Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

זו אמנם שאלה ממש פשוטה אבל היא באמת מציקה. כל פעם אני רואה שאחד מהפנסים הראשיים שלי לא נדלק,אני דופק על הפנס-ונדלק! אני יודע שזו בדר"כ בעיה או של מגעים או של נורה שרופה.

כשממש "התעמקתי" בעניין ראיתי שפשוט הרגליים של הנורה לא נכנסו ממש בשקעים שלהם אלא כל הזמן נגעו ליד ולכן היה פעם מגע ופעם לא. אצלי זו קצת בעיה מפאת חוסר מקום לראות לאן הרגליים נכנסות ואם "קלעתי" בדיוק או ליד השקע עצמו.

יש רעיון כלשהו לחיבור מהיר של הנורה לשקע במדויק?

יש לציין שכנראה בגלל המגעים הרופפים בעבר,קצת מהפלסטיק של השקע השחור עצמו נמס ואז נהיה יותר חופש לשקעים עצמם.

תודה רבה!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

לדעתי, יכול להיות שהנורה "גוססת"

הסליל שלה פשוט מתנתק ואז במכה אתה מצליח לאחד אותו שוב. בדר"כ זה עוזר לתקופה קצרה.

בהמשך הסליל כנראה יפול לגמרי.

תנסה להחליף מנורה ולראות אם זה חוזר על עצמו.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

אם הוצאת את הנורה בקלות ואתה מציין שהיא איננה יושבת כראוי - אז זו הבעייה שלך כנראה (אם מגעי הנורה אינם יושבים כראוי בתוך התושבות בבית הנורה - המגע אינו תקין).

שלב ראשון - תחליף נורה ותראה מה קורה (אולי ה"רגליים" של הנורה התעקמו/ניזוקו, אולי בית הנורה אינו תקין).

alfa 156 2.5.

פורסם

צריך להחליף בית מנורה - את השקע הזה ש"נמס"...

זה לא אמור לקרות, אבל בוודאי שלא טוב להשאיר מצב כזה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

חולגי ודוב, אתם צודקים- אבל הבעיה היא אצלי שבגלל זה קרוב למצבר אז קשה לי להכניס את הרגליים (או לכוון) ישירות לשקע של הנורה (העטוף בפלסטיק/גומי שחור). לכן כנראה זה רק נוגע "ליד" ולא בתוכם.

יש אפשרות אולי לחבר בדרךמסוימת,כבל "מאריך" כלשהו?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

מה שאתה מתאר דורש טיפול של חשמלאי רכב מקצועי שמכיר את המכונית המסויימת שלך. ידע איך לגשת ומה לעשות.

לידיעתך - למעט החלפת נורות, אסור לך לגעת בשום מכלול ממכלולי הרכב הקשורים לבטיחות הנסיעה. מעבר לכך, תמשיך לשחק ואתה עלול לגרום לקצר/שריפה...

זה לא המקום לחסוך.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

באימפרזה 2002.

בדרך כלל כשמרכיבים נורה, צריך להכניס קודם את הנורה, "לנעול" אותה, להלביש את הגומי האוטם ואז לחבר את השקע.

השאלה שלי המעניינת היא, האם ניתן באיזו שהיא צורה או דרך למקם את הנורה ולמכתחילה להלביש את הגומי על הראש של השקע, לחבר את השקע לנורה ורק אז איכשהו לסגור עם הגומי? אני רק חושש שזה אולי יקרע את הגומי.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

• תוכן חדש...