Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה ממש היום בבוקר מתחושת בטן הדלקתי את החימום שלא עבד ובנס הוא עובד טוב.

מההתרשמות שלי במערכת ברכב שלי(יונדאי לנטרה 1.8 98),בכל רגע נתון מים מהרדיאטור עוברים דרך גוף החימום וכאשר מדליקים את החימום; נפתח תריס שמאפשר מעבר של אוויר דרך הגוף חימום.

לדעתי גוף החימום היה סתום ולאחר כמה נסיעות ללימודים חצי שעה-45 דקות רצוף הסתימה נפתחה.

השאלה:האם עלי להחליף נוזל קירור מחשש שהלכלוך שסתם את הגוף חימום יסתום לי מעברים אחרים במערכת הקירור?

אוסיף שהרכב יהיה בטיפול כעוד חודש כך שאם התשובה לשאלה הקודמת היא חיונית, האם ההחלפה סובלת דיחוי של חודש?

החשד שלי שהגוף היה סתום היא מפני לפני 3 חודשים החימום היה פועל כך:

אם הייתי מפעיל את החימום לאחר שהמנוע התחמם היו 5 שניות של אוויר חם ואז נגמר.

אם הייתי מפעיל את החימום לפני שהמנוע התחמם לא יצא אוויר חם כלל.

תודה לעונים ושיהיה חורף חם8)

פורסם

יכול להיות שיחידת החימום הפנימית סתומה.

אפשרי לתקן לבד.

בקיר אש יוצאים מהרכב 2 צינורות, ואליהם מתחברים הצינורות של מערכת הקירור.

צריך לנתק את הצינורות של מערכת הקירור, ואז לבצע ניקוי ליחידה, ע"י הזרמת מים. (מהצינור של הגינה לדוגמא)

על הדרך תחליף נוזל קירור, למשהו טוב ואיכותי. ותנקז אויר.

חשוב מאוד:

1. הצינורות של היחידת החימום הפנימית, לרוב עדינים, ונוטים להשבר, להתעקם, לפעמים, אפילו להתפורר.

2. כאשר אתה מחזיר את הצינורות של המערכת קירור תסגור את הבנדים כמו שצריך.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
יכול להיות שיחידת החימום הפנימית סתומה.

אפשרי לתקן לבד.

בקיר אש יוצאים מהרכב 2 צינורות, ואליהם מתחברים הצינורות של מערכת הקירור.

צריך לנתק את הצינורות של מערכת הקירור, ואז לבצע ניקוי ליחידה, ע"י הזרמת מים. (מהצינור של הגינה לדוגמא)

על הדרך תחליף נוזל קירור, למשהו טוב ואיכותי. ותנקז אויר.

חשוב מאוד:

1. הצינורות של היחידת החימום הפנימית, לרוב עדינים, ונוטים להשבר, להתעקם, לפעמים, אפילו להתפורר.

2. כאשר אתה מחזיר את הצינורות של המערכת קירור תסגור את הבנדים כמו שצריך.

החימום עכשיו עובד טוב(טפו טפו טפו) עדיין אתה חושב שיש סתימה.

פורסם

אפשרי שכן. בכל מקרה זה יעיל עבור השמירה על היחידה (לפעמים נהיה בה חור והיא נוזלת אל תוך הרכב)

בכל מקרה, אני משער שאצלך רמת החום לא כל-כך חזקה?

ואולי גם שיש הפרשי חום בין תרסי האווירור?

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
אפשרי שכן. בכל מקרה זה יעיל עבור השמירה על היחידה (לפעמים נהיה בה חור והיא נוזלת אל תוך הרכב)

בכל מקרה, אני משער שאצלך רמת החום לא כל-כך חזקה?

ואולי גם שיש הפרשי חום בין תרסי האווירור?

אין ספק שאחרי שהמנוע התחמם כבר יש הפרש בין החום שיוצא מיד אחרי שמדליקים את החימום לבין החום שיוצא אחרי דקה.

אך עדיין יוצא חום סביר(מצב סירקולציה פנימי בהחלט עוזר) ואני באמת חושש שנסיון תיקון שאתה מציע יצור סדק\חור בגוף חימום(מקורי מ98).

• תוכן חדש...