Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הייתי שמח בסיוע לקבל החלטה, אני מעוניין לרכוש רכב בתקציב של כ-90K ש"ח.

אני נוסע למעלה מ-30K ק"מ, צריך רכב חסכוני בדלק, נוח ומרווח.

יש לי מחשבה לקנות סובארו B4 שנת 2011 ולבצע הסבה לגז?

אשמח לשמוע דעתכם על שני הנושאים.

בתודה מראש,

יוגב,

פורסם

גז זה אחלה כיוון אם אתה נוסע הרבה, לדעתי מאליבו תתאים הרבה יותר כקרוזרית לנסיעות ארוכות ועל גז האחזקה תהיה נוחה יותר. יש הרבה רכבים כאלה שכבר הוסבו ומיועדים למכירה.

יש בפורום חבר עם אימפלה מוסבת לגז והוא בדק את הנושא לעומק, המנועים האלה מתאימים מאוד לגז.

הביקוש הנמוך למאליבו יסייע לך למצוא אחת במצב טוב, לפי מה שהבנתי המנוע הגדול (3.5) הוא המתאים לגז. יש גם 3.6 חזק ומאובזר יותר אבל הן מאוד נדירות.

פורסם

+1

בתקציב הזה אפשר כבר להתחיל למצוא רנו פלואנס דיזל משומשת במצב סביר. מכונית סופר-חסכונית, מרווחת ונוחה. בשביל מה להתעסק עם הסבות מקומיות שאמינותן מוטלת בספק אם אפשר לקנות רכב שקולע בדיוק לדרישות שלך כמו שיצא מהמפעל?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

+1

פלואנס או מגאן דיזל יהיו המועמדים הטבעיים, חפש אחת פרטית ולא תתאכזב.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

כמו שחבריי טענו בשרשור הנוכחי,

אכן הפלואנס דיזל היא בחירה מעולה,

נסעתי בה מספר רב של פעמים,נוחה,מפנקת ומאובזרת יחסית לשאר המשפחתיות הגדולות.

לפי מיטב הבנתי, הרכבים האלה די אמינים.

ממליץ בחום,

בהצלחה.

• תוכן חדש...