Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שראיתי אחד בפרויד (אני לא בטוח) קיה סיד לבנה של אוויס.

ועוד אחד בכביש חיפה תל אביב הישן (4) דרומית לכניסה הצפונית לטירה (זה אני כמעט בטח) סיטרואן ברלינגו לבנה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוטר צבאי יכול לתת דוח לאזרח?אם כן צריך לתבוע את הצבא. עד כמה שהבנתי והיה לי נסיון צבאי, שוטר צבאי יכול להתעסק רק עם חיילים. לא יודע אם החייל שנוסע ברכב פרטי נחשב גם, אבל לא נראה לי הגיוני בעליל שאזרח יכול להיתפס על משטרה צבאית.

פורסם

זה קצת מזכיר לי חברות סלולר או משו בסגנון שחייבים לעמוד ביעדים ומכירות .

עוד מעט משטרת ישראל תתחיל לבצע מבצעים ותציע לאזרחים תשלום 2 דוחות במחיר של אחד.

:-D

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

את האמת, מאתמול בבוקר ראיתי לפחות 50 ניידות ואופנועים בב"ש והסביבה, הרוב תנועה. (רק בנסיעה של 20-30 דק ב7 וחצי בבוקר ראיתי לפחות 8 ניידות).

כמות כזאת היא חריגה מאוד.

עם זאת לרוב הם מאיישים את הנקודות שתמיד היו בהם שוטרים (נקודות שעוצרים בהם על מהירות), חוץ מזה לא היה מצב שעמדו סתם ועצרו על וינקרים (או שהיה ולא ראיתי).

פורסם

זו ניידת סיור. אני כל בוקר רואה ניידות עוקפות פקקים דרך השוליים. בלי "צ'קלקות" ובלי כלום, סתם ככה. אם תקבלו דוח זה רק על מהירות :evil:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אל אלוהים ביומיים האחרונים הכחולים פשוט שורצים בכבישים שבין אשדוד לת''א בשני הכיוונים, רק היום בדרך חזור מת''א ניידת של מתנ''א פשוט פילסה פקק טיפוסי ביציאה מתל אביב ע''י כריזה ואורות פשוט כרזה לכולם לזוז מהדרך כדי לעצור נהג בקורולה (של אלביט!!!! כן כן ) וכרזה לו לעצור בצד שמאל וחסמה בשבילו נתיב שלם (אולי מישהו מחברי הפורום נכח?! היה פקק גדול בידיוק באיזור המעבר מתחת לגשר הרכבת בתחנה הכי אחרונה על איילון דרום. סביבות 5 בערב)

והיום בבוקר נתקלתי גם בהמון אופנועים משטרתיים שחלפו על פני ובכמה ניידות שעצרו כבר קורבנות בשוליים.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לשוטר צבאי אין סמכות לרשום דוח לאזרח. נראה לכם הגיוני שאיזה ילד חייל בסדיר יתן דוח לאזרח, אדם מבוגר? (סתם דוגמא)

המקסימום שהשוטר הצבאי יכול לעשות זה לרשום את פרטייך ולהעבירם, בעצם כמו שכל אזרח גם יכול לעשות.

בכל מקרה, אם עוצר אותי שוטר צבאי אני צועק "אונס" ובורח. מקס' אגיד שהוא נראה כמו חובב זרנוקים וחששתי שיירצה לאנוס אותי וכלן ברחתי. (תקף גם אם זו נקבה)

אגב, הכוונה ליום ראשון או החל מיום ראשון במהלך כל השבוע?

כי אני היום נסעתי לנצרת עלית ובחזרה, על כביש 6, היו ניידות אך לא תנועה ולא היה שום מבצע. (ואציין שנסעתי ממש מהר)

פורסם

אתם צריכים להבין את הצד השני.

השוטר הצבאי לא עומד שם כדי לתת דו"ח לאזרח, הוא עומד שם כשבמידה ואיש צבא יעבור על החוק, הוא ירשום לו את הדוח.

מה שקורה כרגע (לפחות במקרה שקרה לחבר), זה כששוטר רגיל עוצר אותך ברכב צבאי, הוא מזמין משטרה צבאית והיא מגישה לך את הדוח.

זה סך הכל שיתוף פעולה כדי לתפוס גם רכבים רגילים, וגם צבאיים.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
הניידת היחידה שראיתי ביום ראשון היתה זאת, מדובר על כביש 22 עוקף קריות - נעקפה ולא קרה כלום.

ממתי לעקוף ניידת זו עבירה? למה שיקרה משהו?

פורסם
ממתי לעקוף ניידת זו עבירה? למה שיקרה משהו?

מה אתה לא מכיר את זה כשניידת נוסעת על 90 כביש מהיר, פתאום כולם משתתקים נהיים ילדים טובים ?

פורסם

ואז היא יורדת במחלף וכולם מתחילים לתת גז. לצערי זה קורה יותר מידי, פשוט אנשים בורים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ממתי שוטר צבאי יכול לתת דוח/לעצור אזרח?

נראה לי כמו טעות.

למרבה האבסורד, בישראל עדין קיימים חוקים המתבססים על החוק המנדטורי ובו חייל "גובר" על שוטר אזרחי.

פורסם
למרבה האבסורד, בישראל עדין קיימים חוקים המתבססים על החוק המנדטורי ובו חייל "גובר" על שוטר אזרחי.

גובר במה? בגובה? בדיגום? בשרירים?

לא הבנתי..:shock:

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תוכן חדש...