Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם 300 מ"ל מים יספיקו לך לרכב ממוצע ויצא לך קצף סמיך יותר.

זה טוחן לי חומר הדבר הזה,ואם אני סוגר את המניפה יותר מידי זה לא מוציא מניפה כל הזרם מתבלגן ויוצא לכמה כיוונים,מחר נצלם

m7kj.jpg
  • תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מנחש שאולי לא נכנס מספיק אויר ואתה מקבל יותר "מים עם סבון" מאשר קצף.

הכי טוב שתצלם, ואם זו אכן הבעיה יש משהו פשוט שאפשר לנסות ויעזור לך..

פורסם
אני מנחש שאולי לא נכנס מספיק אויר ואתה מקבל יותר "מים עם סבון" מאשר קצף.

הכי טוב שתצלם, ואם זו אכן הבעיה יש משהו פשוט שאפשר לנסות ויעזור לך..

אני לא מבין למה אמרו שהמקציף הביתי של קרצ'ר לא באמת מקציף, אני שם פקק על 550 מ"ל ויוצא לי שלג.

http://www.youtube.com/watch?v=Yd72NzPdezA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

נכון,המקציף הלא מקורי(foam lance) עושה יותר קצף,והכי חשוב נשאר כמה דקות על הרכב,הקצף עצמו יוצא יותר סמיך ומחזיק הרבה יותר על הרכב,ואם הקצף נוזלי ויורד אחרי דקה מהרכב כל התהליך הזה מיותר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני.

יש לי את שניהם ובאותו דילול המקציף הלא מקורי מקציף טוב יותר.

במקציף המקורי הקצף נוזל אחרי דקה שתיים,בלא מקורי 5-6 דקות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני דיי בטוח שהלכלוך שיורד לאחר דקה שתיים, הוא אותו הלכלוך שירד אחרי חמש או שש דקות.

לא מאמין שכשהקצף יושב יותר זמן על הפח הוא מוריד יותר לכלוך.

"יאללה בירי".

פורסם
אני דיי בטוח שהלכלוך שיורד לאחר דקה שתיים, הוא אותו הלכלוך שירד אחרי חמש או שש דקות.

לא מאמין שכשהקצף יושב יותר זמן על הפח הוא מוריד יותר לכלוך.

מצד אחד אתה צודק - כבר יש מספיק שרשורים (בארץ ובחו"ל) שמראים שקצף מכל סוג שהוא לא עולה על שטיפה ידנית, ולא משנה כמה זמן הוא על הרכב.

זה בעיקר בשביל הכיף :) ואני מת על זה!

וכשזה נאמר - אנחנו רוצים קצף שיידבק לאוטו כמו ספריי שלג ביום העצמאות :) זה כל הרעיון..

אני רוצה להציע שיפור קל במקציף המקורי:

רואים שיש הרבה מים יחסית לסבון. נסה לעשות נקב קטן (עם סיכה) בצינורית הפלסטיק שבתוך הבקבוק (זאת ששואבת את הסבון). זה אמור להכניס קצת יותר אויר לתערובת. שים לב לעשות את הנקב בחלק העליון מעל מפלס הנוזל.

במקרה הכי גרוע אתה יכול לסגור את הנקב עם איזוליר בנד..

וגם יעזור אם תוסיף ספוג ברזל (ברזלית) לפייה שמוציאה את הקצף - זה ישפר את ערבוב הסבון והאויר

לדעתי שווה את הניסוי..

עריכה: מישהו עשה שינוי דומה ויצא לו אחלה:

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=281871

פורסם

עם הכמות סבון שהוא שם זה לא נראה כמו תוצאה יוצאת דופן.

הוא שם 90ml על חצי ליטר מים חמים, שזה המון סבון ביחס למים, גם בלי המוד צריך לצאת הרבה קצף וסמיך.

כמה שהקצף שנשאר יותר על הפח ככה פחות סיכויים שישאר לכלוך, זה הכול.

אני לא מאמין שבדקה כל הלכלוך יורד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
עשיתי עכשיו דילול של 300 מ"ל מים על 60 מ"ל סבון,בשטיפה הבאה אני יבצע סרטון,מצטער שזה מתעקב פשוט אין מי שיצלם

אתה יכול לצלם את עצמך, או יד אחת עם המצלמה ויד אחת על הרובה של הגרניק

או פשוט תעמיד את המצלמה איפה שהוא ופשוט תתחיל לצלם.

לא צריך סרטון מושקע פשוט שניראה את הסמכות של הקצף וזהו.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
אתה יכול לצלם את עצמך, או יד אחת עם המצלמה ויד אחת על הרובה של הגרניק

או פשוט תעמיד את המצלמה איפה שהוא ופשוט תתחיל לצלם.

לא צריך סרטון מושקע פשוט שניראה את הסמכות של הקצף וזהו.

יבוצע:wink:

m7kj.jpg
פורסם

שמעו היום שטפתי את האוטו עם המיכל סבון מקורי של לבור הקטן הזה, והשתמשתי בקצת סבון כלים מדולל עם מיים, וואלה יצא אחלה קצף, ברמה כמו של הסבון שקניתי שמיועד במיוחד להקצפה על הרכב.

אני רק חולם שיגיע לי כבר המקציף הלא מקורי ואז אוכל לעשות נסיונות גם עם סבון כלים רגיל שיהפוך לקצפת יום העצמאות.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

המכיל קצף המקורי עושה אחלה של עבודה, הוא פשוט לא מחזיק על הרכב מעל דקה.. אני חושב שבכלל ONR כpre wash הרבה יותר יעיל מקרצוף

• תוכן חדש...