Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יס פלנט חיפה vip

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב מחר לקחת את אישתי לסרט וחשבתי על הVIP אבל לא מצאתי ביקורות\חוות דעת על המקום.

אם מישהו היה לאחרונה או מכיר, מה זה כולל בדיוק, והאם זה שווה את הכס,(89 ש"ח לאדם).

הקולנוע זה יס פלנט חיפה.

פורסם

האולם קטן יותר, משמע פחות מושבים - פחות אנשים. במקום כסאות ישנן כורסאות מתכווננות.

איזור ה-VIP סגור רק לבעלי כרטיס וניתן להכנס חצי שעה לפני תחילת הסרט. באיזור ה-VIP ישנן שולחנות וספות, בופה בו מגישים פשטידות, גבינות וירקות חופשי. בבר ניתן לקבל פופקורן, נאצ'וס, שתיה קלה, עוגיות ושמפניה כאוות נפשך.

מחיר כרטיס לסרט רגיל עומד על 37 ש"ח כפול 2 = 74 ש"ח. תוסיף לזה את הקומבינה הזוגית שכוללת פופקורן ו-2 שתיה בינוני במחיר 55 ש"ח והגעת ל-59 ש"ח לכרטיס. בתוספת של 30 ש"ח אתה מקבל את מה שרשום כנ"ל ללא הגבלה ונהנה מאולם עם כורסאות מתכוונות.

אני נהנה ב-VIP, החשבון הכלכלי הוא שלך.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

בשמחה, תהנו!

טיפ קטן, מומלץ שתוודא מראש באינטרנט או באפליקציה שאכן נשארו כרטיסים לסרט המיועד ולא לסמוך על המזל בקופות. ניתן לרכוש באשראי ולאסוף מהעמדות האוטומטיות.

מיכאל

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אפשר להשיג במחיר מוזל דרך "חבר".

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ניסיתי את זה פע אחת, לפני כמה שנים, לכבוד יום הולדתי. פעל כפי שתואר קודם, ונהניתי מהקרנה פרטית (רק אשתי ואני - לא היו צופים אחרים באותו סרט ובאותה שעה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי מספר פעמים שם,מאוד אהבתי,הרבה יותר שקט,כיבוד,יין נחמד מאוד ולדעתי שווה את הכסף.

אבל.. בקריון למשל הכיבוד יותר רציני,ההורים שלי סיפרו על דגים על שיפוד ועוד כמה דברים שאין בחיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בחיפה ה VIP הוא העלוב מכולם. יש פשטידות מוזרות של גזר ועוד משהו לא מזוהה, גרסינים, וכמה גבינות.

בראשל"צ לדוגמה יש מקרר גלידות ואוכל יותר רציני, בקריון כל פעם מתחלף, אבל תמיד מוצאים משהו טעים.

הייתי ב VIP פעם אחת בחיפה. לא שווה לדעתי.

• תוכן חדש...