Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי (=הבאתי) בתור מתנה לעצמי את הצעצוע הבא:

IMG-20130922-WA0000_zpsdbe1deec.jpg

זו מכונת חתירה עם התנגדות מים, כלומר חותרים מול התנגדות המים שבמיכל הפלסטיק, ולא נגד התנגדות אוויר/מגנטית. היות והמים במיכל לא מוחלפים בתדירות גבוהה מי יודע מה, היצרן מוכר טבליות לטיהור המים.

מכיוון שלא בא לי להתעסק עם הזמנות ולשלם מס אשכנזים, אני תוהה אם ניתן להשתמש בטבליות טיהור מים פשוטות מבית המרקחת, באיזה ריכוז ובאיזו תכיפות? נפח המים במיכל בין 14 ל-18 ליטר, תלוי כמה אני גבר, והמיכל עצמו עשוי מפלסטיק.

דעתכם?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

למה צריך לטהר את המים? :shock:

מקסימום שים פקק אקונומיקה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מדבריו של הבעלים הקודמים,אם אתה לא מטהר יש כל מיני צורות חיים שיכולות להתפתח שם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מקסימום זחלי יתושים, כמו שאמרתי, פקק אקונומיקה יפתור את העניין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה רבה. זה לא יקציף? יש להבים שמסתובבים ממש מהר בפנים. וכל כמה זמן צריך לחדש אם בכלל?

חוזר בי. באדיבות היצרן: Never use chlorine bleach in the tank as this will irreparably damage the polycarbonate tank.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

...ואני חשבתי לפני התמונה ולפני התיאור של המוצר, שזה באמת משהו שקשור לספורט, אבל במיכל הפלסטיק לשים פשוט פרוסת עוגה או שתיים בונוס למתעמל הרעב (לאחר ששרף את הקלוריות) :roll: (הקונוטציה היתה של תבנית לעוגה).

זה מכשיר מאוד מעניין (עכשיו ראיתי שיש גם פרופלור בפנים).

אתה פריק של ספורט החתירה ?

alfa 156 2.5.

פורסם

לא חסיד גדול של עוגות, אבל אם יש מאפינס או בראוניס שיכנסו לשם, אני בהחלט בעניין.

לגבי המכונה עצמה, אכן מאוד מעניינת. היא מאוכסנת בעמידה, כך שהיא בקושי תופסת מקום. בניגוד למכונות סטנדרטיות, היא לא עושה רעש של וונטה תעשייתית, אלא צליל של מים זורמים בדיוק כמו בחתירה בנהר.

אני לא כזה פריק של חתירה, יותר פריק של יעילות. חתירה מפעילה הכי הרבה קבוצות שרירים לעומת כל תרגיל אחר. אני לא אוהב לרוץ וגם פוחד מהעומס על הברכיים, ועשר-עשרים דקות חתירה על הבוקר נותנות אימון מאוד אפקטיבי בהשקעה קטנה מאוד של זמן. בשילוב עם אימוני קרוספיט, אני מקבל הרבה מאוד כושר במעט מאוד בלבול שכל.

אם אתה רוצה עוד מידע על הצעצוע, גגל Waterrower. לא להבהל מהמחירים, קניתי משומש במצב טוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

מודה ומתוודה, כך שמעתי על המכשיר לראשונה. סדרה מופתית, אם כי מעט לא אמין מבחינתי שהוא כזה זאב וכל שאר וושינגטון מורכבת מכבשים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
מדבריו של הבעלים הקודמים,אם אתה לא מטהר יש כל מיני צורות חיים שיכולות להתפתח שם.

עכשיו ירד לי האסימון - שים בפנים כמה גמבוזיות (ותהייה לך פינת חי אמיתית) 8)

אני דווקא לא פריק של ספורט (לא הסוג הזה), אבל (שוב) נראה לי מעניין ואני מקווה שתהנה (מה עוד שבדקת את העניין קודם לעומק).

alfa 156 2.5.

פורסם

לא יודע כמה תעזורנה גמבוזיות טחונות.

לגבי טיהור המים, אימייל עם שאלה תמימה ליצרן נענה במשלוח חינם של אספקת טבליות לשנה וחצי אפשר לחזל"ש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

יש הטוענים שהוא נאה יותר, אז בשימוש ביתי אתה לא תקוע עם חתיכת מתכת באמצע הבית.

התנגדות מים אמורה לדמות את הדבר האמיתי לחותרים מקצועיים, לא יודע כמה זה אמיתי. במועדוני חתירה בדרך כלל תמצא או את המכונה הזו או את Concept 2.

הרעש גם נחמד, ומוסיף קצת לחוויה.

דבר אחרון, איכות הבניה מצויינת. בסה"כ הוא לא שונה מהליגה העליונה של מכשירי החתירה לא בתמורה ולא במחיר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

תוסיף אקונומיקה.

לי יש במפעל מבדקה עם 2 קוב מים מתמחזרים שחשופים לאויר ולשמש. אני שופך פנימה גלון אקונומיקה והמים מחזיקים בלי שום ריח או אצות כשלושה חודשים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ממה שאני קורא אקונומיקה מזיקה מאוד לפוליקרבונט ממנו עשוי המיכל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...