Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי אלטו אורך חיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מציע לכמה משתמשים, בניהם מר. minkin, nir100 Yanlin

לחזור לפורום טכני וקרוא עוד כמה דברים, כמות השטויות שאתם רושמים פשוט בלתי נתפסת.

סבבה, בוא תוכיח לי שרכב עם מנוע 3 ציל פחות אמין והמנוע הולך יותר מהר ממנוע 4 ציל'.

כל הדיבורים הללו זה תיאוריות נטו.

אתה לא יכול למדוד ולא להוכיח את זה.

הכלל פשוט, בינעירוני עדיף על עירוני, מנוע קטן טוב לעיר מנוע ענק טוב לבינעירוני.

זה לא משנה כמה דלק הרכב שורף, (יש רכבים שהגיעו ועברו את החצי מיליון בעיקר בבינעירוני ויש להם פחות בעיות מנוע ודלק מאשר רכבים שנסעו אולי רבע מזה בעירוני תמיד, וזה אתה יכול למצוא בקלות אצל אנשים בפורום פה).

אני גדלתי על טרנטות עם מנועים צפלוניים (1.4L של שנות ה80 וה90, שזה אולי 50 כ"ס מסכנים), ואבא שלי סחב איתם את כל הארץ, היה לו תקופות שעם דלתא הוא היה עושה במשך חצי שנה-שנה יום יום סדום-ת"א-ב"ש הלוך חזור יום יום.

חוץ מזה המד ק"מ הראה מעל 400KKM ולא זכור לי שהוא תיקן משהו במנוע, רק טיפולים.

אותו דבר עם פיג'ו 305 שהוא קנה מהמוסך (עברנו לבית גדול, לא נשאר כסף) בידיוק עברה שיפוץ ראש, במשך שנתיים שהיא הייתה מכונית יחידה בבית, רק ט.תקופתיים, אפילו קלאץ' לא החלפנו (והבית שלנו עושה בערך 60KKM בשנה היום, אז נגיד שלפני 15 שנה זה היה חצי מזה, עדיין זה מלא, והרכב טייל בכל הארץ).

מה שכן הנהיגה שלו סלחנית מאוד וככה זה בכל הרכבים שבבעלותו.

הכל אפשרי, רק תלוי איך נוהגים ואיך מטפלים, זה הסוד הגדול.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הקשר לפיז'ו 305 ולכל מיני רכבים אחרים?

בפיז'ו 305 לא היה מנוע 1000 סמ"ק 3 צילינדרים.

כן, ברמת העיקרון מנוע 3 צילינדים יחזיק פחות ממנוע 4 צילינדרים בנפח דומה, כי 3 צילינדרים פחות מאוזן וחלוקת עומסים בו פחות טובה.

מאחר והסברים טכניים לא ממש משפיעים כאן, אני רוצה לראות את אחד הרכבים האלו ( 1000 סמ"ק 3 צילינדרים) שעבר נניח 250 אלף קילומטרים על מנוע סגור.

ב 4 צילינדרים בנפח 1400 ומעלה לא חסר כאלו.

פורסם
מנוע tce 900 סמק של רנו נבדק בלמעלה מ 800k. ככה שהיום יצרנים כן מכוונים גבוה.

זה מנוע טורבו שמותקן גם במכוניות יחסית גדולות שלא מוגדרות כעירוניות. שם הסיפור קצת שונה, ניהול מנוע שונה, מבנה שונה ועוד.

הוא גם הרבה יותר חזק ממנוע 1000 סמ"ק רגיל עם 50-60 כ"ס, ועקב כך פועל בסל"ד נמוך יותר ובעמס נמוך יותר בנסיעה במהירות גבוהה.

פורסם
מה הקשר לפיז'ו 305 ולכל מיני רכבים אחרים?

בפיז'ו 305 לא היה מנוע 1000 סמ"ק 3 צילינדרים.

כן, ברמת העיקרון מנוע 3 צילינדים יחזיק פחות ממנוע 4 צילינדרים בנפח דומה, כי 3 צילינדרים פחות מאוזן וחלוקת עומסים בו פחות טובה.

מאחר והסברים טכניים לא ממש משפיעים כאן, אני רוצה לראות את אחד הרכבים האלו ( 1000 סמ"ק 3 צילינדרים) שעבר נניח 250 אלף קילומטרים על מנוע סגור.

ב 4 צילינדרים בנפח 1400 ומעלה לא חסר כאלו.

כנראה שצריך לחכות קצת. בעצם די הרבה - הרי רכבי המיני ממוצבים כעירוניים, שנוסעים נסועה מעטה. כמה דגמי 3 צילינדר שווקו במקומותינו בשני העשורים האחרונים, לפני פרוץ האלטו? אי אפשר להסיק שום דבר מדגמי 3 בוכנות מלפני עשרות שנים, כיון שגם דגמי 4 צילינדרים מאותם יצים זכו ל"ניקוי ראש" ו"פקונג ראש" אחרי 100,000 ק"מ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...