Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון על A1 או על A2 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אז ככה עשיתי כבר 8 שיעורים על קטנוע (A2) והתכנון שלי זה בשיעור הבא לעבור לאופנוע (A1) עכשיו כמה שאלות רציתי לשאול :

- האם זה סביר שאני יוכל עד שיעור 15 שזה המינימום לשלוט באופנוע טוב ולעבור טסט על A1 ?

- זה באמת כל כך קשה ללמוד על אופנוע A1 יותר מאשר A2 ?

- מבחינת ההנהה A1 הרבה יותר כיף מ A2 ?

תודה

פורסם

1. בהחלט. לקח לי 12 שיעורים, כאשר בפועל, ניתן לגשת אחרי 10 (לפי הקריטריונים).

2. כנראה שזה אינדיבידואלי. ב-A1, מדובר בהילוכים ידניים.

3. כנראה שכן, אבל אין לי ניסיון בעניין (הוצאתי רישיון בלבד).

פורסם

ככה תשובה בכלליות לכל השאלות שלך:

כן.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

א. כמו שכבר נאמר, הקריטריון הרשמי מדבר על 10 שיעורים. לא צפויות בעיות.

ב. יותר קשה טיפה, ממש לא נורא. להתרגל עבודה עם קלאץ', הילוכים וכו.

ג. כאן הבעיה העיקרית. A1 מותיר לך לנהוג בכלים עד 33 כ"ס, בהגבלה הזו יש חור רציני של כמעט עשור.

כלומר - הכלים הזולים באמת (עד 10K), כבר לא רלוונטים. מסוף שנות ה90 וכו'.

ואז הכלי הבא, היחיד בשוק, הוא כמובן הנינג'ה (קוואסקי ZX250 ~ 2005-6)

יש גם את היוסנג 250 ואולי עוד דגם אחד. לא שרדו, איכות מאד נמוכה.

אחריהם כבר מגיעים פריטים בודדים של 2010-11 יקרים משמעותית.

הקוואסקי כלי מצויין, אבל בגלל היחידות שלו בשוק, המחירים מופקעים לחלוטין.

ממליץ - במידה ואתה מעוניין באופנוע אמיתי, תעשה A1, חכה לגיל 21 ותעשה כבר A בלתי מוגבל.

ב-A1 האפשריות כל כך מצומצמות שכדאי לשקול הנושא הזה.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

A1 אבל שתדע אחזקה של אופנוע היא לא זולה כמו שזה נראה לצערי בארץ הבחירות מוגבלות לכן אין הרבה דגמים בA1 יש גם נטייה ליבואנים לפשוט רגל כמו היבואן הקודם של יוסאנג שרק בתקופה האחרונה חזרו לארץ עם יבואן אחר.

פורסם

זה לא מסובך כל כך. גם עם ידרשו 20 שיעורים, זה לא נורא. על תוותר על הA1 מכיוון שהכלים המעניינים נמצאים ב A וצריך שנה A1 כדי בכלל לגשת למבחן על A.

סבלנות סבלנות.

• תוכן חדש...