Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מתכוון לקנות רכב שישרת אותי באופן יומיומי לעבודה, ולהוריד את הילדים בגן ובבי"ס.

התקציב: עד 40 אש"ח.

מכיון שהמשרד שלי בת"א,, בכוונתי לרכוש רכב קטנטן, רצוי חסכוני בדלק אך לא חייב.

ק"מ יומי ממוצע- 40.

הסמארט ששקלתי ברצינות נשללה לבסוף בגלל היעדר מושבים אחוריים.

פיזו 107 וודומותיה (סוזוקי אלטו וכיו"ב)חסרות ייחודיות לטעמי.

ולכן, אני שוקל לרכוש הונדה האצ'בק משנתונים 1993-1995, ואפילו

הצלחתי למצוא אחת מעניינת.

האם הרכב לא "זקן" מדי? עבר זמנו?

איך הנסיעה שלו תהיה מבחינת התנהגות כביש, אטימות לרעשים וכיו"ב?

אם אתם שוללים את הרכב, אשמח להמלצה אחרת.

פורסם

רכב שנת 1993 יכול לשמש כרכב יומיומי אם רמת התחזוקה שלו תהיה מספיק גבוהה כדי לאפשר זאת. לא בטוח שזה ישתלם כלכלית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתכלס הרכב עצמו הוא רכב מאוד אמין וטוב אבל קשה מאוד למצוא היום הונדה כזאת שלא שחטו אותה ועם קילמוטרז' נורמלי,בשנתונים האלה מאוד חשוב לבדוק אם האוטו טופל כמו שצריך,אם מצאת מכונית שעונה על דברים אלו ואין דברים מיוחדים בבדיקה או בעיות כלשהן לך על זה

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם

כבר ענו לפניי את התשובה היחידה שיש , הכל תלוי ברמת התחזוקה שלו .

קח בחשבון אבל , שהבחירה הכי חכמה זו לא תהיה , ואמנם כל מקרה לגופו ולכן אני מסייג מאוד - אבל סביר להניח שתוכל לקבל תמורה טובה יותר עבור התקציב מכל מיני חדשה בפנים של קדמה ובלאי (אפקטים של בטיחות בעיקר) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

נסה לקבוע לך סדרי עדיפויות:

אתה מתכוון לנהוג 40 ק"מ ביום - אני מניח שחלק נכבד מהן בדרך בין עירונית.

אתה מתכוון להוביל ברכב ילדים.

אתה גם רוצה רכב ייחודי.

לדעתי סעיפים 1 ו-2 גוברים על סעיף 3. אבל אולי דעתך שונה.

בגלל סעיפים 1 ו-2 לא הייתי מסתכל בכיוון של ההונדה, מסיבה פשוטה מאד: זו מכונית שנוצרה לפני שהחלה פעילות NCAP. לכן סביר מאד שמבחינת אמצעי בטיחות היא ירודה מאד. זה מה שאתה רוצה בשביל הילדים שלך?

במצבך הייתי בוחר ברכב יותר חדיש, עם לפחות 4 כוכבי NCAP. אולי לא יהיה ייחודי, אבל מבחינתי בטיחות הנהג והנוסעים חשובה יותר מייחודיות. אז אם לסיביק 1998 יש 2.5 כוכבי בטיחות - איזה הגנה תתן לך מכונית מדגם עוד יותר ישן, שמי יודע מה עבר על השלדה שלה? במקומך אני מחפש משפחתית סטנדרטית מהמחצית השניה של העשור הקודם, או אפילו סופרמיני קצת יותר חדישה (כמובן עם דירוג NCAP מספק), אולי לא תבלוט על הכביש, אבל תספק לעצמך ולילדיך בטיחות משופרת ולחשבון הבנק שלך חסכון בהוצאות.

גם לגבי בולטות על הכביש - אני מסופק אם הונדה חבוטה בבת 20 תבלוט, אולי יתיחסו אליה כאת עוד ערסמוביל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באותו דעה עדיף כבר מיני כמו:אלטו,ספארק,פיקנטו,I10,האחיות VAG או האחיות PSA מאשר כל רכב בן 20 שנה .

אם הילדים קטנים אפשר לשרוד עם רכב מיני ברגע שיגדלו היהי צורך לעבור לסופר מיני

פורסם

אני כבר מעל 3 שנים עם הונדה משנת 97 הרכב מתפקד בצורה פנטסטית, אל תפחד ממספר השנים שעברו, הונדה זה רכב אמין מאוד, אצלי כבר קרובה ל 300 אלף קילומטרים, ועדיין מנוע וגיר מקורים נוסעת חלק ונותנת בראש

ביטוח צד שלישי עולה גרושים, החזקה טיפולים זול מאוד, אמין לא היו לי בעיות מיוחדות אני נהנה עד עכשיו מהרכב, רכב מאוד מוצח, למה שלא תקנה כבר דגם של 96-00 אני חושב שהם קצת יותר אמינים, למרות שלא היה לי אף פעם את הדגם מהשנים 93-95

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

מצטרף לקודמי,לך על משפחתית משנתון מתקדם יותר,(משהו בכיוון 2004 ומעלה) תהנה מצריכת דלק עדיפה,אמינות,כושר מנוע וגיר,בטיחות,איבזור וכו.

במקרה הרבה Newer means better.

Porsche 944 turbo

פורסם

לחמי יש סיוויק 92 או 93, מטופלת בדוחק, נראית זוועה אבל נוסעת כמו שד עם מנוע וגיר מקורי עם בערך 270 אלף ק"מ.

ברמת אמינות יוצאת דופן.

מה שכן, המזגן שלה דפוק!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא נראה לי שאתה ממש סגור על עצמך, התחלת את ההודעה עם תקציב של 40K ש"ח וסיימת עם הונדה חבוטה משנת 93 ב 3000 ש"ח.

לדעתי עם הרכב משמש לקחת את הילדים לגן תשים קודם כל דגש על בטיחות (דבר שכמעט לא נלקח בחשבון בתכנון רכבים בתחילת שנות ה 90 ) ורק אחר כך על "יחודיות" ובכל מקרה על תצפה ליותר מידי מבטי קנאה מעוברים ושבים שיראו אותך נוהג בהונדה 93 שלך.

אם אתה לא סובל מדעות קדומות בתחום הרכב תחפש רנו מגאן\סניק שנת 2007 או פיז'ו 307 שיתנו לך בטיחות ונוחות שעוד לא חלמו עליהם בשנת 93 ורוב הסיכויים שאפילו האמינות תהיה טובה בהרבה מההונדה שכבר מזמן עברה את תוכלת החיים המתוכננת שלה.

אם אתה כן סובל מדעות קדומות כנראה שתאלץ לבצע פשרות בנושא הבטיחות או לחפש רכבים יפניים יוצאי ליסינג או השכרה.

אתה אומר ילדים כלומר שניים ויותר אז לדעתי רכב מיני קטנטן לא יתן לך פתרון טוב והסמרט לא רלוונטית לחלוטין.

• תוכן חדש...