Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום, מזה כמספר שנים שאני חובב אודיו לרכב לבית למעליות ובכל צורה שהיא,

בעודי מתעדכן במחירי תחביבי בזאפ, קשה לי להבין ולעקל את הפרשי המחירים בין החנויות השונות.

לא מדובר בפריט מסויים אם כי כמעט בכל פריט שתמצאו באתר.

אני מדבר על הפרשים מחירים שמגיעים למאות שקלים !

הפרשי מחירים שמגיעים לערך המוצר עצמו, לא הגיוני!

לא הגיוני לא במובן של הצרכן אלא במובן של המוכר / בעל החנות.

כיצד יתכן שבעל החנות יפרסם מוצר במחיר של 80-100% יותר מהמחירים ששאר החנויות מפרסמות אותו,מה האינטרס ?

לדוגמה : חיפוש של רדיו דיסק יראה תוצאות מחיר של 600 עד 1200 ש״ח ב 6 חנויות שונות.... Wtf ?!

האם המפרסמים מודעים למחירים המופקעים שהם מפרסים?

או שמא האתר עצמו. (Zap) אינו מסונכרן עם מחירי הפריטים .

אני אמנם נשמע מופתע, אבל לא הגיוני לי שיש הפרשי מחירים כאלה בארץ, לא פלא שהמודעות לקנות בחו״ל גדלה מפעם לפעם.

אשמח לשמוע מה את חושבים על כך...

פורסם

זאפ, מזמן כבר לא אנדיקציה למחירים בשוק, הרבה רושמים מחירים נמוכים, אומנם זה לא תקף לכל החנויות, אבל לרוב כשאתה מתקשר לחנות או מגיע אליה, אין את הדגם במלאי, אבל יש משהוא אחר במחיר אחר, קיצר.. הכל בשביל לשכנע אותך לבוא לחנות זו או אחרת.

פורסם

אז כיצד ניתן לדעת מהו המחיר האמיתי של כל מוצר ומוצר, סקר שוק ?

בשביל לברר כמה עולה CLARION CZ501A (סביב ה 900-1000 ש"ח)

אני צריך להתקשר ל 18 חנויות ?!

פורסם

אם אני לא טועה קלריון cz500/501 לא מיוצרים יותר, ולכן לא ניתן להשיג חדש.

אלא אם כן מדובר על מכשיר בודד שנשאר במחסן.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

בזמנו כשקניתי את הcz500 בכל החנויות הוא עלה 1200 (לא רק בזאפ), קניתי ב800 שקל בחנות שלא מופיעה בזאפ.

הוא מת אחרי שנגמרה האחריות בגלל שהמצבר היה חלש והוא נכנס למצב של עדכון תוכנה, נהנתי אבל לא חושב שמתקרב לקלריון יותר.

• תוכן חדש...