם

לא תקין, אם אתה הבעלים הרשום של הרכב צריך למסור לך את היסטוריית הטיפולים.

במידה ובמוסך לא מוסרים לך אותה אתה לא צריך לפנות למנכ"ל קרסו אלא למנהל חטיבת השירות של קרסו. שמו אריה והוא בחור חביב מאוד שאף כותב כאן בפורום מידי פעם. כתובת המייל שלו היא [email protected] והוא ישמח לעזור לך, מניסיון.

פורסם

שלום

שמי אריה ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס.

ראשית , תודה ל"עזרה" על העזרה.

הוא לגמרי צודק.

אנא כתוב לנו ל [email protected] ונוציא לך את ההסטוריה בכפוף לבדיקת היותך הבעלים ( רשיון רכב , תעודת זהות וכו' ...)

פורסם

תודה רבה לשרות קרסו ולאריה ששלחו לי את היסטוריית טיפולים . :)

לגבי טיימינג רשום בהיסטורייה ככה :

21/2/2011 , מד אוץ 96,640 :

-הוחלף משאבת מים

-נוזל קירור פז משודרג

-משאבת מים

-משחת איטום

-סט רצועה + מותחניים לטיימינג

-סט רצועה +מותח למנוע

-קליפסים למגן

1. צריך להחליף את הטיימינג ? אם לא , אז עוד כמה זמן ?

2.סט רצועה + מותחן מנוע גם קשור לטיימינג ? אם לא , מאיזה סיבה מחליפים אותו ?

עוד משהו שהסב את צומת ליבי :

ב15/1/2013 , מד אוץ 126,256 - בעיה בגיר של רעש במעבר מD ל R :

-פו"ה-ממסרה אוטומטית

-החלפת צירייה

-אחריות על הגיר 3 חודשים

-גלגל תנופה משומש

-גיר משומש

-ציריה משומשת

לפי הנתונים אלו ^ , מה אפשר להבין ?

הגיר מת והחליפו באחר משומש ?

זה טוב שזה משומש ?

מה אתם אומרים ?