Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

אני מעוניינת לקנות רכב מסוג טויוטה פריוס

באתר יד 2 פורסם

יד 1 פרטית (לא סוחר רכב ,או טרייד אין). 87000 קילומטר שנת 2009 נפח מנוע 1500

ב7800 שקל . המוכר לא סירב לתת עבר ביטוחי של הרכב. האם לדעתם זה מוזר שהמוכר מוריד כל כך הרבה ממחיר המחירון .

כי המחירון זה 86000 והאם במכון הבדיקה יוכלו לעלות על זה האם באמת יש בעיה. או פשוט לברוח מהעסקה ?

פורסם

מחירון הוא קו מנחה במקרה הטוב, הכל תלוי במצב השוק (היצע מול ביקוש).

לצורך העניין מצאתי את המודעה שאת מדברת עליה, ויש באותו עמוד עוד שני פריוסים עם נתונים דומים ב80K ו82K, ככה ש78K זה לא חריג.

אגב, אולי שווה למתוח טיפה את התקציב ולחפש פריוס דור שלישי? (1800סמק)

ההבדל בין הדורות די משמעותי, לפי ויקיפדיה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מכון בדיקה לא יכול לעלות על כל בעיה אפשרית שיש ברכב. הוא נותן כיוון טוב מאוד למצבו של הרכב, אבל במיוחד כשמדובר ברכב היברידי הוא לא מכסה אותך ב-100 אחוז.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא מבין אותך,

פעם אחת כבר חטפת בומבה מסוחר.

זה לא הפך אותך למאודדדדדדד חשדנית?

בנאדם שיש לו מה להסתיר לא מראה. נקודה!

אין ארוחות חינם, על רכב טוב משלמים.

את מחפשת זול ויש סיכוי ליפול שוב.

חפשי מוכר אמין, שמשתף אץ היסטורית הטיפולים, שמציג לך העדר תביעות וכד...

יש הרבה רמאים וחבל שתפלי שוב.

קחי איתך מישהו שמבין ויכול לעזור.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה לא סוחר רכב

זה אדם פרטי

וכן אני מאוד חשדנית. ושוב השאלה אם יש מקום לחשדנות שלי .

ואם יש מקום לברר את זה .

כי הרכב נראה מצוין יד ראשונה. והמוכר מוכן לשתף בעבר הביטוחי שלו . ולתת כל דבר מזהה.

לכן אני שואלת.

פורסם
בוקר טוב

אני מעוניינת לקנות רכב מסוג טויוטה פריוס

באתר יד 2 פורסם

יד 1 פרטית (לא סוחר רכב ,או טרייד אין). 87000 קילומטר שנת 2009 נפח מנוע 1500

ב7800 שקל . המוכר לא סירב לתת עבר ביטוחי של הרכב. האם לדעתם זה מוזר שהמוכר מוריד כל כך הרבה ממחיר המחירון .

כי המחירון זה 86000 והאם במכון הבדיקה יוכלו לעלות על זה האם באמת יש בעיה. או פשוט לברוח מהעסקה ?

כתבת בטעות 7800?

מחירון 86000 ומחיר מבוקש 78000 זה לא כזה דימיוני בשוק של היום.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
זה לא סוחר רכב

זה אדם פרטי

וכן אני מאוד חשדנית. ושוב השאלה אם יש מקום לחשדנות שלי .

ואם יש מקום לברר את זה .

כי הרכב נראה מצוין יד ראשונה. והמוכר מוכן לשתף בעבר הביטוחי שלו . ולתת כל דבר מזהה.

לכן אני שואלת.

תחליטי, הוא מסרב לספק את העבר הביטוח או מוכן לשתף בעבר הביטוחי? קצת בלבלת אותי.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אני אעשה סדר.

הבעיה כאן שאין בעיה.

או מה הבעיה?

המוכר הוא אדם פרטי שמוכן לשתף בעבר הביטוחי של הרכב . יחד עם זאת המחירון של האוטו הוא 86000 והוא מבקש 78000 בטענה שהוא לא הצליח למכור את הרכב במחיר מחירון. והקילומטראז' הוא 78000 הרבה פחות מהממוצע ביחס לשנה ומה שמפרסמים ביד 2 . ולכן אני חושדת.

אולי הצלחתי לעשות סדר . ותוכלו לסייע לי.

פורסם

תיגשי עם המוכר למוסך מורשה של טויוטה, תוציאו פלט טיפולים ותיקונים מסודר.

תיגשי עם המוכר לבדיקה במכון בדיקה, תבדקי שהכל בסדר.

תבדקי את כל הניירת כמו שכתוב אצלנו במדריכים.

אם הכל בסדר אז הכל בסדר. למה להכניס את עצמך לסרטים בכוונה?

פורסם

בהמשך לשאלותיי

קיבלתי היסטוריית טיפולים של הרכב.

ואת העבר הביטוחי.

בפרטים של בעל הרכב נמצא שם של מישהו אחר עם שם משפחה זהה .

ובנוסף שנת ייצור הרכב 2008 ולא 2009 כפי שציין אבל רשום שתאריך המסירה 1/2009 האם הרכב נחשב שנת 208 או שנת 2009. ולפניי שאני אדרוש הסברים האם ייתכן שבעל הרכב רשם את הרכב על שם מישהו אחר מאחר שהוא לא יכול שיהיו בבעלותו 2 מכוניות. כי בשיחה קודמת ציין שיש ברשותו רכב נוסף.

פורסם

מה שקובע את שנתון הרכב זה מועד העלייה לכביש כפי שמופיע ברישיון הרכב. אם כתוב 1/2009 אז הרכב "מודל 2009" אפילו אם יוצר בשנת 2008.

לא הבנתי איפה בדקת פרטי בעל הרכב.

אם זה מופיע בהיסטוריית הטיפולים בוודאי שזה לא נורא. לאחותי יש רכב על שמה אבל היא חוששת לקחת את הרכב למוסך, אז פעם בשנה אני לוקח לה את הרכב למוסך. מחשיד? לא ממש.

מצד שני, אם אני הייתי מנסה למכור לך את הרכב של אחותי וברישיון הרכב היה כתוב שהוא בבעלות של מיני מאוס בזמן שאני בכלל נצר למשפחת פיק - זה חשוד.

אפשר לרשום גם 10 רכבים על שמו של אותו בן אדם.

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה בשם הבעלים של הרכב - הוא לא יכול להעביר את הרכב על שמך אם הוא לא שלו.. אלא אם יש ייפוי כח.

אני במקומך הייתי מתעקש שבעל הרכב הרשום ברשיון יבוא איתך להעברת הבעלות.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...