Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי להכנס לאתר אך אני לא מצליח.

אני מחפש ONR טוב לרכב.

אפשר גם מאוטו סטור.

תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה שקרה זה שהם משדרגים אותו והוא יחזור לפעולה ממש בימים הקרובים. להזמין משם לא תוכל יותר.

תזמין מאוטוסטור.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני חושב שהבחור התכוון לשטיפה ללא מים או משהו בסגנון כי הוא אמר שהוא מחפש ONR טוב לרכב.

אז דור ONR זה קיצור של שם של מוצר של חברת אופטימום, לכן יש אחד מסוגו וניתן לרכוש כעת באוטוסטור כמו שאמרו.

Miata ND2

פורסם

ONR מציע שטיפה שנקראת ניקוי יבש,יש עוד מוצרים בדומה לו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה לא גורם לSWIRLS?

וכן אני יודע מה זה ONR.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

זה מפחית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך משתמשים בו בלי לגרום נזק חוץ משטיפה בשיטת שני דליים?

פורסם

אם יש לך צינור החיים קלים.

אם לא רק שיטת 2 דליים.

פורסם

אם היה לי צינור החיים שלי היו מצוינים, ולא הייתי שואל על ONR כי יש לי שמפו מעולה (גלון) של מגיוורס שמנקה מצוין, עם ווקס בתוכו ועם ריח טוב.

פורסם
אם היה לי צינור החיים שלי היו מצוינים, ולא הייתי שואל על ONR כי יש לי שמפו מעולה (גלון) של מגיוורס שמנקה מצוין, עם ווקס בתוכו ועם ריח טוב.

סתם שתדע, הרבה אנשים פה משתמשים עם onr למרות הניגוד, כביכול, שיש להם צינור מים זמין.

הוא מנקה טוב, ריח משגע... אם תרצה, הוא מגיע עם ווקס בצבע ירוק או אם לא רוצה הוא מגיע ללא ווקס ואז יש לך אופציה ליישם ווקס איכותי ועמיד הרבה יותר בעצמך.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...