Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אחותי נתקעה עם הרכב שלה היום.

שמנסה להתניע הרכב לא מניע ונדלק לה F בלוח השעונים (מהבה).

ממזה יכול להיות ?אשמח לעזרה ? זה משהוא חשמלי?

peugeot 206 xs 2003

פורסם

לפני כן תבדוק שהמנורות ברקס תקינות ולר שרופות, במידה ויש מנורה שרופה, תחליף אותה ותנסה להניע שוב.

במקרה הכי גרוע נדרש שיפוץ של ה"מוח" גיר עם מנועי הפעלה של הגיר.

נסה לשאול את אורן שירותי רכב שחבר פה בפורום אם הוא מטפל בזה, ככה תחסוך המון זמן וכסף.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אכן היתה מנורה שרופה.החלפתי אותה איך עדיין לא מצליח להניע.

יש המלצה למוסך באזור מעלות .נהריה. או הצפון

peugeot 206 xs 2003

פורסם

הכוונה בנורות שרופות היא בעיקר לנורות ברקס.

בדוק זאת שוב אם אין נורת ברקס שרופה.

אני נתקלתי בחיווי הזה בזמנו ואכן שתי נורות הברקס היו שרופות והחלפתן פתרה את הבעיה.

במידה וזה לא עוזר אז יש כשל כלשהו בגיר.

תכין את מנהל הבנק.

פורסם

נסה בתחילה להחליף את מנורות הברקס-אין לך מה להפסיד,מקסימום כמה עשרות בודדות ביותר של ש"ח.

אם יעזור מצויין ולעומת זאת,אם אכן יתברר שהתקלה בגיר היא יקרה וכואבת.

מדובר כאן על גיר איזיטרוניק רובוטי שידוע לשימצו והוזכר כאן בכמה מקרים לא סימפטיים כמו :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=486715

אין ברירה,אלא לגרור את הרכב למוסך מתמחה בדגם(לא חייב מורשה אופל)/מכון גירים שיודע לעבוד עם הגיר הזה.

ברר עם מכון הגירים גירומטיק,שנמצא באיזור המוסכים (בין לב המפרץ לחוצות המפרץ אם אתה מגיע מהצ'ק פוסט לכיוון בתי זיקוק).http://www.gearomatic.co.il/ האם הם מתקנים גיר מהסוג הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היי, אפשרות של קבלת הודעות פרטיות אצלך חסומה, אשמח אם תפתח את האפשרות, יש לי כמה שאלות אליך בפרטי. תודה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

היית במוסך במעלות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...