Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהחלטתי על מערכת שכוללת קומפוננט וסאב שמחוברים למגבר בדקתי אצל כמה מתקינים באזור שלי לגבי עלות התקנה

חלק אומרים תבוא עליינו חינם (ישר ברחתי) חלק אומרים 600 שקל עם סט חיווט של sound stream העכביש הזה וחלק אומרים 400 על התקנה וחיווט רגילים..

על מי לסמוך ? כמה עולה סט חיווט איכותי והאם שווה בכלל להשקיע אם עלות המערכת היא רק 4000 ?

פורסם

חבר, התקנה איכותית עולה כסף.

האם שווה להשקיע על התקנה איכותית? - ברור, זה כמעט החלק הכי חשוב, והרבה מזלזלים בו, ואח"כ באים עם שרשורים כמו "דחוף - נשרפה המערכת" ואז מתברר שההתקנה הייתה חאפרית.

עדיף לשלם פעם אחת על התקנה ראויה שתחזיק לך לאורך זמן, ותתאים לשדרוגים עתידיים.

פורסם

שמעת על הזול יוצא יקר ?

התקנה חינם/זולה פירושה (לא מכליל אבל הרוב שעושה את זה יבצע את ככה), שימוש בחיווט פשוט ,חיבור הרמקולים ללא הגבהות ושימוש בכבל מקורי של הרכב, חיבור על הצמה המקורית של הרכב ללא קונקטור ייעודי, ועוד ועוד....

בקיצור לא שווה לחסוך ולגרום לנזק ועוגמת נפש מאוחר יותר

נוסחה פשוטה: ציוד התקנה טוב + התקנה טובה והקפדה על פרטים = עולה כסף

בהצלחה

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

מצטרף לתגובות מעליי.

התקנה איכותית, טובה ונכונה מאוד חשובה.

כמובן זה יעלה בהתאם אבל שווה.

ומערכת ב4000 ש"ח זה לא מערכת הכי זולה שיש אז בגלל שהיא עולה ככה לא צריך להתקין בחינם.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

חיווט זה משתנה זה יכול להיות 200 ש"ח ולהגיע גם מעבר ל1000 ש"ח. אותו דבר לגבי התקנה.

הכל תלוי בחברה, בטיב החומר ובסוג ההתקנה כמובן כמו בניות מיוחדות, הגבהות וכו'

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

דיברתי עכשיו עם הבחור שאני הולך בשישי להתקין אצלו הוא אמר לי חיווט טוב והרכבה יצא לי 650 שקל אני מעריך שזה לא הרמה הכי גבוהה אבל עדיף על חיווט פשוט ,תוכלו לכוון אותי בזמן ההתקנה למה אני צריך לשים לב ? על מה להסתכל ? אני לא מעוניין לשים 4000 על מערכת ואחרי חודש היא תשרף לי..

תודה.

פורסם

תתחיל מלדעת ולשתף באיזה חיווט מדובר.

מעבר לכך, שים לב לדברים כמו שימוש בטבעות עץ ובאופן נכון! השחלת חיווט לדלתות, שימוש בפלטת עץ, העברה נפרדת של כבלי RCA וכבלי מתח, ודברים נוספים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני רק מעריך שהואממדבר על ערכת 4 גייג.

החיווט של סאונד סטרים סביר מינוס, אבל יכול להספיק.

ה rca שמגיע עם הערכות האלו הוא ברמה נמוכה, הכבל מתח גמיש מאד וקל לעבודה (שזה לא משנה לך), והחיווט לרמקולים גם סביר מינוס, בדרך כל הוא לא מספיק להרצה כפולה (ימין ושמאל) מהמגבר לדלתות.

להפעיל את הכל, זה יפעיל, להגיד לך שתרגיש איזה שהוא הבדל בין סט כזה לבין סט יקר יותר? לא נראה לי.

אם נראה לך שבעתיד תשדרג/תוסיף רכיבים אז הייתי ממליץ על סט אחר.

אולי סט של knu, אולי כבלי רתכת ופיצפקעס מאיביי, זה ייצא יותר יקר מהסט של סאונדסטרים.

תלוי בך.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...