Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנושא הצמיגים ישנה בעייתיות. האחריות עליהם ניתנת על ידי יבואן הצמיגים בלבד. היית צריך לפנות לצמיגייה ולקבל חו״ד כתובה. משם היה לך קל הרבה יותר להמשיך.

האחריות על הצמיגים לא ניתנת על ידי יבואן הצמיגים מול הלקוח, אלא כהסדר שלו מול יצרן הרכב. הלקוח מתנהל אך ורק מול המוכר בפועל (חברה ישראלית יבואן הרכב).

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

גם לי היתה בעיה עם הצמיגים, יש בבעלותי מאזדה cx5, לאחר שנה בלבד נשחקו שני צמיגים קדמיים, בשני החלקים החיצוניים שלהם, באופן שהצריך החלפתם.

בספר הרכב יש הנחיות לפנות ליבואן הצמיגים בבעיה עם הצמיגים.

פניתי אליו, הנציג שלו ביצע בדיקה, מצא שהשחיקה בצד חיצוני או פנימי (אני לא זוכר) גדולה במילימטר מהצד השני ולכן לא מדובר לדבריו בפגם בצמיגים, הוא אמר שאולי צריך איזון פרונט.

לצמיגים יש אחריות 5 שנים (לא זוכר את תוצרת הצמיגים אולי דנלופ).

ברור לי שלא צריך איזון פרונט, הרכב חדש לחלוטין ובשום רכב קודם שלי לא היה צריך איזון פרונט.

ייתכן שהשחיקה נבעה מלחץ אויר נמוך מדי (למרות שברכבים קודמים שלי לא היתה בעיה כזו ומילאתי אויר באותה תדירות) ומאז אני מקפיד למלא אויר בתדירות גבוהה יותר ובלחץ גבוה יותר ממה שרשום בספר הרכב, מאחר והערכים בספר הרכב הם לצמיגים קרים כפי שהבנתי ואלו הצמיגים מתחממים עד המילוי.

ליבואן דלק מוטורס החלטתי לא לפנות מתוך ציפייה שאקבל תשובה כמו שקיבלת ולאור התשובה של נציג מבואן הצמיגים.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
האחריות על הצמיגים לא ניתנת על ידי יבואן הצמיגים מול הלקוח, אלא כהסדר שלו מול יצרן הרכב. הלקוח מתנהל אך ורק מול המוכר בפועל (חברה ישראלית יבואן הרכב).

זה לא נכון. יבואן הרכב מפנה את הלקוח אל נציג של יבואן הצמיגים והוא היחידי שקובע.

פורסם

באוקטביה שלי התפוצץ צמיג לאחר 5000 ק"מ (רכב חדש), אך זה ככל הנראה היה מברזל / בורג בכביש כי נורת חוסר האוויר דלקה כמה שניות עד לפיצוץ.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...