Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מבקש יעוץ לפני קניית רכב 7 מקומות.

שימוש: נסיעה בתוך העיר במהלך השבוע רוב הזמן זה אשתי ו - 4 ילדים בגילאים 8,8, 4, 2.

בסופי שבוע זה אני אשתי וחמישה ילדים כולל הבת בכורה בת ה -18.

אני לא מעוניין ברכב דיזל.(רכב קודם מיצובשי L-400 ספייס גיר טורבו דיזל ידני 99)

אני מתלבט בין שתי רכבים הפולרסווגן טוראן 1.4 טורבו בנזין 2007/8

ו- קיה קארנס 2.0 בנזין 7 מקומות 2007/8

תקציב 55000+-

אופציה נוספת לקחת קיה קארנס 2005 6 מקונות 120000 יד ראשונה במחיאר די זול בסביבות 25,000 ש"ח.

זה מתוך שיקול לא לקחת הלוואה.

שמעתי תגובות טובות על הקארנס חוץ מצריכת דלק . מה הצריכה שלו בשימוש בתוך העיר??

אני אישית אוהב יותר את הטוראן. (צורה יפה יותר לדעתי) עד כמה הרכב הזה אמין ראיתי שהגיר בשנים האלו הוא DSG6,

האם הגיר אמין? מה לגבי המנוע והטורבו ? זה לא מנוע חלש? עד כמה הוא אמין?

חשוב לי מאוד אמינות ובטיחות בגלל שאשתי תנהג ברכב..

חוץ מזה לא יהיה נעים להיתקע עים כל המשפחה במהלך נסיעה.

אם יש עוד אופציות ל 7 מקומות [=Red]לא[/u] ואן בגודל מלאה, אשמח לשמוע.

תודה מראש.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם
אם לשפוט על פי הגרמנים הטוראן אינה שיא האמינות http://www.anusedcar.com/index.php/tuv-report-year-age/2013-8-9/308

ולדעתי יהיה לך קשה למצוא אחת שלא היתה מונית.

טעיתי בלינק. להלן הלינק המתאים למודל 2005 : http://www.anusedcar.com/index.php/tuv-report-year-age/2013-6-7/304

יותר טוב להסתכל על http://www.anusedcar.com/index.php/tuv-model/volkswagen-touran

הבעייה היחידה שלא כותבים שם אם הכוונה למודל הבנזין או הדיזל.

שמתי לב שאתה מחפש ואן קומפקטי. דווקא הוורסו של טיוטה מראה סימנים של אמינות לאורך שנים (אבל נפח מאד מצומצם).

או לחלופין להתפשר עם ההצעה שנתנו לך על הקיה. מחיר טוב. האמינות בריצפה , בטיחות בינונית ומטה.

פורסם

מה לגבי מאזדה 5 אמינות צריכת דלק?

יש אחת ביד2 יד ראשונה 139000 שנת 2006 56,000 ש״ח זה די בתקציב.

הייתי שמח בכל מיקרה לקבל תגובות מבעלי קארנס וטוראן.

פורסם

המאזדה היא האופציה הבטוחה מבחינת עלויות ואמינות.

היא צפופה ל-7 נוסעים (במיוחד אם צריך מושבי בטיחות, בוסטרים וכו') ואז גם נשאר מקום למעט מאוד (!) מטען.

בעיית המקום לא ייחודית למאזדה, וכנראה שגם הטוראן וקארנס סובלות מאותה בעיה במידה פחותה או גדולה, אינני יודע עד כמה כי אני לא מכיר אותן.

היא משתמשת במכללים מוכרים היטב ודי אמינים.

קיבלה ציון טוב מאוד במבחני הריסוק, נוחה למדי (לא אוהב את המושבים) ומתנהגת כמו רכב פרטי.

האם נושא המרווח הוא עד כדי קריטי? אם כן הייתי בודק אופציות בתחום המיניוואנים "בגודל מלא" (פורד גלאקסי, קיה קרניבל, יונדאי טראג'ט).

פורסם
המאזדה היא האופציה הבטוחה מבחינת עלויות ואמינות.

היא צפופה ל-7 נוסעים (במיוחד אם צריך מושבי בטיחות, בוסטרים וכו') ואז גם נשאר מקום למעט מאוד (!) מטען.

בעיית המקום לא ייחודית למאזדה, וכנראה שגם הטוראן וקארנס סובלות מאותה בעיה במידה פחותה או גדולה, אינני יודע עד כמה כי אני לא מכיר אותן.

היא משתמשת במכללים מוכרים היטב ודי אמינים.

קיבלה ציון טוב מאוד במבחני הריסוק, נוחה למדי (לא אוהב את המושבים) ומתנהגת כמו רכב פרטי.

האם נושא המרווח הוא עד כדי קריטי? אם כן הייתי בודק אופציות בתחום המיניוואנים "בגודל מלא" (פורד גלאקסי, קיה קרניבל, יונדאי טראג'ט).

אם כבר גודל מלא, הייתי בשמחה קונה מאזדה. רק שצריכת הדלק לא מתאים לי.

פורסם

מה לגבי פיז׳ו 307 sw??אני יודע שבמדגמים הראשונים היו בעיות חשמל.

איך הדגמים בשנים 2006-2008.

מה ההבדל בין 308 sw.

יש דגם יותר או פחות אמין?

מה הצריכה בתוך העיר בנוע 2.0?

פורסם

דווקא לא הייתי פוסל מזדה 5 . אמנם היא 6.5 מקומות , אבל אם הוא יסדר נכון את הבוסטרים (אחד בשורה 2, השני בשורה 3), אז הילד בן 8 יוכל לשבת באמצע השורה השנייה ואז ישאר מקום גם לבת ה 18 (בהנחה שהם לא שמנים מידי).

יש לך אפשרות לעשות מדידת אמת ? ממילא תופסה מלאה תקרה רק אחת לשבוע.

ולגבי צריכת הדלק שלה: זה לא שהאחרים בסגמנט הרבה יותר טובים (מנועי בנזין). ההבדלים זניחים.

פורסם

תודה,

נראה לי שהכיוון שךי הוא מאזדה 5 היום דיברתי עים חבר מהעבודה ממליץ מאוד.

השבועה אני רוצה לבדוק בכמה מגרשים.

דיברתי היום עם מימון ישיר 555 הם יכולים לתת לי עד 75 % רק במגרשים אלבר, אוטו סנטר, avis, קארסו, טריד מוביל.

יש למישהו חוות דעת לגבי מימון ישיר או איזה מגרש בין החמישה עדיף?

פורסם

דבר גם עם הבנק שלך. בהרבה מקרים ניתן לקבל הלוואה בתנאים טובים יותר שם, מאשר בחברות ה"ישיר" למינהן.

כל המגרשים של החברות הגדולות סבירים. הזהר ממגרשים קטנים (יש פה בפורום סיפורי זוועות).

פורסם

אוקי תודה.

לאחר יום שלם של בדיקה בכמה מגרשים ישיבה ובדיקת רכבים הגעתי למסקנה.

הרכבים שבדקתי:

סיטרואן c4 פיקאסו

מאזדה 5

מיצובישי גראנדיס

רנו לוגן

הסיטרואן למרות שאמרו לי שהוא הרבה יותר גדול בקטגוריה של המיניואנים לא באמת ראיתי הבדל גדול אני מתייחס במאוחד

למקומות 6-7,

גם בלובינסקי לא היה את הדגם שחיפשתי שזה מנוע 2.0 גיר אוטומטי לא רובוטי לכן ויתרתי סיבה נוספת הסביבה של הנהג יותר מידי כפתורים בהגה מסביב יותר מידי חיישנים זה סה״כ רכב לא מטוס לא אהבתי יתרון נוחות של סיטרואן + עיצוב.

המאזדה 5 הפתיחה של הדלתות באמצע נוחה (דלת מסילה)

אזור הנהג בנוי פשוט וטוב שורה שניה מעולה ל 2 אנשים בגלל שזה מושב בנפרד אדם שלישי קצת קשה יותר זה לא בדיוק מושב אידיאלי :cry: מושב 6-7 סביר אני נכנסתי לשם :shock: גובה 1.83 אשתי עזרה לי לצאת :lol: לילדים עד גיל 12 יכול להיות בסדר אולי.

הגרנדיס גדולה גדולה ביותר מושבים 6-7 גם מבוגר יכול לשבת ואמנם כניסה ויצאה קצת קשה,מושבים שורה שניה טובים לשלוש אנשים לא ממש גדולים אבל אפשרי רכב די נחמד בעיצוב בסביבת נהג די טוב כמו המאזדה גם אם כל המושבים פתוחים נשאר מקום בבאגז׳ חסרון מחיר קצת יותר גבוה מנוע 2400 צריכת דלק גבוה יותר.

בסוף היום בדקתי רנו לוגן,

לדעתי זה הרכב שמתאים לנו ביותר

1.נכנס לי לתקציב ללא צורך במימון

2. הוא רק ניראה יותר קטן בפועל מבוגר יכול לשבת ללא בעיה בכל מושב בנוי בצורה חכמה

3. מנוע קטן חסכוני יותר 1.6

4. רכב פשוט בלי יותר מידי חשמל ושטויות קיים גם ידני שלדעתי זה מעולה.

מה שנשאר לי לבחור איזה גיר אני לוקח רגיל או אוטמט? :roll:

אני אוהב יותר את הרגיל מצד שני אשתי תנהג יותר ברכב אז אולי עדיף אוטומט

פורסם

אני שמח שסוף סוף ירדת לשטח ובדקת רכבים. דווקא כיוון ההתחלתי טוב אבל:

אני חייב להזהיר אותך בקשר לרנו לוגאן (בתור מוביל ילדים)

הרכב אינו בטיחותי (בדוק את מבחני הריסוק) וזה פרמטר הרבה יותר חשוב מאוטומט או רגיל כשיש ילדים.

חסרים לו גם מכלולי בטיחות אקטיביים (שהם חובה ע"פ תקן, בכל מכונית פרטית היום) כגון מנגנון בקרת יציבות (ESP) שהוא חשוב מאד בבלימת חירום.

למעשה הסיבה היחידה שהוא נמכר בארץ היא שהצליחו לרשום אותו תחת קטגוריית "רכב מסחרי".

בנוסף,למרות הפשטות, הלוגאן סובל מאמינות מיכנית ירודה ככל שמזדקן (בזמן האחריות אין הרבה בעיות)

(ראה לינק של הגרמנים: http://www.anusedcar.com/index.php/tuv-report-year-age/2013-4-5/307 רמז... רד לסוף הטבלה. דאצ'יה, מותג בן של רנו כמובן)

אתה צודק שהסיטרואן פיקאסו C4 מסובכת במערכות חשמל מעל הראש , אבל אם כבר הגעת לשם ואתה מחפש גם אמינות טובה וגם בטיחות לילדים הייתי שוקל ברשימה שבדקת שוב את מיצובישי גראנדיס. אפילו שנתון ישן מגלה אמינות מופלגת.

נכון שנקודת התורפה שלו היא הדלק. אם זה קריטי , הייתי מחזיר אותך שוב למזדה 5 (ואז בעיית הצפיפות).

החלטות קשות.

אין פה רכב ברשימה שנשאר לו תא מטען ממש גדול בשימוש בכל מושביו (לשם כך תאלץ להשקיע כסף ולטפס רמה)

אתה יכול להתעלם ולקחת את הלוגאן, רק תבין לאן אתה נכנס בראש צלול.

פורסם
אני שמח שסוף סוף ירדת לשטח ובדקת רכבים. דווקא כיוון ההתחלתי טוב אבל:

אני חייב להזהיר אותך בקשר לרנו לוגאן (בתור מוביל ילדים)

הרכב אינו בטיחותי (בדוק את מבחני הריסוק) וזה פרמטר הרבה יותר חשוב מאוטומט או רגיל כשיש ילדים.

חסרים לו גם מכלולי בטיחות אקטיביים (שהם חובה ע"פ תקן, בכל מכונית פרטית היום) כגון מנגנון בקרת יציבות (ESP) שהוא חשוב מאד בבלימת חירום.

למעשה הסיבה היחידה שהוא נמכר בארץ היא שהצליחו לרשום אותו תחת קטגוריית "רכב מסחרי".

בנוסף,למרות הפשטות, הלוגאן סובל מאמינות מיכנית ירודה ככל שמזדקן (בזמן האחריות אין הרבה בעיות)

(ראה לינק של הגרמנים: http://www.anusedcar.com/index.php/tuv-report-year-age/2013-4-5/307 רמז... רד לסוף הטבלה. דאצ'יה, מותג בן של רנו כמובן)

אתה צודק שהסיטרואן פיקאסו C4 מסובכת במערכות חשמל מעל הראש , אבל אם כבר הגעת לשם ואתה מחפש גם אמינות טובה וגם בטיחות לילדים הייתי שוקל ברשימה שבדקת שוב את מיצובישי גראנדיס. אפילו שנתון ישן מגלה אמינות מופלגת.

נכון שנקודת התורפה שלו היא הדלק. אם זה קריטי , הייתי מחזיר אותך שוב למזדה 5 (ואז בעיית הצפיפות).

החלטות קשות.

אין פה רכב ברשימה שנשאר לו תא מטען ממש גדול בשימוש בכל מושביו (לשם כך תאלץ להשקיע כסף ולטפס רמה)

אתה יכול להתעלם ולקחת את הלוגאן, רק תבין לאן אתה נכנס בראש צלול.

תודה על עזרה.

מה צריכת הדלק במיצובישי גראנדיס ומאזדה 5 בתוך העיר?

כי רוב הזמן זאת נסיעה בתוך העיר.

פורסם

יש אתר דיי סביר לבדיקת צריכת דלק kml.co.il

בלי לבדוק הייתי אומר שמזדה צורכת בעיר 1:9 או 1:10 וגראנדיס כ 1:7 . אבל אולי אני טועה.

פורסם
יש אתר דיי סביר לבדיקת צריכת דלק kml.co.il

בלי לבדוק הייתי אומר שמזדה צורכת בעיר 1:9 או 1:10 וגראנדיס כ 1:7 . אבל אולי אני טועה.

כן אני מכיר את האתר פשוט אנ מעדיף לשמוע מאנשים כמה בפועל הנתון של KML לא רשום איפה הצריכה בעיר או מחוץ.

יש גם חלק רושמים לפי המחשב שזה נתון לא מדויק.

תודה בכל מקרה, אני מקווה מאוד לקנות רכב עוד השבוע כי אנחנו חייבים רכב שני.

להיות קצר בזמן זה לא אכי טוב בקניה רכב לכן יכול להיות מאוד להיות שאני הולך לכיוון המאזדה וזהו.

דבר נוסף שהייתי רוצה לבדוק אם יש למישהו ניסיון איך מתנהג המיצובישי בהסבה לגז כי לא כל רכב מתאים לנסיעה על גפ"מ.

תודה מראש לעונים.

• תוכן חדש...