Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי היום את המקציף, הרכבתי אותו כמו שצריך אבל אז נשאר לי מין משהו עגול כזה שמורכב עם כמו מין חוטי עופרת כזה, עוד קיבלתי טפלון בחבילה.

מה אני אמור לעשות עם הדבר העגול הזה והטפלון?

rjb0.jpg

dfz3.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי הטפלון, טפלון שמים על הברגות שמהן נוזלים מים, זוכר שפעם אינסטלטורים היו שמים על ההברגות של הברז מין חוט לבן כזה ומלפפים? עכשיו יש טפלון. אם יש לך נזילת מים מאחת ההברגות, שים טפלון על ההברגה.

לגבי החלק השני, זה נראה כמו משהו שאתה צריך להכניס לתוך המקציף, זה בטח עושה סוג של הקצפה אחרת או משנה את זרם המים היוצא.

פורסם

זה נכנס לקצה של הצינורית שבתוך הבקבוק. לוקח פחות סבון ואמור להוציא הקפצה יותר עשירה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
זה נכנס לקצה של הצינורית שבתוך הבקבוק. לוקח פחות סבון ואמור להוציא הקפצה יותר עשירה

איך בידיוק? זה הרבה יותר גדול מהצינורית. ולא מצאתי דרך או מקום אחר שניראה שהעיגול הזה אמור להכנס איפה שהו.

6juc.jpg

פורסם

מצאתי את זה באיביי, הבעיה שאני מנסה להוציא את ההברגה כדי אבל הוא זה לא מצליח להתברג לי עד הסוף כדי לצאת ואני מפחד לעשות בכוח שלא ישבר.

מישהו יכול להסביר בידיוק מה מדובר בקישור אני לא יודע אנגלית טוב.

ולמה לא הרכיבו את זה כבר בפנים, מה אני צריך לפרק עכשיו את הברזל כדי להכניס את החלק הזה.

יש מצב יש לי כבר אחד כזה בפנים ואולי קיבלתי אחד רזרבי?

עריכה: לפי מה שתרגמתי שם, הם אומרים שאין צורך להחליף את המסנן הזה, אם במקרה אני ירגיש שהקצף לא מספיק סמיך עם הזמן, אז אני יכול להחליף אותו, כאילו אמור להיות לי שם כבר אחד לא? (תרגם נכון בכלל?)

אבל זה סתם קישור שמצאתי באיביי זה לא מה שהזמנתי, אולי פשוט רק קיבלתי אחד כזה רזרבי?

77893c9b79797dcef7d8_1.jpg?1

http://www.ebay.com/itm/Pressure-Washer-Snow-Foam-Lance-Mesh-Aerator-Spare-Filter-/281130086766?pt=UK_Home_Garden_PowerTools_SM&hash=item4174a8b16e

פורסם

מצטער על כל ההקפצות פשוט לאחר זמן דיי קצר כבר אי אפשר לערוך שוב.

2:35 הוא מסביר על החלק הזה ואיך מפרקים, אז כניראה שיש לי כבר אחד כזה בתוך המכשיר.

אבל טוב לדעת וטוב שלא ניסיתי לפתוח את זה בכוח, כי יש דרך לפרק את זה כמו בסרטון.

קישור אם לא עובד

http://www.youtube.com/watch?v=25pywsFRgZE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

תתחדש!, מעניין אותי מאוד איך המקציף הזה עובד על המכונה שלך, יש לי מכונה כמעט זהה לשלך, אותן תכונות חוץ מהעיצוב החיצוני, אם זה שווה משהוא אשמח לרכוש לעצמי גם אחד :)

פורסם

יש לי הרגשה שהחלק הזה לא נימצא אצלי במקציף ולכן אני לא מקבל את הקצף הזה כמו שניראה בסרטון,משהו פה לא תקין במקציף שלי ואני הולך למצוא את התקלה...

m7kj.jpg
פורסם
יש לי הרגשה שהחלק הזה לא נימצא אצלי במקציף ולכן אני לא מקבל את הקצף הזה כמו שניראה בסרטון,משהו פה לא תקין במקציף שלי ואני הולך למצוא את התקלה...

לא יודע, אני גם לא בטוח שהייתי צריך לקבל את החלק הזה כחלק נוסף, כי כבר יש אחד בתוך המכשיר, אולי הם פשוט היו נחמדים איתי, והביאו לי עוד אחת מתנה.

מקסימום תבדוק לפי הסרטון שהבאתי כאן, הוא מראה בידיוק איך לפרק נכון ולהחליף את החלק הזה, תבדוק אם הוא נמצא שם, (99 אחוז שכן)

אני יעלה סרטון ביום שישי כניראה, השבוע הזה יש גשמים, אני גם מת לנסות את המקציף הזה כבר, המכונה אצל אבא שלי (שהוא לא גר איתי)

פורסם
תתחדש!, מעניין אותי מאוד איך המקציף הזה עובד על המכונה שלך, יש לי מכונה כמעט זהה לשלך, אותן תכונות חוץ מהעיצוב החיצוני, אם זה שווה משהוא אשמח לרכוש לעצמי גם אחד :)

תודה, כן אני זוכר שהראתה תמונה שלה, אותה מכונה בידיוק חוץ מהספק וואט טיפה שונה, ומראה טיפה שונה, מקווה מאוד שהכל יעבוד והמקציף הזה יתן תוצאות טובות.

פורסם
לא יודע, אני גם לא בטוח שהייתי צריך לקבל את החלק הזה כחלק נוסף, כי כבר יש אחד בתוך המכשיר, אולי הם פשוט היו נחמדים איתי, והביאו לי עוד אחת מתנה.

מקסימום תבדוק לפי הסרטון שהבאתי כאן, הוא מראה בידיוק איך לפרק נכון ולהחליף את החלק הזה, תבדוק אם הוא נמצא שם, (99 אחוז שכן)

אני יעלה סרטון ביום שישי כניראה, השבוע הזה יש גשמים, אני גם מת לנסות את המקציף הזה כבר, המכונה אצל אבא שלי (שהוא לא גר איתי)

אני אשמח לראות וידאו,גם אריק הבטיח סרטון,בידיוק מתכתב עם המוכר והוא רוצה לשלוח לי מייל עם וידאו אולי זה יעזור הוא אמר,אני אבקש ממנו שישלח לי פילטר נוסף

m7kj.jpg
פורסם

חתיכת הברזל הזאת היא בעצם פילטר שאמור להגן על המקציף, בדומה לפילטר דלק למשל שנמצא בתוך הקרבורטור , או ישנם פילטר דלק עם חיבור דומה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אני אשמח לראות וידאו,גם אריק הבטיח סרטון,בידיוק מתכתב עם המוכר והוא רוצה לשלוח לי מייל עם וידאו אולי זה יעזור הוא אמר,אני אבקש ממנו שישלח לי פילטר נוסף

מקווה בשבילך שזה באמת בעיה שאפשר עוד לסדר, או שאולי יש משהו לא תקין במכונה עצמה.

אבל אם כלום לא עוזר אז אני חושב שאולי זה בגלל שהמכונה היא 100 בר, למרות שאומרים פה שזה מספיק בשביל להוציא קצף

אבל עדיין 100 בר כניראה לא יכולה להוציא קצף כמו 160 בר, היא כן מוציאה קצף אבל לא מספיק סמיך.

פורסם
מקווה בשבילך שזה באמת בעיה שאפשר עוד לסדר, או שאולי יש משהו לא תקין במכונה עצמה.

אבל אם כלום לא עוזר אז אני חושב שאולי זה בגלל שהמכונה היא 100 בר, למרות שאומרים פה שזה מספיק בשביל להוציא קצף

אבל עדיין 100 בר כניראה לא יכולה להוציא קצף כמו 160 בר, היא כן מוציאה קצף אבל לא מספיק סמיך.

אני מתכנן לפתוח מחר את הפייה ולבדוק מעברים חורים וכו'...,יכול ליהיות משהו שם סתום אני משוכנע מאוד שזאת הבעיה לא הגיוני שרק אצלי יש את הבעיה הזאת,בכל אופן אני עדיין מחכה לסרטון שהמוכר אמור לשלוח לי בדקות הקרובות,אעדכן..

m7kj.jpg

• תוכן חדש...