Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

jmlndlhz1nge.png

מה אתם אומרים? הבדיקה סבירה או לא?

האם לרכב יש "שאסי"? כמה ירידת ערך יש על תאונה מסוג כזו? והאם תאונה מסוג כזה משפיעה על סחירות בעתיד?

בנוסף - מה אומר הסעיף הבא? "נקישה בהגה תיקון וכיוון ציר קדמי ואחורי"

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

רכב מוזנח ועבר תאונה קשה.תעבור הלאה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש שאסי .במחיר הנכון ואם אתה מעונין להיות הבעלים האחרון של הרכב אפשר לקנות. אבל המחיר חייב להיות כ 40 אחוז מהמחירון.

אם אתה מחפש רכב חדש ואמין יחסית עסקה שכדאי לשקול. המספרים שזרקתי פה הם הערכה גסה והחבר'ה שמציעים לך להתרחק גםצודקים ואם יש לך תקציב לגטס 2008 שמורה יש לא מעט וגם ככה זה לא רכב ממש סחיר.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

למצוא היום רכב עם עבר "בריא" ועם שלדה נקיה זה נדיר... מצד שני אני גם לא כזה ממהר, אני לא מחפש להתחתן עם הרכב ויודע שבעוד X זמן ארצה למכור ולהשתדרג - לפי מה שאני מבין כאן רכב כזה עם פגיעת שלדה זה חתונה קטולית.

אבל סתם בשביל הידע הכללי - הסעיף של סרן קדמי ומערכת היגוי זה כסת"ח?

פורסם

אין ספק בכלל שהרכב עבר תאונה קשה.

זו אחת הבדיקות הגרועות ביותר שהועלו כאן לאחרונה.

באמת חשבת לרכוש את הרכב הזה?

מעניין לדעת מה הנתונים שלו (יד, קילומטרז׳) ומי המוכר (סוחר) ובכמה הוא מוצע?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

טופס כזה גרוע לרכב בן 5 לא ראיתי הרבה זמן.

שאסי ועוד איך שאסי, וסימנים להתעללות ברכב ולהזנחה.

ממש לא הרכב שהייתי ממליץ לך לקנות, על אחת כמה וכמה שיש גטסים בשפע בשוק ותוכל למצוא אחת שמורה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עבר 109K ק״מ, מחיר נדרש 25K דגם GLF

אתם רק חיזקתם את מה שחשבתי לגבי הרכב הזה...

מצד שני להתחיל להוציא 400-500₪ על כל בדיקה לא נשמע כלכלי במיוחד. מה עושים?

פורסם

אין מה לעשות בעניין הזה,שאלת האם הוא מתחייב על שילדה?

לפחות אתה יכול לראות אם יש מרווחים זהים בין מכסה מנוע לכנפים וגם כך מאחור.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתנחם בעובדה שהוצאת אמנם כסף על בדיקה אבל לא קנית רכב שגם ככה לא בטיחותי ועוד במצב מחורבן.

אם כבר, קצת סבלנות, תמצא לך גטס נורמלית במסגרת התקציב, שווה אפילו לרדת בשנתון או שניים ולקחת רמת גימור נורמלית ומאובזרת ובלי תאונות קשות כמו זאת שעבר הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
עבר 109K ק״מ, מחיר נדרש 25K דגם GLF

אתם רק חיזקתם את מה שחשבתי לגבי הרכב הזה...

מצד שני להתחיל להוציא 400-500₪ על כל בדיקה לא נשמע כלכלי במיוחד. מה עושים?

ממש לא צריך להתחיל להוציא כסף על הרבה בדיקות...

קודם כול בשלב הטלפון, אתה שואל- יש ספר טיפולים? מתי בוצע הטיפול האחרון? מה הוא כלל? האם הרכב רשום על שמך? אם בכול התשובות האלה, הבנאדם לא יודע מה אתה רוצה ממנו או שאומר "לא", אז תגיד יפה ביי.

בשלב הבא כשאתה רואה את הרכב,אתה מאמת את הפרטים שנאמרו בטלפון. תיראה שאין לרכב פגיעות פח, שהרכב לא ניראה מוזנח, ושאין מנורות דולקות בלוח השעונים. אחרי כול זה, תשאל לגבי פגיעות שלדה, ותבהיר לבנאדם שאם יש לרכב פגיעת שילדה הוא הולך לשלם את עלות הבדיקה. לפי התגובה שלו אתה תוכל לדעת אם אין לרכב פגיעה/ אין לבנאדם מושג וזה בסדר בתקציבים כאלה/ הוא מסתיר משהו.

אחרי כול זה תוכל לקחת את הרכב לבדיקה, ולקוות למזל.

אני מתערב איתך שליונדאי שלקחת אין שום ספר טיפולים, וככה גם לבעלים אין שמץ לגבי השילדה כי הוא בעצמו לא לקח לבדיקה. שזה מאוד אופייני לאנשים שקונים את הרכבים האלה לצערי.

פורסם
אני מתערב איתך שליונדאי שלקחת אין שום ספר טיפולים, וככה גם לבעלים אין שמץ לגבי השילדה כי הוא בעצמו לא לקח לבדיקה. שזה מאוד אופייני לאנשים שקונים את הרכבים האלה לצערי.

אתה צודק בהחלט!

גילוי נאות: מדובר ברכב ראשון שלקחתי לבדיקה ושאני עתיד לרכוש - להבא אהיה חכם יותר ואפעל לפי מה שכתבת.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%99%D7%9D/1

יש פה כמה מדריכים לבחירת רכב תתחיל מה הכי למטה.

פורסם

תעזוב תמשיך הלאה.

גם ככה רכב על הפנים,אז לקנות רכב שפירקו מאחורה חבל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...