Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו לגונה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי החלפה בסובארו B4 שלי שנת 2003 ברנו לגונה שנת 2003 מנוע 2000 הדגם המפואר.

בעל הרנו מוכן להוסיף לי 6000 שח .ראיתי ביד 2 שמנסים למכור כאלה מכוניות ב18+- .

הסובארו כרגע לא בשימוש ויש מצב שאישתי כן תסכים לינסוע על הרנו בכל זאת לא סטיישין כמו הסובארו

אני יודע שאין לרנו שוק אבל גם לסובארו מסתבר שאין

מה צריכת הדלק הממוצעת של הרנו ? אישתי נוסעת כ1000+- ק"מ בחודש משולב

איך האחזקה של הרנו?בסובארו לא היה זול

פורסם

אם תריץ חיפוש תמצא שרכב זה הוא הביטוי לרכב צרפתי אמיתי כלומר מצריך טיפול איכותי ותמיד בזמן.

בארץ נדיר המוסכים שיודעים לתת טיפול ברנו כזאת בנוסף לכן לך תדע איך היהי מצב החלקים שלה בארץ.

במידה ואתה הולך להיות יד אחרונה של הרכב שווה לקחת,כי כמו שאמרת למכור אותו יקח לך הרבה זמן.

מה שטוב בו זה רמת הבטיחות הגובהה שלא קיימת בשום יפנית וגרמניה מהשנים האלו במחירים האלו.

שניי המכוניות הם מטחנת דלק ,רק הסובארו תהיה יותר זולה לאחזקה עקב שהיא יותר שכיחה.

פורסם

אמנם השוק של סובארו לא מה שהיה פעם וחלש יחסית (כמו שאר המותגים)

אבל השוק של רכב עם 300K ק"מ הוא חלש...כך שאם אתה מתכנן להחליף תוודא שהנתונים הרכב סבירים למכירה עתידית...

תצליח

פורסם

כבעלים בעבר של רנו עם מנוע דומה - אתה תתגעגע לסובארו.

הלגונה היא רכב נחמד אך יקר לאחזקה וסחיר הרבה פחות מהסובארו (הלא ממש סחירה בעצמה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מישהו באמת מוכן להסביר מה קרה לשוק של הסובארו הגדולות?

לצורך העניין, אף שהיא לא מתאימה לי אישית, הסובארו של לירוי נדמית כאחלה רכב באחלה מחיר...

לירוי - לא הייתי נכנס לעסקה הזו. לא סתם הוא מוכן להוסיף כסף.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כבעל רנו לגונה 2003 1.8 עד מלפני שבועים היתי אומר :

רכב מעולה מהבחינות הבאות - נוחות איבזור מרחב פנימי ובטיחות וצריכת דלק של 1:12 משולב וזה בדוק.

דברים שלילים - עלות אחזקה יקרה !!! הרכב עד יומי האחרון אצלי טופל במוסך מורשה, היה יקר אבל כדאי האמינות שלו החזיקה ואת זה יכולתי ליראות בתוצאות הבדיקה ביום שהרכב עבר לטרייד אין , הזעה במנוע ובגיר וצמיגים קדמיים שחוקים וזהו !!! ראיתי רכבים חדשים יותר ותחזיקו חזק.... יפנים !!! עם יותר תקלות.

אם זה לא היה "טרייד אין" שדרך אגב קיבלתי מחירון פחות 500 שח , היתי נוסע ברכב עד יומו האחרון.

אם מה שרשמתי ניכנס לשיקול אצלך אז אתה תהנה מהרכב.

יום טוב.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

כנראה רוב המגיבים כאן עדיין שבויים בסטיגמות.

הלגונה הרבה יותר מפנקת ונוחה מה B4 הספרטנית.

לא בהכרח שיהיו בעיות מיוחדות אם כי הכל תלוי ביחס שקיבל הרכב.

גם אם יעלה עוד כמה שקלים לתקן את הרנו, עדיין הבחור יהנה לנסוע עליה הרבה יותר מה B4.

פשוט צריך מזל עם זה ובמחירים הנ"ל לדעתי שווה לקחת את הסיכון.

אלי

פורסם
מישהו באמת מוכן להסביר מה קרה לשוק של הסובארו הגדולות?

לצורך העניין, אף שהיא לא מתאימה לי אישית, הסובארו של לירוי נדמית כאחלה רכב באחלה מחיר...

לירוי - לא הייתי נכנס לעסקה הזו. לא סתם הוא מוכן להוסיף כסף.

מה שקורה לכל שאר מכוניות גדולות. מחירי דלק.

פורסם
כנראה רוב המגיבים כאן עדיין שבויים בסטיגמות.

הלגונה הרבה יותר מפנקת ונוחה מה B4 הספרטנית.

לא בהכרח שיהיו בעיות מיוחדות אם כי הכל תלוי ביחס שקיבל הרכב.

גם אם יעלה עוד כמה שקלים לתקן את הרנו, עדיין הבחור יהנה לנסוע עליה הרבה יותר מה B4.

פשוט צריך מזל עם זה ובמחירים הנ"ל לדעתי שווה לקחת את הסיכון.

אלי

אלי יקר!

היתה לך רנו עם המנוע הנ"ל?

קרה לך שנכנסת לטיפול סטנדרטי ויצאת עם חשבון של 5500(!) ש"ח (בלי טיימינג שהיה מביא את המחיר למעל -10000 ש"ח)

אגב לא הוחלף בטיפול שום דבר מעבר לסטנדרט.

לי קרה - לך (כנראה) לא

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...