Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלכלי

carbuyer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני היום נוהג על פונטו 2000 ידנית, ומעוניין להחליף אותה אבל לא יודע לאיזה רכב, קצת אבוד בכל המגוון ומבקש עזרה..

הצרכים העיקריים שלי הם נסיעות יומיות לעבודה וחזרה(60 קמ ליום) בשעות העומס, באיזור המרכז.

השיקולים העיקריים הם אוטומט(כי ידני ופקקים לא הולך ביחד), וחסכון.

עוד לפני הדגמים, ולפני התקציב, אני רוצה לדעת על איזה כוון ללכת-

רכב חדש, רכב בן 2-3, רכב בן 10?

כמובן שירידת מחיר הקנייה מתקזזת במידה מסוימת עם הוצאות תחזוקה, השאלה מבחינה כלכלית נטו, מה הכוון הנכון?

את התקציב אפשר למשוך אם זה באמת משתלם יותר(אם חדש או בן 2-3 שעולה יותר), אבל מאמין שאזור 60-70 זה הכוון.

או שבכלל עדיף לזנוח את הסיפור ולעבור לדו גלגלי?

אשמח לעזרה":)

פורסם

האמת שהתשובה לעיל משקפת פחות או יותר את דעתי.

ראה, אם הצרכים שלך הם באמת רק חיסכון בדלק ואוטומטי - אולי עדיף שתלך על דו גלגלי ותחסוך הרבה כסף בדלק, הרבה זמן מבוזבז בפקקים וכו'. החיסרון הוא כמובן עניין הבטיחות וכל נושא החורף הלא נעים.

מבחינת רכבים - שוב, כאשר הדרישות כאלו בסיסיות אני חושב שתוכל לחפש פיג'ו 107/ סיטרואן C1 ידניות כמה שיותר "ישנות" (נדמה לי יש החל משנת 2009) ולקבל פחות או יותר את הרכב הכי חסכוני בקטגוריה אך עדיין מאוד נחמד ונעים.

לחילופין תוכל ללכת על האלטו שהיא אפילו יותר פשוטה ופחות נוחה/איכותית אך תוכל למצוא כזו ידית בממש גרושים, נדמה לי שבזמנו ראיתי כאלו בסביבות ה-35K

פורסם
האמת שהתשובה לעיל משקפת פחות או יותר את דעתי.

ראה, אם הצרכים שלך הם באמת רק חיסכון בדלק ואוטומטי - אולי עדיף שתלך על דו גלגלי ותחסוך הרבה כסף בדלק, הרבה זמן מבוזבז בפקקים וכו'. החיסרון הוא כמובן עניין הבטיחות וכל נושא החורף הלא נעים.

מבחינת רכבים - שוב, כאשר הדרישות כאלו בסיסיות אני חושב שתוכל לחפש פיג'ו 107/ סיטרואן C1 ידניות כמה שיותר "ישנות" (נדמה לי יש החל משנת 2009) ולקבל פחות או יותר את הרכב הכי חסכוני בקטגוריה אך עדיין מאוד נחמד ונעים.

לחילופין תוכל ללכת על האלטו שהיא אפילו יותר פשוטה ופחות נוחה/איכותית אך תוכל למצוא כזו ידית בממש גרושים, נדמה לי שבזמנו ראיתי כאלו בסביבות ה-35K

התשובה של תחבורה ציבורית מצוינת כשהתחבורה הציבורית מאפשרת, במצב הנוכחי היא לא פרקטית, והמסלול די מתיש.

בגלל זה אני כן רוצה רכב שישרת אותי ואת הצרכים שלי מצד אחד אבל לא יגזול ממני יותר ממה שצריך מצד שני.

אני באמת אסתכל על ההצעות שנתת.

האם הישנות מתאפיינות בהבדל לעומת החדשות יותר? מלבד בלאי של הרכב..

• תוכן חדש...