Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב ראשון שלי, עברתי את הטסט לא מזמן, אני עובד, יש לי חסכון של סכום 10 אלף. אני רוצה להמשיך לעבוד עוד כמה חודשים ואז לקנות רכב. כמובן עם חשיבה לעתיד, לשמור כסף לדלק,תיקונים,ביטוח,וכו'. אבא כמובן יעזור מעט, יוסיף כמה שקלים אם יחסר לי.

אני יסביר לכם על ההעדפות שלי ומזה תסיקו את הסכום שלדעתכם נער בגילי צריך להשקיע על רכב: לא חשוב לי הצריכת דלק, שתהיה סבירה וגם טיפה מעל הממוצע לא מפריע. שתיראה נורמלית, לא חייב אוטו יפה, אבל גם לא אוטו פח שאני יתבייש לנסוע בו. והכי חשוב - לא אוטו שכל יומיים צריך ביקור במוסך, זה הכי חשוב לי כי אני נער שלא מרוויח בשמיים, ומאוד יפריע לי אם אני יצטרך לתקן הרבה את הרכב. נ.ב. תתחשבו בזה שזה רכב ראשון וממה שהבנתי, קורים הרבה פאשלות לנהג חדש, אז להתחשב בזה שלא צריך אוטו שאני יתבאס על כל שפשוף - אוטו זול!

תודה רבה לכולכם! אם תוכלו גם בנוסף לסכום, לציין לדעתכם רכב שיתאים לי - בכיף. תודה!

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל סכום שנע בין 0 לכלום שקלים חדשים. זה לא סכום שיתן לך רכב נורמלי, וממילא אתה עומד להתגייס.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שלום מתן, בגילך הביטוחים יקרים להחריד.

במסגרת התקציב שלך כמעט ויהיה לך בלתי אפשרי למצוא משהו מתאים.

אמנם יש לך רצון לרכב משלך אבל אני בטוח ב99% שזה לא משהו שאתה חייב.

תעבוד, תרוויח כסף ותבזבז על שטויות קטנות כי זה הגיל, וכמובן תשמור גם ל3 שנים צבא שעוד שנייה יגיע.

אתה תצטרך כל שקל- מניסיון.

אני לא כותב את זה סתם, אני גם מחפש רכב ראשון, והתקציב שלי הוא פי 8 משלך, ולמרות זאת, בתור סטודנט, כנראה שאוותר על הרעיון כי הוצאות התחזוקה (דלק, ביטוחים, טסט, רישיון, טיפולים ובלת"מים) כבדות לי מידי.

(וכן, יש לי הורים שעוזרים, ויש לי הכנסה לא קטנה, ואני עוד שנתיים מסיים תואר ומתחיל את הקרירה- ועדיין, נכון לעכשיו, כנראה שמוותר על הרעיון)

אני יודע שזו לא התשובה שרצית לשמוע כי הרגע סיימת את לימודי הנהיגה ואתה מאוד מאוד רוצה רכב אבל זו האמת.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

חיפושית אספנות.

ביטוח חובה+ג'.

שני טסטים בשנה בעלות מזערית. (אם אני זוכר נכון).

ואולי ישאר לך קצת כסף למבסוטון.

פורסם

אני הייתי בדיוק באותה דילמה שלך , היה לי 10 אלף שקל והייתי באמצע כיתה יא.

בסוף קניתי רנו קליאו B2 1.2 שנת 2002 ב 7000

יישור קו +טסט עוד 2000 שקל.

ביטוח חובה +צד ג 3500 שקל בשנה.

ובערך 400 שקל לדלק בחודש.

כרגע אני חודש לפני גיוס ואני שמח שקניתי את האוטו והוא ישאר איתי עד לאחרי הצבא.

האוטו צורך 1/13 ש 90% מהנסיעה היא בעיר.

במקרה של נסיעה מחוץ לעיר אפשר להגיע בקלות ל 1/16

בקיצור זה אפשרי ושווה את זה לדעתי.

פורסם
חיפושית אספנות.

ביטוח חובה+ג'.

הרגת את הבחור.

Gn'f'R

פורסם

מתנצל חברים, אבל לפעמים אתם מדברים שטויות.

הרכב הראשון שלי קניתי לפני שנה, ב3k, פיאט אונו חמודה ומגניבה, העברתי אותה יישור קו בעוד אלפיים שקל והופ, ב5k קיבלתי רכב אומנם ישן אבל עם ראש שקט.

נכון, לא מדובר באיזו איטלקית רעננה ומרגשת אבל מדובר באחלה של רכב ראשון שאפשר להנות איתו.

אגב, כיום אותה פיאט נמכרת בהרבה פחות מהמחיר ששילמתי, וקיימות מציאות בסכומים מצחיקים.

פורסם

שאלה מה אתה מעדיף רכב קטן, משפחתי?

אני אישית מאוד אוהב את האיביזה 01 כבעלים לשעבר של אחת כזאת רכב די אמין למרות שהיו פאשלות פה ושם אבל לא משהו שקרא לי תכיס. לך יש אופציה לרדת לשנתון 00-97 אחת כזאת (1.6 ה 1.4 עגלה) שמורה תיתן לך לדעתי אחלה תמורה לכסף אבל קח בחשבון שטיפולים שלה לא זולים. וגם הרכב נראה די צעיר.

פורסם

אני באותה סיטואציה כמו שלך, בן 17, קיבלתי רישיון פלסטיק שלשום (נגמר המלווה). חסכת לי פתיחת נושא.

מחפש רכב ישן ראשון במחיר של 5K-3K. מצד אחד ברור שרכב כזה לא יהיה במיטבו, אבל מצד שני- איך לא ליפול בפח?

פורסם

לקנות זה החלק היותר קל (מבחינה כלכלית).

לתחזק / להחזיק את הרכב - יש עלויות של ביטוחים, דלק, טסט (רישוי שנתי) תיקונים (מהם בלתי צפויים) וכו'.

השאלה אם יש לך הכנסות קבועות שיכולות "להחזיק" רכב.

אם לא - מציע לך להמשיך ולחסוך (ואז תוכל בעתיד לרכוש רכב יותר מתקדם).

alfa 156 2.5.

פורסם
חיפושית אספנות.

ביטוח חובה+ג'.

הוא ביקש רכב שהוא לא יתבייש לנסוע בו ואתה מציע לו חיפושית ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
רכב ראשון שלי, עברתי את הטסט לא מזמן, אני עובד, יש לי חסכון של סכום 10 אלף. אני רוצה להמשיך לעבוד עוד כמה חודשים ואז לקנות רכב. כמובן עם חשיבה לעתיד, לשמור כסף לדלק,תיקונים,ביטוח,וכו'. אבא כמובן יעזור מעט, יוסיף כמה שקלים אם יחסר לי.

אני יסביר לכם על ההעדפות שלי ומזה תסיקו את הסכום שלדעתכם נער בגילי צריך להשקיע על רכב: לא חשוב לי הצריכת דלק, שתהיה סבירה וגם טיפה מעל הממוצע לא מפריע. שתיראה נורמלית, לא חייב אוטו יפה, אבל גם לא אוטו פח שאני יתבייש לנסוע בו. והכי חשוב - לא אוטו שכל יומיים צריך ביקור במוסך, זה הכי חשוב לי כי אני נער שלא מרוויח בשמיים, ומאוד יפריע לי אם אני יצטרך לתקן הרבה את הרכב. נ.ב. תתחשבו בזה שזה רכב ראשון וממה שהבנתי, קורים הרבה פאשלות לנהג חדש, אז להתחשב בזה שלא צריך אוטו שאני יתבאס על כל שפשוף - אוטו זול!

תודה רבה לכולכם! אם תוכלו גם בנוסף לסכום, לציין לדעתכם רכב שיתאים לי - בכיף. תודה!

אם אתה יודע אתה הולך להיות קרבי ותר על הרעיון של רכב. אם אתה הולך להיות ג'ובניק שעושה יומיות אולי שווה לך לחשוב על רכב. למרות שבתור חייל אין דבר יותר נוח מחוגר. רק כשאתה משתחרר אתה מבין את זה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...