Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמעו היום שטפתי את האוטו עם המיכל סבון מקורי של לבור הקטן הזה, והשתמשתי בקצת סבון כלים מדולל עם מיים, וואלה יצא אחלה קצף, ברמה כמו של הסבון שקניתי שמיועד במיוחד להקצפה על הרכב.

אני רק חולם שיגיע לי כבר המקציף הלא מקורי ואז אוכל לעשות נסיונות גם עם סבון כלים רגיל שיהפוך לקצפת יום העצמאות.

לא מומלץ לשטוף את הרכב עם סבוןכלים, הוא פוגע בשכבות ההגנה ( במידה ויש) ופוגע בצבע לטווח הארוך.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב חברים, נכנסתי לאתר הטורקי והוצאתי את התמונות של הבחור ש"שיפץ" את המקציף המקורי שלו.

קודם כל מזכיר לכם - זאת התוצאה:

9ZKQiYbah1s דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפי ההסברים (תודה לתרגום גוגל) מה שהוא עשה זה:

1. הוסיף לפיה ברזלית או ספוג כדי שהקצף יתערבל יותר טוב

2. אטם באיזוליר-בנד את ההברגה של הבקבוק (ניחוש שלי: כדי לסתום את חור כניסת האויר לבקבוק)

3. לפי דבריו, הוא פתח את ה"ברז" ששולט על כמות האויר וקדח חור יותר גדול לכניסת האויר - כדי להכניס יותר אויר

תמונות מצורפות.

אני הייתי מציע משהו אחר (לנקב את צינורית הסבון), אבל אין לי מקציף כזה כך שמישהו אחר יצטרך לעשות את הניסוי.

השרשור המקורי בתורכית:

http://volvorun.com/index.php?topic=261.msg1106

20121013_160507 (Medium).jpg

20121013_160451 (Medium).jpg

20121013_160144 (Medium).jpg

20121013_160133 (Medium).jpg

פורסם
טוב חברים, נכנסתי לאתר הטורקי והוצאתי את התמונות של הבחור ש"שיפץ" את המקציף המקורי שלו.

קודם כל מזכיר לכם - זאת התוצאה:

9ZKQiYbah1s דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפי ההסברים (תודה לתרגום גוגל) מה שהוא עשה זה:

1. הוסיף לפיה ברזלית או ספוג כדי שהקצף יתערבל יותר טוב

2. אטם באיזוליר-בנד את ההברגה של הבקבוק (ניחוש שלי: כדי לסתום את חור כניסת האויר לבקבוק)

3. לפי דבריו, הוא פתח את ה"ברז" ששולט על כמות האויר וקדח חור יותר גדול לכניסת האויר - כדי להכניס יותר אויר

תמונות מצורפות.

אני הייתי מציע משהו אחר (לנקב את צינורית הסבון), אבל אין לי מקציף כזה כך שמישהו אחר יצטרך לעשות את הניסוי.

השרשור המקורי בתורכית:

http://volvorun.com/index.php?topic=261.msg1106

ליאור תודה רבה על עזרתך!,אני מתכוון שהמקציף הלא מקורי(יש לי גם את המקורי)של קרשר מוציא אצלי קצף שלא מחזיק מעמד על הפח בדילול של 60 מ"ל סבון ו300 מ"ל מים,יש רעיון איך לשפר את הקצף?

m7kj.jpg
פורסם
ליאור תודה רבה על עזרתך!,אני מתכוון שהמקציף הלא מקורי(יש לי גם את המקורי)של קרשר מוציא אצלי קצף שלא מחזיק מעמד על הפח בדילול של 60 מ"ל סבון ו300 מ"ל מים,יש רעיון איך לשפר את הקצף?

אולי הסבון לא הכי מתאים, ניסיתה סבון אחר?, או שאולי הבעיה היא במכונה שהיא רק 100 באר ואין לה כל כך יכולת (המכונה שלך היא 100 באר כן?)

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

א. 100 באר זה בהחלט מספיק

ב. לאיזה מקציף לא מקורי אתה מתכוון? האם לזה?

heavy-duty-professional-foam-lance-1l.png

אם כן, אז יכול להיות שהבעיה בסבון. באיזה סבון אתה משתמש?

פורסם
א. 100 באר זה בהחלט מספיק

ב. לאיזה מקציף לא מקורי אתה מתכוון? האם לזה?

heavy-duty-professional-foam-lance-1l.png

אם כן, אז יכול להיות שהבעיה בסבון. באיזה סבון אתה משתמש?

אוקיי, אז אם זה לא בעיה עם 100 בר, אז אולי יש בעיה במקציף עצמו (הלא מקורי, זה שבתמונה)

כי הוא משתמש בסבון של מר פינק שידוע שזה סבון שמקציף טוב מאוד.

פורסם

בדקת שהברז של האויר (השחור) פתוח עד הסוף?

ואת הפיה השחורה תסובב כדי שייצא לך זרם מניפה.

הדילול נשמע בסדר אז ממה שאתה מתאר יש 2 אפשרויות: או שלא נכנס מספיק אויר, או שלא נכנס מספיק סבון.

אם יוצא קצף אבל לא נדבק - אז 90% שהבעיה היא שלא נכנס מספיק אויר.

האויר נכנס מכיוון הברז השחור ולכן צריך לפתוח אותו עד הסוף.

מעבר לזה קשה כבר לנחש או לעזור, אולי אם תסריט ותעלה יהיה יותר מידע

פורסם

חברים,הסרטון סוף סוף עלה!!

ניקרעה לי היום הצורה אבל המטרה היא קדושה,הכנו את הרכב לחתן וכלה,90 אחוז מהכתמים על שטיחי הרכב ירדו,לא יאמן מה APC בדילול חזק עם מברשת ואחר כך ניגוב עם מיקרופייבר יכולים לעשות,הייתי פשוט בהלם!

הדבר הזה פשוט מחסל כתמים,ריססתי על הכתם,עברתי עם המברשת על האיזור וראיתי שהקצף הופך ליהיות בצבע של הכתם,ניגוב עם מיקרופייבר והכתם נעלם,אני מרוצה מאוד.!

אין תמונות לצערי לא טרחתי לצלם :brickwall:

m7kj.jpg
פורסם

הסרטון הזה קרע אותי אתה אומר כזה ''תשאיר שיראו אם הקצף נוזל או לא'' ואז חבר שלך.. ''נוזל'' ואתה ''וואלה מחזיק עכשיו יותר טוב''... פשששש, ''יאללה כבה''

לפחות יש לך מיכל שמכיל כמות סבון יותר גדולה :S

זה לא נדבק חבל אבל אני מאמין שזה עושה את העבודה בכל זאת.

• תוכן חדש...