Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה אם אתה נוסע ברכב היברידי בגשם? עולה על שלולית והמנוע החשמלי נרטב?

האם מותר לשטוף רכב היברידי במכונת שטיפה?

פורסם

סמוך עליי שהיצרנים לקחו הכל בחשבון ואתה לא משלם מעל ל150 אלף שקל לחינם.

המכוניות ההיברידיות והחשמליות עמידות לחלוטין בגשמים ובשטיפות (ולא לשיטפונות!).

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

מצב מסוכן קיים כאשר יש תאונה עם גילוי של רכיבי מערכת החשמל, שכן מדובר במתחים גבוהים. בארה"ב צוותי החירום עוברים השתלמות מיוחדת בטיפול בתאונות בהן מעורב רכב היברידי, ורק צוות שעבר את ההשתלמות מורשה לטפל בתאונה כזו. איני יודע לגבי הצוותים הישראליים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תאונות קורות {מן הסתם} . נראה לי שהיצרניות לקחו בחשבון גם את אפשרות הזאת . וגם עשו הכל כדי להגן על האנשים מפני התחשמלות . יתכן גם ניתוק מתח אוטומטי מהסוללה במקרה כזה . גם ניתוק זרימת דלק .

פורסם

היה פה דיון לפני בערך חודש על טסלה אחת שהתחילה להדלק אחרי תאונה.

היצרניות שומרות את החלקים המסוכנים תחת הרבה שכבות הגנה, במקרה של תאונה שכבת ההגנה יכולה להנזק וזה באמת יכול לגרום לבעיות חמורות עם החלקים המסוכנים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אתה נוסע בגשם,אז מה ההבדל?

נכנסתי עם רכבים לתוך שלוליות שבגלל התנופה כיסו את כל הרכב,כולן המשיכו לסוע בלי בעיה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אתה נוסע בגשם,אז מה ההבדל?

נכנסתי עם רכבים לתוך שלוליות שבגלל התנופה כיסו את כל הרכב,כולן המשיכו לסוע בלי בעיה.

מסוכן בטירוף, אם נשאבים יותר מדי מים ליניקה אשכרה ישבר המנוע .

• תוכן חדש...