Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

להלן הצעת מחיר שקיבלתי מ'רכב דוד' (מורשה מאזדה פורד) לטיפול 105 א' לפוקוס 2007 שברשותי.

המחירים כוללים מע"מ.

אשמח לקבל חוות דעתכם -

שמן מנוע 30/5: 256 ש"ח - "MOTOR CRAFT"

פילטר שמן 2+פי: 77 ש"ח

עבודה: 166 ש"ח

סה"כ טיפול: 500 ש"ח

בנוסף, הם טוענים שיש כל שנתיים להחליף נוזל בלמים:

נוזל בלמים: עבודה+ החלפה: 196 ש"ח (OL SOPER DOT 4)

(וכל זה, איך אומרים, "לפני הטלפון"...)

לגבי הנוזל בלמים - האם אכן צריך להחליף כל שנתיים נוזל בלמים? לא שווה לפתוח ולבדוק איך הוא נראה?

והאם המחיר סביר?

תודה מראש חברים!

פורסם

רצוי מאוד (אם לא נחוץ) להחליף שמן בלמים כל שנתיים מפני שהוא מאבד מתכונותיו (ומכאן - אפשרות השפעה על הבלימה). אינני חושב אפילו שצריך לפתוח ולראות (פשוט להחליף).

לגבי הצעת המחיר - נראית לי דיי סבירה (לגבי מוסך יבואן).

אם יש לך ספק - אתה יכול לברר גם במוסכים אחרים (מורשי משרד התחבורה, לא של היבואן).

alfa 156 2.5.

פורסם

בחנויות השמן עולה 110 כולל מע"מ .

מאיפה החוצפה לדרוש 256 ?

הערה חכמה. משיטוט מהיר בגוגל ראיתי שאתה צודק. התקשרתי ועימתתי אותם עם הנתונים.

שאלתי אם אפשר לבוא עם השמן - לא הסכימו.

אמרתי לבחור - איך אתם לוקחים כאלה מחירים, זה פשוט לא הוגן. וזה עוד אחרי הנחה של 10% ללקוח קבוע.....

בשורה תחתונה - הורידו לי 60 ש"ח. סה"כ טיפול - 632 ש"ח. לא הסכימו להוריד יותר אפילו שקל (ביקשתי שיעגלו ל 600...).

מצד שני, זה מוסך שממש צמוד לעבודה שלי, ורק לנסוע למוסך אחר, להשאיר את הרכב ולחזור - זה כאב ראש ובזבוז זמן ששווה לפחות 100-200 ש"ח.

אז אכניס את הרכב, ואתפלל שלא "ימצאו" לי ליקויים במהלך הטיפול. תודה!

• תוכן חדש...