Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב ידני בין השנים 2001 ומעלה עד לתקציב של 15 אלף שקלים. הדרישות שיש לי זה קילומטרז' נמוך כמה שאפשר, רכב אמין, קל לתיקון, חסכוני בדלק ושיחזיק נסיעות חדרה-אריאל וחיפה. האופציות שראיתי זה פיאט פונטו ספייס 2004, ידנית, יד 3 150,000 ק"מ, אופל אסטרה עם 164,000 ק"מ

(סגרו את הנושא הקודם, מקווה שפעם לא יסגרו)

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

הספייס אכן אופציה טובה ועונה על הדרישות שלך.

הייתי מציע גם את היונדאי גטס,היא פחות חסכונית אבל אמינב ולא יקרה לאחזקה,נסה למצוא רמת איבזור gls/gli.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבנתי שצריך לשים לב לנוזל הקירור שהוא מיוחד לפיאט...על איזה נוזל קירור מדובר ואיך אני בודק? כי מחר אני הולך לראות את הפיאט הזאת בתל אביב.

אשמח לעוד רמזים לגבי הרכב כמו ממה לפחד ולמה לצפות מהאוטו מבחינת נסיעה, הגה, גיר ותקלות חוזרות וידועות.

נ"ב מה לגבי סקודה פאביה שנת 2002 ?

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

אוואו ידני בין השנים 2004-2006 יעלה אפילו פחות, רכב בסיסי מאוד אבל חסכוני יחסית בדלק זול לטיפולים ואמין. (ההיפך מאוואו אוטומט שהוא כישלון חרוץ)

פורסם

הבעיה אוואו שהרכב הזה רועש,מאוד לא בטיחותי,למעשה זה אחד הרכבים עם הציון הכי נמוך שיש,ואיכות הרכבה נמוכה,זה רכב ששברולט ירצו לשכוח.

לגבי הפיאט הנוזל נקרא פארפלו ב2001 צבעו צריך להיות כחול,בשלב יותר מאוחר אדום.

אתה יכול לראות דרך מיכל העיבוי מה יש שם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...