Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 2009 1.8 tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תזכור כלל בסיסי שאת המחיר בסופו של דבר קובע הקונה ולא המוכר.

באמת? יש לי רכב ששווה 60,000 והמוכר רוצה לשלם 40K,אז הוא יקנה ב-40K ?

מחיר נתון למו"מ,יש מוכרים יותר גמישים ויש פחות גמישים,הרכב שלי יד 1 פרטית עם ק"מ נמוך שמור ומתוחזק,למה שהמוכר בכלל יגיד לי בכמה למכור את הרכב ?

הקונה יכול להגיד מה מחיר המקסימום שיהיה מוכן לשלם,אבל לקבוע למוכר ? :evil:

לא הבנת את הכוונה ידידי, המוכר יכול לבקש כמה שהוא רוצה, אבל בסופו של דבר הקונה מחזיק את הכסף ביד ויחליט כמה הוא מוכן לשים על הרכב. בעל הרכב יכול לקבל החלטה שהוא לא מוכר והקונה ימשיך הלאה בחיפושיו. אז יופי שהוא ביקש 60 (לצורך העניין) אבל הוא נשאר אם הרכב אצלו ולא מכר אותו. הקונה גם יכול לקבל החלטה שהוא כן מוכן לשלם את מה שבעל הרכב מבקש. אבל בסופו של יום, בעל המאה הוא בעל הדעה. זה לא אומר שאתה חייב כמוכר להסכים לכל הצעה שהקונה יקבע אבל זה גם לא אומר שתוכל להכריח אותו לקנות ממך. לו יש את הכסף ואם הוא לא יקנה ממך הוא ימצא את מבוקשו במקום אחר ואתה עדין תשאר עם הרכב ולא תמכור אותו.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המחירון של הרכב לאחר שקלול ידני וחודשי עליה לכביש הוא 61200.

המלצה שלי,

תבדוק טוב שאין נזילות ואין בלאי מואץ.

לא הייתי משלם יותר מ-53 שקלים על הרכב.

בהנחה שאתה מתכוון ל53000,גם אם לי היה רכב שהייתי קונה חדש ב 140 אלף לעולם לא הייתי מוכר אחרי 4 שנים ב53000!

לוי יצחק רצח את המחירון של הלאון.האוטו שמור ומטופל והושקע ב 5000 שקל בשבועיים האחרונים.יש קבלות על הכל.לא שווה לשלם קצת יותר מהמחירון ולהיות בראש שקט עם אוטו נקי?

פורסם

קח את הרכב לבדיקה במכון,העלה את טופס הבדיקה כדי לקבל חוות דעת מקצועית יותר.

כרגע הכל באוויר-אם חלילה הרכב עבר תאונה לא קלה ? אולי יש בעיה בטורבו /במנוע ?

אי אפשר לדעת את מצבו המכני והטכני של הרכב רק על סמך השערות (אתה רק משער שהוא במצב טוב,עוד לא בדקת אותו).

אם אתה מהמרכז,גש לאחר הבדיקה במכון למוסך רון וקבל ממנו הצעת מחליר לתיקון הליקויים שיתגלו בבדיקה.

אם הליקויים לא משמעותיים ותחליט לקנות את הרכב,קח את מחיר המחירון לאוטומטי,תץוריד את % עבור גיר ידני +מחצית מהליקוייים ותתחדש.

עניין של אלפייה-שתיים לכאן /לשם לא צריכה להכריע בעסקה,כי אם באמת הרכב תקין,המוכר השקיע (טיפול,שלא תצטרך לעשות וטסט אם יש לשנה מלאה) שווים לפחות כרגע שקט נפשי לשנה שעליו הייתי מוכן לשלם בתור קונה עוד קצת אקסטרה במחיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
קח את הרכב לבדיקה במכון,העלה את טופס הבדיקה כדי לקבל חוות דעת מקצועית יותר.

כרגע הכל באוויר-אם חלילה הרכב עבר תאונה לא קלה ? אולי יש בעיה בטורבו /במנוע ?

אי אפשר לדעת את מצבו המכני והטכני של הרכב רק על סמך השערות (אתה רק משער שהוא במצב טוב,עוד לא בדקת אותו).

אם אתה מהמרכז,גש לאחר הבדיקה במכון למוסך רון וקבל ממנו הצעת מחליר לתיקון הליקויים שיתגלו בבדיקה.

אם הליקויים לא משמעותיים ותחליט לקנות את הרכב,קח את מחיר המחירון לאוטומטי,תץוריד את % עבור גיר ידני +מחצית מהליקוייים ותתחדש.

עניין של אלפייה-שתיים לכאן /לשם לא צריכה להכריע בעסקה,כי אם באמת הרכב תקין,המוכר השקיע (טיפול,שלא תצטרך לעשות וטסט אם יש לשנה מלאה) שווים לפחות כרגע שקט נפשי לשנה שעליו הייתי מוכן לשלם בתור קונה עוד קצת אקסטרה במחיר.

אני לוקח לבדיקב בצהריים ואני אעדכן.

גם אני חושב שטסט לשנה(הוא עשה לפני שבועיים)וטיפול שנעשה במוסך רון לפני חודש+מצבר חדש וסט צמיגים של מישלין שווה את התוספת.זה כלא משנה אם אני הייתי קונה בפחות וצריך לשים את הכסף הזה.יוצא אותו דבר.

אם באמת הרכב נקי בבדיקה נראה לי שאני אלך על זה.

פורסם

המחירון לפי לוי אוקטובר 2013 הוא 61,000 כאשר על כל חודש יש להוסיף 600 ש"ח ( בדוק ברישיון רכב מתי עלה על הכביש)ולאחר מכן להפחית 7% בגין גיר ידני.

מחירון מתייחס לקילומטראז' שציינת וליד ראשונה, באם מדובר ביד שניה יש להוריד עוד אחוז ואם שלישית אז 6%.

פרטי כמובן.

פורסם
המחירון לפי לוי אוקטובר 2013 הוא 61,000 כאשר על כל חודש יש להוסיף 600 ש"ח ( בדוק ברישיון רכב מתי עלה על הכביש)ולאחר מכן להפחית 7% בגין גיר ידני.

מחירון מתייחס לקילומטראז' שציינת וליד ראשונה, באם מדובר ביד שניה יש להוריד עוד אחוז ואם שלישית אז 6%.

פרטי כמובן.

תודה.הרכב עלה בספטמבר 2009 לכביש.

אז המחירון הוא כמו שחשבתי.לוי יצחק פשוט רוצח את הרכבים האלה.

יוצא שאנשים שקונים אותו מפסידים 12-15 אלף בשנה!

פורסם

במחיר הזה זאת עסקה משתלמת, הכל בהנחה כמובן שזה מה שאתה מחפש (משפחתית עם כוח) ושהרכב תקין. מדהים כמה ההפרש במחירון בן השנתונים של הרכב הזה. מודל 2011 בסביבות ה-80 אלף ש"ח ומודל 2009 בפחות מ-60 אלף?!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פרטי כמובן.

טעות בידך.

קודם משקללים את הפחת/העלת האחוזים למחיר הבסיס ורק בסוף מוסיפים את חודשי העליה.

כלומר, 61,000*0.93= 56730

56730+4800= 61,530 במידה והוא יד ראשונה

יד שניה = 60920

דרך אגב, נדירים המקרים שמשלמים את כל חודשי העךיה במלואם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לדעתי ההורדה של 7% על ידני אינה משקפת את המציאות !

אם הקונה רוכש מודל 2009 DSG , יש לו פחות משנה אחריות על הגיר ובנוסף ה DSG עולה כמעט 50% מהרכב הזה !!!!

אם אני היתי הרוכש היתי מתרחק מDSG שלקראת סוף האחריות ומעדיף דגם ידני (כמו פות"ש).

המצב יגרום לכך שידנית תיהיה הרבה יותר מבוקשת מ DSG ולכן לא יתכן שמחירה (של הדגם הידני) יהיה משמעותית נמוך מה DSG!! .

אני מתכוון למחיר שבפועל יסחרו הרכבים.

פורסם
טעות בידך.

קודם משקללים את הפחת/העלת האחוזים למחיר הבסיס ורק בסוף מוסיפים את חודשי העליה.

כלומר, 61,000*0.93= 56730

56730+4800= 61,530 במידה והוא יד ראשונה

יד שניה = 60920

דרך אגב, נדירים המקרים שמשלמים את כל חודשי העךיה במלואם.

עידן

זהו שזה לא מדוייק, מחירון הבסיס הוא מה שנקוב בתוספת חודשי שימוש, ממחיר המשוקלל שמתקבל יש להוריד את כל ההפחתות.

כך עובד כל ענף הרכב כולל ביטוח ושמאים.

פורסם

שוב אסביר,

קודם עושים את שקלול האחוזים של היד, ק"מ, רמת גימור וכו'.

רק בסוף מוסיפים את החודשים.

אני אישית מייצג את ענף הרכב - מנהל את מחלקת הטרייד אין של אינפיניטי.

יום נעים,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
המחירון של הרכב לאחר שקלול ידני וחודשי עליה לכביש הוא 61200.

המלצה שלי,

תבדוק טוב שאין נזילות ואין בלאי מואץ.

לא הייתי משלם יותר מ-53 שקלים על הרכב.

מת על הישראלים האלה שלא רוצים לצאת פראיירים.

המלצה שלי, תבדוק כמה בעל הרכב מוכן לשלם לך כדי שתקנה את האוטו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

חברים קניתי את הרכב ואני לא מצטער לרגע!!

רכב מדהים!

בבדיקה יצא חדש!(רק צריך כיוון פרונט:lol: )

תענוג אמיתי.

• תוכן חדש...