Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בתקופה הקרירה הזו הקודן ברכב קצת נדפק. אחת הספרות ( שצריך להשתמש בה פעמיים ) לא מגיבה בקלות, יכול לקחת לפעמים 5 דקות עד שאני מצליח להכניס את הקוד...

מישהו יודע מה הקומבינציה כדי לשנות את הקוד?

צירפתי תמונה של הקודן.

הרכב, פאסאט 2007, הגיע עם הקודן מהחברה ולא מצאתי זכר לדף הסברים איך לשנות את הקוד.

אם אני לא אמצע תשובה אני אנסה ליצור קשר עם צ'מפיון.

תודה לכולם ושבת חמימה (:

תמונה.jpg

פורסם

אני כבר לא יכול לערוך אבל רציתי לציין שאני לא סגור שזה הגיע ככה מהחברה, יכול להיות שזה הותקן באיתורן.

פורסם

שתי אפשרויות לפתרון הבעיה: 1 . לגשת לכל מתקין אזעקות ולהחליף כרית מקשים ( כ-30-40 ש"ח) . 2. פתרון זמני , החלפת קוד בדרך הבאה-1) סוויץ סגור , הקשת קוד נוכחי .2) פתח סוויץ , הקש קוד חדש (ישמע ציפצוף או שניים) , 3)הקש שוב קוד חדש (ישמע ציפצוף או שניים),סע לשלום.

ידוע שכאשר כרית המקשים לא הכי תקינה אז המצב מחמיר מאוד במזג אוויר קר עד כדי חוסר תגובה מוחלט במקש הבעייתי , במקרה חרום נדרש לחמם את המקשים (שקית מיים חמים אטומה המונחת על המקשים למשך כדקה , זהירות מדליפת מים!!)או כל דרך חימום אחרת (בטיחותית) ואז ניתן להקיש ללא בעיה מיוחדת.

לסיכום: הדרך היחידה לפתרון לטווח ארוך היא אפשרות מספר אחת , החלפת כרית.

בהצלחה.

פורסם

תלחץ את הקוד הנכון, לאחר מכן תניע את הרכב, ואחר כך את הקוד החדש X2

זאת אומרת:

אם הקוד הנכון הוא 1234* מניעים: 4321* ועוד הפעם 4321*

זה אמור לעזור לך.

• תוכן חדש...