Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא החליט שהוא רוצה למכור את הסוזוקי סוויפט 2010 ולקנות רכב חדש למרבה שמחתי הוא התעניין בטויוטה קורולה החדשה אז היום אני והוא קפצנו לסוכנות טויוטה חי מוטורס נס ציונה ( למי שלא יודע הם נמצאים מול סופר ברקת שפתחו במזרח העיר אם באים מרחובות ) וראינו את הרכב ושאלנו לגבי מחירים ואם יש איזה מבצעים. המחיר ההתחלתי הוא 127000 לרמת גימור SUN הפשוטה ו129000לרמת גימור GLI המאובזרת יותר. חשוב לי לציין ההבדל היחידי באבזור בין השתיים הוא שבSUN מקבלים טאסות פלסטיק ולא מגנזיום בגלגלים ואין פנסי ערפל . בפנים אין שום הבדל! בשתי הרמות גימור יש 4 חלונות חשמל ומערכת מולטימדיה תומכת אנדרואיד אבל הבעיה שלי ולאבא יש מיני גלקסי 3 ( המערכת מולטימדיה תומכת מגלקסי 3 ומעלה וזה לא כולל מיני 3 מה שיש לי ולאבי ) . בכל מקרה קבענו להיות בקשר לעשות נסיעת מבחן השבוע מאמין שעד רביעי נעשה ונראה את ההתנהגות כביש שלה.. בכל מקרה התעניינו גם בטרייד אין והייתה שם קורולה gli 2010 אפורה יפהפייה למרות שאבא לא אוהב צבע אפור אבל היא שמורה עם 34000 ק''מ רוצים עליה 90000 והמחירון עומד על 89000 . שוקלים לעשות על הדגם היוצא גם כן נסיעת מבחן ולעשות השוואה מי תהיה יותר נוחה שיהיה לנו בשעה טובה ובהצלחה :) :) .

מה דעתכם על הדגם החדש אמרו לי ביקורות טובות אבל מצד שני התיבה רציפה 7 הילוכים עם כל זה שהיא חסכונית היא קצת מרסנת את המנוע האם זה נכון ? אדע רק בנסיעת מבחן השבוע .

שתפו אותי ..

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

יש מלא מבחני דרך של הקורולה החדשה באינטרנט, כולל באתר אינטרנט מכובד זה. בסך הכל, מדובר במשפחתית מכובדת ודי טובה (אבל לא הכי טובה) בסגמנט. קניה טובה בסך הכל.

אגב, בין ה-SUN ל-GLI יש הבדלים שהם יותר מרק ג׳אנטים. מה עם בקרת אקלים במקום מזגן? פנסי ערפל קדמיים? ללקוח הפרטי אין מה לחפש בגרסת הSUN.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...