Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק עצמי במחיר יקר - חוקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום תידלקתי בשרות עצמי בתחנה של דור אלון במחיר של 7.6 לליטר + דמי שרות של 2.5 ש"ח

לפי מה שאני יודע מחיר הדלק היום הוא 7.42 בשרות עצמי

האם המחיר חוקי?

האם מותר לגבות דמי שרות בשרות עצמי בימי שישי בערב?

תודה רבה

פורסם

אני לא מבין אנשים כמוך!! למה אנשים ממשיכים לפרנס תחנות שגונבותהכבף מהציבור ואתם ממשיכים ללכת לשם?! תלך למשל לטן, שם תקבל גם את המחיר הכי זול וגם שרות מצויין ובחינם. מתדלקי לי ב 7.10

פורסם

שימשיכו לתדלק בפז, התחנה הכי יקרה בארץ כאשר 150 מטר ממנה עומדת תחנת דלק דיסקאונט - כמעט 60 אגורות יותר זול, העם מטומטם, לכן העם ישלם.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

ממליץ לך להוריד אפליקציה בשם fulltank .

התוכנה מאוד קלה ונוחה לשימוש , מעדכנת קבוע מחירים של התחנות הקרובות אלייך .

אגב בקשר לתחנת דלק ten ,אני משתדל להימנע . קרה אצלנו בעיר שהתחנה מכרה דלק מעול במשהו ולתחנת המוניות שתידלקה שם קבוע הלכו כמה מרצדסים .

Alfa romeo 147 , 1.6 , 120 hp .

פורסם

אז ככה יש פה שתי אופציות:

1.אם התחנה היא ללא או עם אלונית ועם מתדלקים בשבת אז כל המשאבות עובדות כולל השירות המלא, לעומת תחנות של חברת דלק שבדרך כלל על מנת להתחיל תדלוק בשרות מלא צריך להעביר כרטיס מתדלק.

משאבת דלק אינה יכולה להבדיל בין מתדלק ללקוח לכן תמיד תסתכל על מחיר הדלק על המשאבה,לפחות לא בדור אלון.

2.אם לתחנה אין מתדלקים או רק אלונית עם מוכרן אז המחיר חייב להיות של שירות עצמי כל המשאבות.

רוב התחנות שעם מתדלקים ואלונית בדרך כלל לא מעסיקים מתדלקים אחריי שעה 10 בלילה לכן או הם הופכים את המשאבות למחיר של שירות עצמי או סוגרים אותה דרך תוכנה.

העמלה של 2.5 היא רק משעות הערב שזה בדרך כלל בדור אלון מ-8 בערב ועד 6 בוקר למחרת ובסופ"ש משעה 6 בערב עד יום ראשון 6 בבוקר ורק בשירות מלא.

במידה ויש לך חבר מועדון יו זה בדרך כלל מוריד משהו אבל גרושים,אם תמצא תחנה זולה שהדלק שלה איכותי מציע לך לתדלק רק בה.

פורסם

תשובה

לא חוקי לגבות 7.6 לליטר בשירות עצמי נקודה - 7.42 מקסימום וכפי שנכתב אפשר פחות - תחנות טן ככלל זולות

פורסם
אני לא מבין אנשים כמוך!! למה אנשים ממשיכים לפרנס תחנות שגונבותהכבף מהציבור ואתם ממשיכים ללכת לשם?! תלך למשל לטן, שם תקבל גם את המחיר הכי זול וגם שרות מצויין ובחינם. מתדלקי לי ב 7.10
טן מזמן לא הכי זולים באופן אוניברסלי, זה מאוד תלוי בסניף. בכפר סבא יש תחנת דלק של טן שלרוב מוכרת במחיר גבוה או זהה לתחנה של דלק שנמצאת מולה, ועדיין תמיד יש תור לטן, והתחנה הענקית של דלק עומדת כמעט ריקה.
פורסם

יש הבדלים אפילו במחירים של תחנות סמוכות של אותה חברה. למשל - טן צ'ק פוסט יותר זול מטן נשר ונותן הנחה נוספת בכרטיס אשראי פישמן (המועדון של הום-סנטר וכאל). תדלקתי בתחנות אלה הרבה פעמים בלי בעיות, אם כי אני מעדיף את סונול הטכני שבאופן קבוע יותר זולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...