Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת היא שהאוטו הזה של שחר נראה הרבה יותר מרשים מאשר הג'ולייטה שלידו בצילומים, אולי הצבע, אולי השיפורים, לא יודע, אבל זה מעלה באופן בלתי נמנע את השאלה מה היה רע באוטו הזה כאוטו חתונה שהרי היה, כך אני מבין, זמין לפחות כמו המיני קופר של החברה/רעיה. וענין זה מצידו גורר את ההנחה העגומה שיש לנו פה ענין של אפליה על רקע מיתוגי שהרי להגיע בפיאט לחתונה זו כנראה הצהרת עליבות פתטית ובאמת כבר עדיפה איזה קופר עליזה, צפופה, אבל מלאת פוזה סלבריטאית מכאן ועד למגדלי צמרת.

ואם היה לבראבו שלו היו סמלים של אבארט זה היה טוב יותר?!

יפעע..

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האמת היא שהאוטו הזה של שחר נראה הרבה יותר מרשים מאשר הג'ולייטה שלידו בצילומים, אולי הצבע, אולי השיפורים, לא יודע, אבל זה מעלה באופן בלתי נמנע את השאלה מה היה רע באוטו הזה כאוטו חתונה שהרי היה, כך אני מבין, זמין לפחות כמו המיני קופר של החברה/רעיה. וענין זה מצידו גורר את ההנחה העגומה שיש לנו פה ענין של אפליה על רקע מיתוגי שהרי להגיע בפיאט לחתונה זו כנראה הצהרת עליבות פתטית ובאמת כבר עדיפה איזה קופר עליזה, צפופה, אבל מלאת פוזה סלבריטאית מכאן ועד למגדלי צמרת.

וודאי שמת לב שתמונה איננה "טבעית". כבודה של הבראבו במקומה מונח, אבל כנראה שבמקרה זה הבראבו נראית טוב יותר בעינייך בגלל משחקי פילטרים אשר מחמיאים לצבע שלה יותר לעומת זה של הג'ולייטה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בכדי לסבר את האוזן ובמיוחד את העין, אני מבקש לציין שלפחות בעיניי הבראבו מענינת יותר עיצובית מאשר הג׳ולייטה, שגם כבודה במקומו מונח כמובן, גם ללא פילטרים וכאלו אבל זה אני. למעט ה״אוברהנג״ ( לא מוצא מונח בעברית לצערי ) הקדמי המופרז של הבראבו והסמל שעל הגריל, אני באמת חושב שמדובר באוטו נאה להפליא.

פורסם
גם בסובארו DL, ההבדל בין מצב D ל N הוא שמיים וארץ:-)

למען הסר ספק לא מדובר במצבי תיבת ההילוכים אלא במצבי הDNA של הרכב :)

קרי DYNAMIC הספורטיבי

NORMAL הרגוע

ALL-WEATHER המתאים לתנאי שלג וגשם חזק

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
לי יש גם בראבו. עם כסאות של גוליטה. לאבא שלי יש גוליטה 170 כוח סוס.

לידע כללי הבראבו אפילו קצת מפוארת יותר בכמה דברים.

סה"כ דומות מאוד.

קצת תמונות מהסופש.

מדהים! איפה צולם?

פורסם

רועי - בלי עצבים אחת הסיבות העקריות בבחירת הבראבו מבחינתי היא העיצוב . אני חושב שהיא אחת המכוניות הנאות שנעות על כבישנו אגב גם הבראבו הקודמת נראית מצויין לדעתי.

בכל זאת חתונה אתה רוצה משהו קצת שונה קצת לגוון...את המיני רציתי בשביל להגיע במינימום פוזה רק אני והכלה אבל זה לא הסתדר עם התכניות שלה. אם ההיתי מחפש פוזה יש לי עוד רכב בחניה שיספק את העבודה טוב בהרבה ובאמת שהיה משאיר את הx6 של בעלי השמחה באולם השכן חיוור לחלוטין.

בקרוב סיכום שלוש שנים שלי עם הבראבו ו150 אלף ק"מ ובשביל להסיר כל צל של ספק זאת המכונית הטובה ביותר שהיתה לי.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

ראיתי רק עכשיו את הפוסט - אבל קודם כל - מזל טוב, והרבה הצלחה !

תודה על הסיקור המעניין.

אין כמו להגיע לחתונה באלפא ! (כמי שהרכב שלו שימש כרכב חתונה של קרוב משפחה).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...