Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרייזלר 300C

alonshalev
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

קודם כי רוצה לציין שאני לא מבין גדול במכוניות ואשמח לכל פיסת מידע, אפילו אם היא נראית לכם כמובן מעליו.

אני מחפש לקנות אוטו קרייזלר 300c בין השנים 2006-2008

מי שמכיר היכרות אישית או לא אידית את הרכב בבקשה תספרו לי עליו מה שידוע לכם.

איכות, פינוק, מחיר, הוצאות, דלק, תמורה למחיר וכו.

כמו כן אם ידוע לכם על מכון בדיקה אמין לרכב כזה באיזור ירושלים.

חוץ מקרייזלר אני מתלבט גם בקשר לקאדילק cts, sts ואודי A4. כולם מאותם השנתונים.

התקציב שלי בסביבות ה 70.000 ש״ח.

אשמח לשמוע על היתרונות והחסרונות של כל מודל וגם הצעות למודלים נוספים באותה ברמה ובתקציב הנל.

תודה מראש!!

נ.ב את הקרייזלר אני אוהב בגלל המראה הרציני והאגרסיבי שלו))

Chrysler 300C 2008

פורסם

רכב יוקרה משומש עולה כמו רכב קטן חדש. הקץ' פה זה באחזקה. במוסכי היבואן האחזקה של קאדילק לא זולה, כמה שאני מבין אין אלטרנטיבות למוסכים במקרה הזה, כניראה אותו מצב עם קרייזלר שהיא לא נפוצה. זו הסיבה שלא קניתי בזמנו קאדילק אלדוראדו מהממת.

אתה מודע לזה שרכב שנעשה זול לקנייה לא נעשה זול לאחזקה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן. אני מודע לזה. הבנתי שחלקים אפשר להשמין מחו״ל. אבל עבודה וכו עולה כסף.

אם להיות אובייקטיבי לתקן שום אוטו יוקרתי לא עולה זול כי המוסכניק חושב שאם יש לי קרייזלר או קדילאק אני מיליארדר!

לא כולם מבינים שאני קונה אוטו כזה במחיר של מאזדה 3 שנת 2010.

Chrysler 300C 2008

פורסם

הקרייזלר מבוססת על הE קלאס של מרצדס (W210) אם אני לא טועה,אולי זה עשוי לעזור בחלק מהחלפים שנחלקים עם מרצדס במוסכים מתמחים שהם לא מוסכי יבואן. לגבי כל השאר תוכל להוזיל עלויות על ידי שימוש בנפלאות האינטרנט.

בגדול הרבה רכב בעבור מעט כסף.

Porsche 944 turbo

פורסם

הקייזלר אומנם מבוססת, אבל מתלה קדמי של S קלאס, מנועים לא של מרצדס, גירים לפחות בחלק מדגמים כן במובן מסויים. יחד עם זאת לא הייתי בונה על כך שהרכב מבוסס על המרצדס, סביר להניח שמרבית החלקים לא יתאימו. וזה לא שחלקים של W210 זולים במיוחד.

מעבר לכך, מתלה של S קלאס יקר מאוד לאחזקה, אבל מתלים זו לא נקודת התורפה במרצדס, לרוב גם לא הגיר. כך שעלות אחזקה בעיקרה תיהיה מתחומים אחרים ובגלל שהרכב עוד פחות נפוץ מהמרצדס, מבחר מוסכים קטן וכאלה שמבינים משהו במכונאות של רכבים האלו עוד יותר קטן (אם בכלל קיימים בארץ מומחים לרכב הזה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...