Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשבאים מכיוון ת"א אל צ. עלית, לפני הצומת וממול לבורסה בונים מיפלץ, שכבר שבוע שבועיים מותקנים בו לוחות בסביבות הקומה העשירית. לוחות חומים שמכסים 4-5 קומות, מסביב למגדל (לא בכל מקום).

מישהו יכול להסביר מה זה?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תבניות ליציקת בטון?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא, לא מדובר כמובן בתבניות יציקה.

הלוחות מחוברים מבחוץ, כמו קירות מסך שתולים בחלק החיצוני, אלא שכאן הם אטומים לגמרי וגם לא תלויים על כל החלק החיצון.

אני גם לא מאמין שיציקות הבטון האימתניות המרכיבות את המגדל העתידי זקוקות לחיזוק נגד רוח.

פורסם

אני עובד ממש בניין ליד התפלץ הזה וגם אותי זה מסקרן כל פעם מחדש.

חוץ מזה מדהים אותי הקצב בו הם מתקדמים - לפני פחות משנתיים הם רק התחילו בחפירת הבור באדמה.

פורסם

בהחלט - כשרוצים, בונים במהירות יפה מאוד בארץ. :evil:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
חוץ מזה מדהים אותי הקצב בו הם מתקדמים - לפני פחות משנתיים הם רק התחילו בחפירת הבור באדמה.

די מצחיק, בהתחשב בעובדה שהאמפייר סטייט נבנה בשנה וחצי. :roll:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9F_%D7%90%D7%9E%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A8_%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%98

בשנות ה 30 של המאה הקודמת :shock:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

הסינים האלה, לבנות בניין שלם ב13 ימים הם יכולים, אבל לייצר מנורת לד לרכב שמחזיקה יותר מ3 חודשים הם לא יכולים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הסינים האלה, לבנות בניין שלם ב13 ימים הם יכולים, אבל לייצר מנורת לד לרכב שמחזיקה יותר מ3 חודשים הם לא יכולים.

הסינים האלה, אם יידרשו יוכלו לבנות מנורת לד שתחזיק גם 100 שנה. הכל ענין של מה תבקש מהם.

כמובן, קח בחשבון שמחיר מנורת ה-לד הנ"ל כבר לא יהיה 30 אגורות.

ולענייננו: אין כאן בנאים או מומחים בתחום? מישהו בפורום מכיר כזה?

מאד מענין לדעת מהם הלוחות הללו.

פורסם

אם כבר אנחנו דנים פה בעסקי הבניה,

מישהו יכול לענות על כמה שאלות תם:

1. בסרטון עם הסינים המנוף גודל תוך כדי הבניין ממש מתוכו, אני מניח שזה הידראולי מלמטה או משהו - איך מפרקים אותו בסוף ?

2. בכלל באתרי בניה, איך מפרקים ומרכיבים את המנוף ?

פורסם

- יש למישהו תמונה של הבניין המדובר ? שנראה את הלוחות.

- הערה לגבי הסרטון של הסינים - ההרכבה באמת הייתה 15 ימים, אבל זה לא הזמן שלקח מן הסתם "לייצר" את המבנה, זו רק ההרכבה. (לדוגמא גשר מקטעים טרומי לוקח לא מעט זמן לייצר, תלוי כמובן באורך שלו, אבל אם ההרכבה תבוצע בלי תקלות, במקצועיות וסביב השעון הוא יורכב מהר מאוד).

- את המנוף מפרקים עם (הפתעהההה :-D ) עוד מנוף, (אבל נייד בד"כ, שמגיע לאתר לזמן הפירוק, גם ניידים יכולים להיות מפלצות).

זה לדוגמא יחסית נמוך, אבל אותו עיקרון

http://www.youtube.com/watch?v=EgdKNBeaiOo

so far so good so what

פורסם

ולענייננו: אין כאן בנאים או מומחים בתחום? מישהו בפורום מכיר כזה?

מאד מענין לדעת מהם הלוחות הללו.

אפשר תמונה של הלוחות?

יכול להיות שמדובר בקיר מסך סולארי או קיר מסך LED שיכול לשמש להעברת מסרים לפרולטריון כדוגמת המסכים של CTV

Pic_TLV_l.jpg

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

• תוכן חדש...