Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר כשיצאתי לעבודה הרכב לא הגיע.

עשה קולות של מנסה, אך ללא הועיל. הסוויץ גרם לאוטו לעשות קולות ממושכים של התנעה וזהו. מנוע לא נדלק.

ניסיתי כמו במכוניות ישנות עם רגל עדינה על דוושת הדלק- גם לא עבד.

לפני שאני נאלץ לגרור למוסך, האם יתכן ומדובר בסה"כ במצבר?

אני מניח כשמצבר לא תקין כבר אין חשמל בכלל, אבל הכל היה נורמלי ברכב (קודן עבד)

פורסם

רגיל

האם ישנה בדיקה כלשהי שאני יכול לעשות כדי להבין אם אין ברירה ולגרור למוסך?

כי מן הסתם, אני מעדיף להימנע במידת האפשר.

פורסם

היתי שוקל גרירה. החשוד העיקרי הוא הקודם אבל צריך לבדוק יותר לעומק. אני לא מכיר את האיביזה אבל האם יש נורה של מפתח שנשארת דלוקה? שמת לב למשהו אחר שהשתנה?

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

מקפיץ עם שאלה נוספת כדי לוודא מראש,

אני מעוניין לחסוך טירטורים וביזבוז שעות במהלך יום העבודה.

במידה ואצליח להתניע עם כבלים, האם יש סכנה כלשהי בהחלפת המצבר בעצמי?

הפרוצדורה פשוטה, אך האם ישנן השלכות כלשהן שאינני לוקח בחשבון?

פורסם

אם הרדיו מקורי יכול להיות שתצטרך את הקוד שלו. אה ולחבר את הכבלים ששני הרכבים כבוים עם מפתחות בחוץ. ולגבי החלפת המצבר לא צריכה להיות בעיה רק לחבר מינוס קודם.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
רגיל

האם ישנה בדיקה כלשהי שאני יכול לעשות כדי להבין אם אין ברירה ולגרור למוסך?

כי מן הסתם, אני מעדיף להימנע במידת האפשר.

אם הסטרטר היסתובב רגיל אין סיבה שיהיה מדובר במצבר. כניראה הבעיה היא אחרת ויש לבחון את העניין יותר לעומק...אולי קודן או אמובלייזר לא תקין. לפני שאתה מחליף מצבר נתק את אחד הקטבים מהמצבר הנוכחי והחזר לאחר כ 2 דקות ואז נסה להניע תראה אם מניע.

פורסם

בסופו של דבר היה מדובר במצבר.

בהתחלה לא הבנתי למה ההתנעה עם הכבלים לא הועילה, פשוט כדי שהצבט של הכבל יצליח להתפס על הקוטב החיובי הייתי צריך לפרק את המכסה פלסטיק מעליו, וזה, בשלב מאוחר יותר, התברר להיות סוג של סוגר מעגל לכל הרכב, ובלעדיו המצבר לא היה מחובר בכלל.

הפלסטיק גרם למעט התברברות וביזבוז זמן, אך לבסוף נפל האסימון..

בכל מקרה, הכל עובד כרגע, מלבד מחשב דרך שהתאפס ושעון וכד'.

שאלה אחרונה - עד שנפל האסימון, היו כמה וכמה נסיונות התנעה כושלים.

האם מדובר בנזק רציני, או שאפשר ללכת לישון בשקט?

אציין רק שמרגע שהחלפתי את המצבר, ההתנעה הייתה מיידית וחלקה.

דבר נוסף, המצבר המקורי היה קטן בצורה ניכרת מזה החדש, וסביב המקורי היתה מעין גרב כזו, שלא יכולתי לשים על החדש כי היא קטנה מדי.

האם קריטי?

• תוכן חדש...